icon

Môže ovplivniť tehotenský test energetický nápoj?

stanca22
8. nov 2010

Milujem piť energický nápoj, ako redbul a pod., no ale teraz akosik mi mešká a mohla by som byť i nemusím byť v tom, teh.test som si robila zatiaľ iba raz a ukázalo mi že negatívny výsledok, no pred použitím testu som vypila energický nápoj, tak čo myslíte žienky, môže výsledok teh.testu ovplivniť?

bona
•
8. nov 2010

@stanca22 ako rozmyslam, tak rozmyslam, ale stale si neviem predstavit, co v tom energetickom napoji by mohlo ovplyvnit hladinu tehotenskeho hormonu v moci..🙂 Nie som ziadny odbornik, ale osobne si myslim, ze nie..negativny vysledok sa ti ukazal mozno preto, ze si testovala prilis skoro..skus test zopakovat o par dni..😉

lulu19
•
8. nov 2010

urcite nema vplyv na tehot .test ,ale ak by si mohla byt tehotna tak by si nemala pit energeticke napoje .je to na nich aj napisane

nemko
•
8. nov 2010

ener.napoj by som urcite nepila ani v pripade, ze by som si len myslela, ze som tehotna

stella231
•
8. nov 2010

😀 😀 😀 😀 no moja kamoška bola v takom šoku ked zistila ze je tehotna ze sa ma opytala či to nemoze byt ze predtym vypila čaj s rumom 😀 😀 😀 😀 😀 hahahaha 🙂 tak mozno aj energeticky napoj to moze nejak ovplyvnit 🙂

mircalla
•
9. nov 2010

urcite nie

alexandrah
•
9. nov 2010

ako pise stella231, co za blba otazka???? jasne ze nie, preboha!!!!!