icon

Môže priateľka otehotnieť s nepravidelnou menštruáciou?

10. júl 2024

4,5 roka sme spolu. Na začiatku sme mávali sex s kondómom, potom krátke obdobie bez kondómu, lebo brala antikoncepciu ale potom prestala brať. Potom sme mávali zas s kondómom. Potom po 3,5 - 4 roky sme mali bez kondómu. Nechcelo sa mi stále kupovať kondómy; nie sú lacné ale bez je lepšie cítiť. Proste bál som sa bez kondómu ísť, bál som sa, že ostane tehotná. Včera sme mali sex bez kondómu už len bez kondómu máme, a keď som dosiahol vyvrcholenie mám taký pocit že som dal trošku do nej a ostatné von - do papierového vrecúška.
Priateľka má nepravidelnú menštruáciu. Raz má, potom 2-4 mesiace nič a takto dookola. Nedá sa ako odsledovať kedy má plodné dní a kedy nemá. Nie raz sa stalo, že sme mali 2x po sebe sex ale po 1. sexe som sa neumyl a možno som mal od spermií a tak sme mali ďalší sex ale robili sme test a nebola tehotná. Možno sme robili test moc skoro.

Teraz ma po krámoch, a stále ju bolia prsia. Môže ostať tehotná po krámoch? Môže ostať tehotná keď nemá pravidelnú menštruáciu? Môže ostať tehotná keď som jej možno trošku dal dovnútra?

Strana
z2
dadka1997
10. júl 2024

Deti 🫣 čím viac mám pocit, že žijem na inej planéte, aby dvaja ľudia nevedeli, ako sa plodia deti? Ako sa treba chrániť? Za to, že tebe je prijemne v "tvojom veku" nemať kondom je sebecké, áno z nechraneného sexu môže otehotniet aj bez toho, aby si sa spravil alebo aby ti ušlo 🤔🤔🤔 smutná je táto doba, tolko sebeckej nezodpovednosti..

janai1
10. júl 2024

Ako si môže niekto užiť sex keď stále tŕpne či náhodou žena neotehotnie 🥲
Kondómy sú drahé, no lebo dieťa stojí 5 korún

solange7
10. júl 2024

Ked si nemozes dovolit kupovat kondomy, tak nesexuj.

autor
10. júl 2024

@solange7 to je najmenej kúpiť kondóm ale chcem ukázať svojej žene že som chlap a ze viem sexovat aj bez kondómu

domka222
10. júl 2024

A keď jej ukážeš presný opak?

babovka2321
10. júl 2024

Ked mas vacsie ego ako rozum... Priatelka by uz bud dieta prijala, aj ked ti to otvorene nepovie, alebo tiez nie je z najmudrejsich.

autor
10. júl 2024

@domka222 že viem sexovat s kondómom? Tak bude si myslieť o mne ze ju nechcem alebo že som neschopný lebo ze dám do nej

domka222
10. júl 2024

Keby si bol naozaj skúsený chlap a vedel by si aj bez kondómu, tak sa tu teraz nestrachuješ, či môže byť tehotná

janai1
10. júl 2024

noo a nestalo sa presne to? Ze si neschopný a dal si to do nej? Vie to vôbec?

solange7
10. júl 2024

Si este len chlapec, podla toho co si tu popisal.

ysseba
10. júl 2024

Tak ukazuj "svojej žene", že si chlap a že vieš sexovať bez kondómu. Len potom keď otehotnie, tak HLAVNE potom jej ukáž, že si chlap a že sa vieš postarať o ňu a aj o dieťa. Inak vieš čo si myslím ja? Ste spolu 4,5 roka, ona HAK nechce, ona chce bez kondómu, nemá problém s tým, že sexujete 2x po sebe a ty sa medzi tým neosprchuješ. Ja si myslím, že ona chce otehotnieť 🙂

pluss
10. júl 2024

ty si chlapče ale že totálne mimo...a asi aj sebavedomie chýba keď máš zapotreby si tu ego honiť a hrať sa na "ukážem svoje žene že som chlap"...to po každom sexe budete robiť testy a žrať tabletky po? na to prachy máte? na dieťa prachy máte? lepšie si to užiješ, čo? :D správaš sa ako 15ročný čo prvýkrát zasunul

medda_beda
10. júl 2024

Tak asi obaja viete ako sa robia deti.
Takže ak ti niečo újde tak je to 50/50.

medda_beda
10. júl 2024

Keby ma taký priateľ nabúchal tak by som si už asi nemyslela, že je neschopný.Veľmi dobré úvahy.
Ty čo tu píšeš 🤣🤣.
Keď použiješ kondóm tak budeš za neschopného a keď otehotnie to už budeš mačo či ako?
Ty si uvedomuješ čo to znamená ak žena otehotnie? Či ti to furt nedochádza?

beronsche
10. júl 2024

"chcem ukázať svojej žene že som chlap a ze viem sexovat aj bez kondómu"
Dzisz, tak teraz som už videla všetko... 😂😂😂
Keď kondómu vie sexovať kadejaky somár.

Otázka znie je, či si pripravený niesť zodpovednosť pri prípadnom tehotenstve.
Otázka znie, či máte s frajerkou zázemie, aby ste sa o dieťa dokázali plnohodbotne postarať.

oblecenie99
10. júl 2024

S vysokou pravdepodobnosťou budeš mať cca o dva až tri týždne priestor ukázať, že si chlap.

autor
10. júl 2024

@medda_beda dochádza mi

autor
10. júl 2024

@oblecenie99 som na to pripravený

Strana
z2