Môže röntgen poškodiť možné tehotenstvo?
Posledná menštruácia bola 22.2. Styk som mala len 29.3. a bol prerušovaný. Prosím o názor či je možné že som tehotná, a čo hovoríte na tie testy. Dnes som bola u doktorky, robila ultrazvuk, povedala že tehotná nie som. Len či nie je ešte skoro aby niečo videla. Zajtra mám ísť na röntgen kvôli inému zdravotnému problému a bojím sa či to nemôže nejako uškodť ak by som tehotná bola. Vopred ďakujem za každú normálnu odpoveď.
ako vážne si myslis, žeby tam dr v prípade že si tehotna nič nevidela ?
a teda neviem či mesiace si napisala správne,..
@anonym_e2f16f teoreticky ak by sa jej posunula ovulácia a je teraz napríklad 12 dpo tak áno, tehotná by mohla byť a doktorka by tam ešte nič nemusela vedieť. V jej prípade je to ale málo pravdepodobné. Ak mala posledný styk 29.3, navyše prerušovaný a v tom čase by bola aj ovulácia (aj keby nastala o pár dní na to) tak by už bola dostatočne veľa dpo aby bola na teste pekná viditeľná čiarka.
Pre autorku: je veľmi málo pravdepodobné, že by si trafila presne deň ovulácie, prerušovaný styk by zlyhal, test by ti to nezachytil a doktorka by nič nevidela. S najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nie si.
@anonym_e2f16f teoreticky ak by sa jej posunula ovulácia a je teraz napríklad 12 dpo tak áno, tehotná by mohla byť a doktorka by tam ešte nič nemusela vedieť. V jej prípade je to ale málo pravdepodobné. Ak mala posledný styk 29.3, navyše prerušovaný a v tom čase by bola aj ovulácia (aj keby nastala o pár dní na to) tak by už bola dostatočne veľa dpo aby bola na teste pekná viditeľná čiarka.
Pre autorku: je veľmi málo pravdepodobné, že by si trafila presne deň ovulácie, prerušovaný styk by zlyhal, test by ti to nezachytil a doktorka by nič nevidela. S najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nie si.
Nie si tehotna mrzi ma to
@anonym_e2f16f dátumy sú určite správne
Styk si mala pred 18 dnami, to by ti uz test ukazal ciarku. Nie je mi ale jasne, ze si mala pm 22.2. ved to mas vyse 50 dni bez ms. Si si ista, ze datumy si nepoplietla?
@anonym_autor ak si mala poslednu ms 22.2 a dr nic nevidela, tak tehotna urcie nie si. Testy mas negativne.
Testy sú negatívne. Styk bol tak dávno, že keby si z neho mala šancu otehotnieť, tak by už bolo čiarku vidieť
Styk si mala pred 18 dnami, to by ti uz test ukazal ciarku. Nie je mi ale jasne, ze si mala pm 22.2. ved to mas vyse 50 dni bez ms. Si si ista, ze datumy si nepoplietla?
@dadis dátumy sú správne, mám už 47 rokov a možno už nastupuje menopauza, i keď test na menopauzu tiež bol negatívny
@dadis dátumy sú správne, mám už 47 rokov a možno už nastupuje menopauza, i keď test na menopauzu tiež bol negatívny
@anonym_autor robim RTG. KEBY si bola tehotna, a mala by si rtg v oblasti brucha-teda rtg panvy, brucha, LS chrbtice, bedra, sakral. klbov atd.-sance ze rtg poskodi tehotenstvo je miziva.
Ak by si mala rtg mimo brucha-koncatiny, hrudnik, krk, hlava- sanca ze rtg poskodi tehotenstvo je nulova.
@anonym_autor ak by si dala normalnu otazku, urcite by bola aj normalna odpoved... zasnem niekedy fakt co sa dokazete pytat...
Testy su negativne, nie si tehotna
očividne rozum neprichádza s vekom 😀
@zuzanka.zuzu " niekedy vek prichadza sam " 🙂
@anonym_autor mizive riziko teda
@vler prosím ťa, ak sú tie šance také malé, nevieš, prečo sa pred každým RTG pýta dr na možné tehotenstvo? Ďakujem.