icon

Mohla som otehotnieť počas neplodných dní?

timea11121
30. okt 2012

Nechraneny pohlavny styk som mala pred menzesom tyzden,teraz mi meska menstruacia uz 4 den,myslim otehotniet som nemohla pocas neplodnych dni,,,mam nafuknute brucho,a menstruaciu stale presnu jak hodinky,a teraz nic neviem co si mam teraz mysliet,,,prvykrat sme sa pokusali o babo ale neverim ze nam to na prvykrat vyslo a este vtedy ked som mala plodne dni,,,ma s tym niekto skusenosti??

anjelicek26
•
30. okt 2012

@timea11121 - toto babo v brusku sme zarobili dva dni pred menstruaciou, aj sono nam to potvrdilo.... plodne dni su vtedy, ked je ovulacia, nemusi to byt uprostred cyklu....

lucka1987
•
30. okt 2012

biologia 8 ZŠ . 😉 otehotniet, mozes len v case ovulacie, teda, ked dochadza k uvolnovaniu vajicka, mimo tohoto casu nie... Otazne je vsak, kedy si mala ovulaciu .ak bola posunuta o cca 5 - 7 dni neskor, z akychkolvek pricin, tak je mozne ze si tehu.. no ak si mala ovulku cca v strede cyklu a vies, ze ste sexovali mimo plodnych dni, riziko otehotnenia je takmer nulove

kalea
•
30. okt 2012

Otehotnieť môžeš kedykoľvek. Dokonca aj počas menštruácie. Pri silnom orgazme môže kedykoľvek dôjsť k tzv. vyvolanej ovulácii. Nie je to veľká pravdepodobnosť, ale ani vylúčené to úplne nie je. Vedomosti z biológie 8. ročníka nie vždy stačia.

stellamaris
•
30. okt 2012

ak nevies presne,kedy mavas ovulaciu,tak si o par dni urob test...da sa naozaj otehotniet aj v case,ked si myslis,ze mas neplodne dni 😉 ja saom otehotnela v case,ked som nemala menstruaciu tri mesiace,ale ovulaciu ano... 🙂

janie80
•
30. okt 2012

Babo, ktore cakam sa podarilo z vajicka, ktore sa uvolnilo na 28DC, cize podla tabuliek su to ukazkovo neplodne dni, kedze kazda "tabulkova zena" sa chysta na mrchu na dalsi den... 😅 plodne dni su podla ovulacie, nie podla idealneho 28 dnoveho cyklu... Kazda sme ina... 🙂

1234lubka
•
30. okt 2012

samozrejme aj pocas menstruacie mozes otehotnejet

unavenasom
•
30. okt 2012

@timea11121 otehotniet pocas neplodnych dni nemozes /preto sa volaju neplodne 😉 / ..ale mozes mat plodne dni inokedy ako si myslis, plus treba priratat zivotnost spermii

euka210
•
30. okt 2012

to je podla toho, podla coho vies ze mas polodne dni. Ked sledujes napr. vyskyt hlienu, tak po jeho skonceni su este dalsie 4 dni plodne, lebo ovulacia nasleduje prave niekedy v tych dnoch.

bibina1994
•
20. sep 2013

Mozem byt tehotna aj posledny den po Ms???