Môže Parlodel ovplyvniť menštruáciu?

pipatko
13. jan 2012

Baby, máte niektorá skúsenosti s užívaním Parlodelu a po vysadení Vám vynechala mrcha? Ja som užívala 10 dní Parlodel (malého som kojila 21 mesiacov, a po odstavení sa mi ešte 2 mesiace tvorilo mlieko tak som ho začala brať a pomohlo) no a teraz mi vynechala mrcha. Je možné, že som tehotná, alebo to spôsobil parlodel? (s mm sa snažíme o babatko dosť aktívne .o))) Takže by som bola rada keby ste ma potešili :o)) (tehu test som si robila deň po vynechanej mrche a bol negatívny). Ďakujem za odpovede.

adelaine
13. jan 2012

mne neovpyvnil

lentilka1981
13. jan 2012

ahoj,ja ho beriem uz dlhsie,a neovplyvnil

sharlly
13. jan 2012

akoze mna z neho odviezla zachranka

soniatko
19. feb 2012

Ja som Parlodel brala asi rok. Zhruba v novembri som ho vysadila, lebo MM nemal snahu akosi riesit , ze sa 3 roky neuspesne snazime o babo a chyba bola viac - menej u neho, tak som sa nahnevala, ze preco by som mala do seba pchat hormony, ked on nema zaujem. Zacala som sa zmierovat s tym, ze babo asi nebude, no a v decembri som otehotnela. Lekarovi som ani nepovedala, ze ja som ten Parlodel vysadila. A mennzes som mala normalne, ako som aj zvykla mavat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre