Môže sa stať, že žena otehotnie vo vode?
Ahojte, môže sa stať nejakým spôsobom že žena otehotnie vo vode? Sex bol vo vani a neurobil sa do mňa ale s vody sa to nemohlo dostať tam? Ďakujem
Nie. "Tam" sa to dostalo cez penis. Vyhladaj si info o kvapocke lasky a zistis preco sa treba pri sexe chranit.
Ano, je to mozne. Chodim pravidelne plavat, vysledok 4 decka, podviazane vajecniky pre istotu.
Záleží to na mnohých faktoroch. Ak sa tvoj partner venuje vytrvalostnému plávaniu, triatlonu pripadne je vodnopolista, je tam určitá vyššia šanca na to, že jeho spermie sú tiež tak vytrvalé a preplávajú vo vani smerom k tvojmu otvoru a prebojujú sa dnu ku vajíčku.
Hovorím, je to hodne o tej vytrvalosti. Ja pre istotu, keď idem von plávať, najskôr pozriem, či sú nejaký muži v bazéne. Ak sú, tak počkám, čo doplavaju.
ale samozrejme, veď aj Michaela Phelpsa prezývaného "torpédo" rodičia počali vo vode.. 👍🏻🐬
Tieto komentare mi pripomenuli stary dobry vtip. Syn sa pyta mamy. "Mama preco som ja cernoch a Ty si biela?" "Oj veru, syn moj, to bola taka party ze mozes byt rad, ze nie si pes." 😉

Samozrejme, spermie sú raketovi plavci, okamžite chytia kompas a zamieria smerom k tvojej ****, a porodis morskú pannu.