icon

Môže ísť o tehotenstvo?

cervicek424
3. mar 2014

Baby, viem, ze takychto diskusii je tu uz urcite dost, ale nevyznam sa tu este natolko...ledva som sa dostala k tomu, ako nejaku vytvorim 😀
Ms by som mala dostat 10.3. Mavam zhruba pravidelny 28dnovy cyklus, vynimocne 1 den plus minus. Ovulku nesledujem, babatko by sme si sice zelali, ale nesnazime sa este dlho, tak som sledovaniu ovu nepripisovala vyznam. V poslednych dnoch mi ale vrta v hlave otazka, ci sa nahodou nepodarilo.... obcas citim pichanie v oblasti vajecnikov, nejake zvlastne pichanie alebo rezanie v prsiach...(toto vsetko by som este mozno prehliadla), no vcera som varila moju oblubenu fazulovu polievku...ako som pocas varenia ochutnala, zrazu neskutocny odpor k nej. V zivote sa mi nieco take nestalo...nemohla som ju ani jest, aj ked moj muz sa isiel na nej zadrhnut. Nesledujem ani BT (teraz mi je to aj luto) na tehu test je asi velmi priskoro....
Nemate niektora podobne skusenosti?

Strana
z2
satanka1
3. mar 2014

@cervicek424 ahoj,..asi budeš musieť ešte počkať,o týždeň už zistíš na tých najcitlivejších tehu testoch či si tehotná,alebo nie,na príznaky je asi ešte skoro.budeš musieť ešte vydržať.🙂

cervicek424
autor
3. mar 2014

@satanka1 prave to ma prekvapuje 😀 cca od decembra nedavame pozor s tym, ze babatko by sme uvitali...cize co to som o priznakoch atd nastudovala 😀 takze samej sa mi toto zda zvlastne a skoro... uz som zacinala rozmyslat o vsetkom moznom, aj to, ze mohla byt ovu skor, proste hocico 😀
mam doma test kupeny, v zasobe, ze keby bol treba, no zatial ani treba nebol, kedze ms prisla zatial kazdy mesiac nacas ☹ takze mozem len cakat a cakat co z toho bude....

satanka1
3. mar 2014

@cervicek424 tú poslednú ms si mala normálnu?

cervicek424
autor
3. mar 2014

@satanka1 a teraz pozeram, ze som to pekne na nic napisala 😀 10.2 som mala naposledy...cize 9tusim by som mala dostat 🙂 sa opravujem 😀 aj ked to asi nic nemeni na tom, ze je este skoro ☹

cervicek424
autor
3. mar 2014

@satanka1 tak nezdalo sa mi na nej nic divne...bezne mavam 3dni, aj tato tak bola...no neviem....

satanka1
3. mar 2014

@cervicek424 no vidím to len na to,že ozaj musíš počkať..nemáš sa teraz kde niečo dozvedieť..test ešte nebude asi,ultrazvuk určite nie...asi budeš musieť vydržať tých 6 dní a čakať či príde ms. ozvi sa potom 🙂 držím palce,aby neprišla

cervicek424
autor
3. mar 2014

@satanka1 jasne, dam vediet 🙂

egiginka
3. mar 2014

@cervicek424 , ja som tiez mala pichanie a dost velke a som sa strasne potila na tvari a odpor k niecomu to byva caste a nyslela som si ze uz budem mat MS ale , odporucam ak si nedockava uz teraz si spravit vysokocitlivy test, ale skor odporucam pockat na datum, najelpsie tyzden az 2 po termine MS , tam potom to uz bude jasne,,, zbytocne sa zatial tym zatazujes. Kup si kyselinu listovu,tym nic nepokazis, vynechaj alkohol atd... Doktor by ti teraz este nic nepovedal, len cakat a test ti moze aj nemusi vyjst,,,takze este mas cas, opatruj sa a vela stastia

A keby si mala strasne velke pichanie, poprpade teploty, tak zajdi za doktorom.

