Môže ísť o tehotenstvo?
Baby, viem, ze takychto diskusii je tu uz urcite dost, ale nevyznam sa tu este natolko...ledva som sa dostala k tomu, ako nejaku vytvorim 😀
Ms by som mala dostat 10.3. Mavam zhruba pravidelny 28dnovy cyklus, vynimocne 1 den plus minus. Ovulku nesledujem, babatko by sme si sice zelali, ale nesnazime sa este dlho, tak som sledovaniu ovu nepripisovala vyznam. V poslednych dnoch mi ale vrta v hlave otazka, ci sa nahodou nepodarilo.... obcas citim pichanie v oblasti vajecnikov, nejake zvlastne pichanie alebo rezanie v prsiach...(toto vsetko by som este mozno prehliadla), no vcera som varila moju oblubenu fazulovu polievku...ako som pocas varenia ochutnala, zrazu neskutocny odpor k nej. V zivote sa mi nieco take nestalo...nemohla som ju ani jest, aj ked moj muz sa isiel na nej zadrhnut. Nesledujem ani BT (teraz mi je to aj luto) na tehu test je asi velmi priskoro....
Nemate niektora podobne skusenosti?
@zuzicek88 hmm..zaujimave...a je normalna? ako vzdy?
@cicanuska ja by som test skusila 🙂 pokial ta ms nebola taka ako vzdy, tak sanca je 🙂 ved jeden test ta zas az tolko nevyjde a budes si aspon na istom, co sa deje 🙂
@cicanuska potom daj vediet, ak otestujes, ako si dopadla 🙂 a drzim palce 🙂
@hviezdicka111 Uz som aj ja rozmislala nad testom,ale nechcem byt sklamana mozno zajtra vyskusam a dakujem dam vediet 😉
@cicanuska skus radsej z ranneho 🙂 aby si to mala presnejsie 🙂
@hviezdicka111 O.K uz teraz som nervozna ze co ak by?Po nekonecnich rokoch cakania by to bol zazrak 🙂
@hviezdicka111 ano uplne normalna ms,nebudem si nic nahovarat
@cicanuska budem drzat palce..poznam ten pocit, ked sa nedari.... ale myslim, ze keby si netestovala, tak ti to aj tak bude vrtat v hlave...takto aspon uvidis, na com si.. 🙂
@zuzicek88 ☹ to je skoda, ze je normalna... neznasala som ten pocit, ked to vyzeralo nadejne a mrcha dorazila ☹ ale snad coskoro to vyjde 🙂
@hviezdicka111 dufajme,ze ano,bola som uz aj na hormonalny profil,vsetko mam o.k. tak to ozaj chce len cas...
@hviezdicka111 tak teda vies ako sa cítim a ak sa môžem opitat ako dlho ste sa snazili?
@cervicek424. Ja som tiež mala taku haluz🙂 volakde som videla decovy pohár tvrdého alkoholu a to len na obrázku a napinalo ma🙂 asi týždeň pred tým ako som mala dostať menstruaciu mi vyšiel už pozitívny test, síce čiarka bola tenucka. Asi 3 dni pred ocakavanou menstruaciu som mala krvavý výtok ( vajíčko sa uhniezdovalo).. A bradavky som mala neskutočne citlive.. Som rozmýšľala že si kúpim nejakú masticku na ne nech to tak neboli;)ale to všetko až tak 3 dni pred ocakavanou menstruaciou. Aj v brusku ma popichavalo🙂 a bábätko sa podarilo🙂 a na prvý šup.. Držím palce🙂
ja som mala 4 dni po oplodnení uhniezdenie a o tri dni od uhniezdenia som mala prvé príznaky..začalo to takou nervozitou, nepokojom, potom prišli na rad citlivé bradavky a citlivosť na pachy. Vtedy som mala na teste zatiaľ len druhú slabunkú čiarku. Ale cítila som sa proste divne 🙂

Nikto neporady.......hmmm? 😢