Môže byť menštruačný test falošne pozitívny?
Prosím vás, úplne som na dne, MS mi mešká týždeň, ale cyklus mám 28-31 dni,asi pred týždňom som mala taky akokeby krvavý výtok, pred polrokom sa mi narodilo bábo, mam dve deti,absolútne nechápem,nakoľko VZDY dôkladne bol použitý kondóm, dala som si na tom záležať,lebo jednoducho ďalšie deti nechcem, dokonca som si potrpela aby to bolo mimo ovulácie,proste všetko som urobila pre to, aby som nezostala tehotná :( myslíte,že takto duchovat mamatest nemôže? Pôjdem si kúpiť ešte digitálny ale proste som v šoku,chce sa mi strašne plakať:(

@ysseba ahoj, negatívne testy, ale menštruácia mešká stále
Tak nie si tehotná, to by si už mala jasne pozitívne testy. Možno si nemala ovuláciu, preto ani menzes nemusí prísť načas, možno máš cystu. Radšej zbehni ku gynekológovi nech sa pozrie, čo sa "tam" deje, prípadne nech pichne vyvolávačku
Však keď už nechceš ďalšie, choď na potrat. Svet sa nezruti
@ysseba je na dovolenke príde 12teho,ale už akurát dnes som dostala ...asi nejaká hormonálna nerovnováha alebo nieco podobne,alebo tá cysta, 2x som ju mala a tiež mi meškala...

@bambieblue a ty nechápeš,že možno v budúcnosti budem možno ešte jedno chcieť? Že toto je momentálny stav že nechcem? A testy negatívne