anja800
3. mar 2014

ahojte som tu nova a mam otazocku nemozem sa v tom vsetkom vyznat ak by niekto vedel poradit 🙂 takze MS som mala dostat 21-22.2 ale nedostala som lenze pohl.styk som s priatelom medzitym nemala pretoze bol na sluzobke mali sme ho az presne toho 21 a 22.2 kedy som mala dostat MS ale davali sme pozor takze sa do mna neurobil-no doteraz MS nemam tak som si teraz v sob.a v nedelu urobila test ale vysiel neg.myslite ze mozem tehu vylucit?ci? test bol mamatest 10 ten vysokocitlivy moze vynechana MS byt aj tym ze som zacala cvicit a trochu som upravila stravu? prsia ma nebolia iba krize a sem tam citim pichanie v podbrusku a nafukovanie-dakujem za rady vsetkym 🙂

zuzzi08
3. mar 2014

@anja800 myslím že to tehu nebude, keď si si istá, že ste dávali pozor. Ale nikto nie je neomylný, že? 🙂 Takže najlepšie ti povie dr. ten ti potvrdí alebo vyvráti prípadné tehotenstvo 😉. Môže to byť aj zmenou životného štýlu 🙂.

aliza
3. mar 2014

@cervicek424 tehotna mozes aj nemusis byt, ale na priznaky, ake opisujes, je naozaj velmi skoro 😉. Nechutenstvo tyzden pred vynechanim ms? neexistuje, technicky to nie je mozne.... ved tehotna mozes byt tak tyzden+- nejaky ten den...podla cyklu. Takze pohoda, klidek a trpezlivo cakat minimalne ten tyzden do ms 😉 a hlavne sa prestan sledovat....nic tym neurychlis, ani nezmenis 🙂

eliska1986
5. mar 2014

Ahojte možte mi poradiť.Čo to znamená?Meškala mi 5dni menštruacia.Počas tých dní ako meškala bolo milovanie.Na to o par dni prišla menštruacia.Bola dosť silná.Po tých 7dňoch tak mám ranné nevolnnosti nie pravidelné,som unavená,citim tlaky v podbrušky,zvlašne pohyby.Čo to môže byť?

aeowyn22
5. mar 2014

Ahojte ,mám otázku ak by mi vedel niekto odpovedať , snažíme sa o bábo s priateľom, ženská mi predpísala duphaston užívam ho na 11 deň od menštruácie, cyklus mávam pravidelný 28 dňový, prvý mesiac som po užívaní som mala menštruáciu normálne ako vždy , na deň presne, o mesiac potom som sa trošku cítila inak , ale nechcela som panikáriť a vyrábať si zbytočné nádeje ... A teraz sa mi stalo, že som o 6 dní skôr začala farbiť skôr ako som mala mať cyklus , volala som doktorke povedala že to nevadí že sú to neškodné hormony aj keby som bola náhodou tehotná , moje farbenie je neuveriteľne slabé , mávam slabú menštruáciu ale nie takto mám iba tenkú vložku , čo myslite , môže ísť o tehotenstvo ???

radka752
5. mar 2014

Ahojte. Začali sme sa s partnerom snažilkovať cez ovulku. 🙂 Teraz mám už niekoľko dní bolesti krížov aj v podbrušku a je mi trocha zle, točí sa mi hlava a akoby som mala odpadnúť. Dnes som mala už aj hustejší výtok. Všimla som si, že viaceré ženy popisovali podobné príznaky keď ostali tehu, no ťažko povedať. Som zvedavá či nám to vyšlo, no chcem počkať ešte niekoľko dní (aspoň po termín predpokladanej menštruácie) a potom urobiť test. 🙂

monicka79
5. mar 2014

@aeowyn22 mne sa to tiež po duphastone stalo, že som pár dní pred ms začala špiniť, je to len tými hormonmi, v tehotenstve sa používa na udržanie plodu pri hroziacich potratoch, takže sa nemusíš báť, aj keby si bola tehotná. Ja som ho užívala do tretieho mesiaca, lebo aj na začiatku tehu som skoro mesiac špinila, ako keby som mala slabú ms.

