Môže mi kvôli Inofolicu meškať menštruácia?
Ahojte,začala som od septembra brat inofolic premium.V den ms keď som mala dostať som si spravila tehotenský test clearblue,bol negatívny.v ten den som mala aj menštruačné bolesti.Ale menštruáciu som nedostala,meškajú mi 2 dni a bolesti už ziadne.Nic ma neboli.Nemate skúsenosť,že by kvôli inofolic meškala ms?😢
Neboj nic, coskoro sa nam to podarí ❤️
@vercici159357 áno,podarí😊🙏🏼
Ahoj, mne vcera tiez.. Ideme odznova, taktiež drzim palce, autorke tiez;)
@petkasaurus aj ja Vám držím palce✊🏼😊
Dievčatá vedeli by ste mi poradiť ..ja som po kyretazi ( 19.8) ..inofolic combi beriem u tretie balenie .. menstruacia príde ako hodinky ..presne pomaly na hodinu ...ALE je strašné slabá ..na niečo také nie som.vobec zvyknutá ..vždy som mala extrémy a tieto tri menstruacie po kyrete sú fakt slabé a neviem či to nemôže byť inofolicom ..rozmýšľala som že či nebudem mať problém s otehotnením keď mám taký slabý menzes 🙈...
@dejna_ ahoj, nie je to kvôli tej kyretazi? Ved oni vlastne tou kyretazou odstranili sliznicu.. Mne inofolic nezoslabil menzes..
@petkasaurus to mňa tiež napadlo ..lebo predtým som mala doslova jatky 🤔 ...a teraz úplne že slabé skoro nič 🤷 ale pisala som do jednej online poradne gynekológovi že či je to v poriadku a odpísal že všetko je v poriadku môžete sa snažiť o bábätko...a čo som čítala názory tak mi z toho vyšlo že dôležité je že cyklus chodí pravidelne ..že nezáleží až tak na intenzite 🙈 ale som z toho trochu vykolajena keďže som bola zvyknutá na niečo úplne iné ..ale snáď sa to dá časom dokopy
@dejna_ ja tiež popri inofolicu stále silnú ms,asi to bude skôr kvôli kyretazi,ale ja by som na tvojom mieste isla pre istotu ku gynekológovi a budeš spokojnejšia
No od rána sa mi spustil riadny menzes ..
fakt takú echt menstruaciu mám... 🙂 takže som kľudná už ale spustila sa mi až na 4 deň čo je u mňa fakt neobvyklé ..ale je to všetko v poriadku ....
Ahojte, ja mám podobný problém pred dňami kedy mala prísť menštruácia všetko tomu nasvedčovalo že príde a nič. Teraz keď tri dni mešká žiadne bolesti, náznaky proste nič. Neviem či mám pokračovať s tým Inofolicom alebo prestať ? 😲
@januska997 nemôže to byt tehotenstvo?
@dejna_ test je negatívny, ale počkám pár dní a "otestujem" ešte raz ..... len čo s tým inofilicom :o
@januska997 tak to tu neporadim ja som.brala inofolic polroka po potrate a menzes bol úplne v pohode chodil presne kedy mal a nebol moc silný ..ja som aj hneď otehotnela pri ňom ...len som potratila ale kvôli problému s krvou ...

@vercici159357 ahoj,mne dnes ráno tiež prišla 😏