Môže byť slabá čiarka na tehotenskom teste spoľahlivá?
@zmrzlinka2021 možno deň, dva, nemávam to presne na deň. Posledný bol 27.11.do 30.11.,predtym 29.10.-01.12...
No dobre, ďakujem. Držte palce, lebo mne sa stále nechce veriť, že by to na jeden jediný krát čo sme skúsili vyšlo.
@stellarstar viem, že skoro, ale potrebujem to kvôli liekom vedieť čo najskôr. Ale aj tak neverím, že sa to podarilo 😂😂
@princeznaaa12345 nechcem byť zlá, ale taka pseudočiarka ešte nič neznamená..takých tu už bolo
@princeznaaa12345 podla mna je pozitivny ten test. Sprav este o 2 dni test rovnakej znacky. Ak bude silnejsia, je to tam. A ak to potrebujes kvoli liekom, ja som to riesila tak, ze som hned sla na krv aby sme vedeli podla hcg. Nastastie mam v tomto ochotnu doktorku.
@princeznaaa12345 vyzerá byt pozitívny. Testuj aj inými značkami, hneď z ranného moču. Plus kúp si aj ten digitálny. Drzim palce👍🍀
Presne 2tyzdne. Takze ano. Ciarka tam je taka ako by na tento den bola. Inac by to bolo biele. Skus zajtra rano 😉 pripadne nejaky citlivejsi test a hned budes vidiet.
@matus7030 chcem ísť aj ja hneď po novom roku k lekárovi.. Teda podľa toho či to bude silniet. Za aky čas sú vyzledky z krvi?
@lienka.7 kúpila som dnes len jeden test, veľkú šancu som tomu nedávala, inak by som ich vykúpila😂
@princeznaaa12345 naposledy som si robila tento. Vecer o siedmej?
Sice na 5.den meskania ale kolajnice sa ukazali hned.
@princeznaaa12345 nam sa podarili obidve dcery na prvy sup a uz su tu skusila by som digitalny test to je istota na 100%, tiez som mala pri druhej taku slabu a digitalny mi to len potvrdil a este mi nemeskala ani menstruacia, mala som 2 dni pred a uz bol pozitivny
@vladuskaa2211 no dnes som skúšala z ranného moču testovať a tá čiarka je slabšia ako včera, skoro ani nieje vidieť. Ale tuším vybehnem do lekárne ešte, aby som vedela ci môžem silvestrovat 😂
A teraz si pripadám ako ženy o ktorých som si myslela, že sú "šialené" lebo sa testujú každý deň. Ja sa testujem niekoľkokrát denne 😂🤦♀️
@princeznaaa12345 myslím, že ty si prípad, co sa netestuje hneď "deň po styku", ako niektoré...🙈
Pokial si tehotná, koľajnice ti vyjdu potom aj o 17.poobede, nielen ráno. Pokial sa chceš "pretestovavat", tak to rob len 1 značkou, lebo sú rôzne citlivé.
@princeznaaa12345 inak tieto sú citlivé...tiež som kedysi zhanala testy, nech co najskôr ukážu 👍
@lienka.7 to nie. A ako som písala, vôbec som s tým nerátala a chcem to vedieť kvôli liekom
@princeznaaa12345 ano, čítala som. Ja len ze testy rôzne, najviac ich je po meškani ms. Tieto sú tusim už týždeň po pocati

@princeznaaa12345 Kolko dni ti meska menzes?