aeowyn22
6. mar 2014

@monicka79 ďakujem za názor , uvidíme čo bude o pár dní , skúsim urobiť test a uvidíme 🙂

cicanuska
6. mar 2014

Ahojte baby potrebujem poradit beriem uz 2cyklus Clostil nakolko sa snazim otehotniet mrchu mavam pravidelnu,ale teraz prisla o 4dni skvor co sa mi este nestalo ale nejednalo sa o krvacanie ale velmi slabucke spinenie ktore trvalo 2,5dna.Prsia ma vzdy boleli pred mrchov a prestali den po nej ale teraz bolia uz 4dni po spineni príznaky nemam ziadne akurát ze ma boli hlava.Neviem ci si mam urobyt tehu.test aby som nebola zbitocne sklamana.Dakujem za akukolvek radu 🙂

gerardino
6. mar 2014

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť. Som týždeň po menštruácii, ktorá prišla dva dni skôr a trvala namiesto 7 dní len 4dni. Pociťujem bolesti v podbrušku a vaječníkoch, niekedy, akoby pri menštruácii. Mám výtok a občas pociťujem tlak v krížoch. Močím často ale veľa aj pijem. Pri močení ma nepáli a moč nepáchne. Ojedinele sa ozývajú bolesti v prsiach. Môže ísť o tehotenstvo?

citta
6. mar 2014

@aeowyn22 ahoj. Mne zacalo o 5 dni skor spinenie a na druhy den prisla ms,kt.bola ina ako inokedy. Ty si mala iba spinenie,tak mozno z tho aj nieco bude 🙂. Aj ja si pojdem spravit test pre moj klud aby som vedela

aeowyn22
6. mar 2014

@citta áno ja som mala len špinenie , úplne slabunké aj včera , uvidím do soboty kedy som mala " oficiálne " dostať menštruáciu , ale test si kúpim a uvidím ak menštruáciu dostanem , tak si test ponechám na iný prípad 😉 daj vedieť ako si dopadla Ty 🙂

citta
6. mar 2014

@aeowyn22 Ja som mala dnes oficialne dostat ms, ale ked prisla o 4 dni skor tak mam len spinenie. Zajtra pojdem kupit skusim to 🙂 potom napisem 🙂

aeowyn22
6. mar 2014

@citta o.k držím silno palčeky 😉

citta
6. mar 2014

@aeowyn22 vdaka 🙂 nie je to dlho ale uz na 2 ciarky cakame dva mesiace 🙂

aeowyn22
6. mar 2014

@citta ja čakám už rok , tiež si to moc želám 🙂

siska765
6. mar 2014

ahojte ja som uz zufala z tohto : Poslednu MS som mala 30.1. , minuly cyklus som mala 36dnovy,ovulaciu netusim kedy ,ale uz asi tri tyzdne ma popichava na vajecnikoch a taha sa to do krizov, mam biely ,bielozlty vytok kazdy den, posledne tri dni ma bolia bradavky, pocit ako pred MS ,ale testy negativne tak to nechapem.Posledne milovanie na plno 12.2. nechcem hned letiet ku gyndovi ,ale som z toho mimo lebo to bezne nemavam 😒

citta
6. mar 2014

@aeowyn22 aj ja drziiiim palce, nech to vyde 🙂 🙂

zuzicek88
6. mar 2014

ja som mala posledich 10 dni bazalnu teplotu37,dnes mi klesla na 36,9 v pondelok mam mat ms,ale vzdy dostavam tak 4-5 dni skor,dnes ma boleli krize aj brucho,mala som slabulinky vytok,ale len taky bieli na nohavickach a uz tri dni mi je stale zima,taku vnutornu zimnicu mam,ale horucku nie,aj ked mam od vcera nadchu,co myslite,mozem byt podla priznakou tehu?

zuzicek88
7. mar 2014

a dnes mi zasa vystupila BT na 37,1 a namiesto ms,mam iba spinenie

hviezdicka111
7. mar 2014

@zuzicek88 ved sprav test a uvidis 🙂

zuzicek88
7. mar 2014

@hviezdicka111 ale co,nakoniec ta sprosta ms prisla,tak zasa nic,len to nechapem,tu teplotu,minuly cyklus den pred ms mi uplne klesla,ze som az kukala,teraz nie a prsisla aj tak

Strana
z2