icon

Môže ísť o tehotenstvo aj s komplikáciami PCOS?

18. máj 2026

Ahojte žienky, potrebovala by som počuť Vaše skúsenosti. Na začiatok začneme tým že mam diagnostikovane PCOS a momentálne mi mešká menštruácia už 7 dní. Vcera rano som mala slabé špinenie. Nechránený sex sme mali naposledy na konci marca bez ejakulácie do pošvy. Potom 12. apríla začala normálna menštruáciu a odvtedy ( od toho marca) sme sex vôbec nemali nakoľko bol muž odcestovany. Celý čas som v tom, že ide len o klasicky výkyv ale začínam uvažovať aj nad tým, čo ak nie. Myslíte, že aj napriek takymto okolnostiam môže ísť o tehotenstvo? Mala niektorá podobnú skúsenosť? Ešte som zabudla napísať že som na začiatku mesiaca prešla chorobou na ktorú som mala predpísané antibiotika a následne kremik pretože mi lieky spôsobili problémy tam dole. Test si zbehnem kúpiť až dnes po práci nakoľko takato možnosť ma napadla až dnes, a nejde o strach z tehotenstva, len ma zaujíma či to je vôbec reálne. Ďakujem za vypočutie a váš prípadný názor.

anonym_a8ec10
18. máj 2026

@anonym_autor moze ist o tehotenstvo, aj o posun MS kvoli ATB a mykoze

anonym_2d5b37
18. máj 2026

ak ste nemali sex, pochybujem, ze s ajedna o tehotenstvo. Skor o hormonalny vykyv z atb.

anonym_1cb409
18. máj 2026

nemyslím si, že si tehotná podľa tohto čo opisuješ.. nič iné ti neostáva, len urobiť ten test, ktorý ti výsledok už ukáže na 100%

anjelicek26
18. máj 2026

Sex v marci a ani sa do teba neurobil, medzi tym si mala normalnu menstruaciu... tehotna nebudes...

martul
18. máj 2026

@anonym_autor sex v marci...je polka mája, bez vyvrcholenia do teba, menštruáciu si mala, pcos... úprimne ti prajem aj dvojičky, ale tentokrát to nebude

anonym_4fd433
18. máj 2026

Sex v marci bez ejakulovania do tebA; menstruacia tehotna urcite nebudeš, ale atb to mohli sposobit