Môže sa tehotenstvo ešte vyvinúť?
ahojte posledna ms 17.4
myslim si no niesom sk ista ze tehotenstvo vzniklo zo styku 4.5
21.5 som na clearblue Mala 2-3
a 2.6 na usg len prazdny gestacny vak 14.4mm bez zltkoveho
chat gpt hovori ze bude skor zazrak ak by sa tam nieco objavilo na dalsiej kontrole 11.6
pretoze uz 21.5 som na teste mala 2-3 a v tomto case by som mala byt podla ms
6+5
na ultrazvuku hovorili ze som 6-+1-2 neviem presne kazdopadne chat gpt hovori ze podla clearblue testu uz som mala byt niekde inde
co vy na to? skusenosti? je to pravda? neviem co ocakavat. a ja nechcem dufat zbytocne skor sa zmierit s tym co je a proste ideme dalej ale takto dufam a stale verim ze je skoro ale… zrejme nieje az tak skoro ci??
@ryskka dolezite je podla ultrazvuku. Zodpovedal tvoj stav tomu 6+1? Ak ano, vsetko je ok.
Ak nie, tak musis len pockat do dalsej kontroly.
Nezabudaj, ze clearblue pocita tyzdne "od pocatia", nie od poslednej ms, takze tam budu vzdy tyzdne nizsie ako sa pocita u lekara.
Test je len na urcenie pozitivity, nic ine, tak tomu nedavaj hodnotu.
A mne chat gpt napisal, že je to bežné 🙂 a nemusí to znamenať neúspešne tehotenstvo
@anonym_08a784 bodaj by
Pozri 2-3 ti mohol ukazat pri hcg 160 a aj 2500... to spektrum je rozdiel niekolkych dni... ako aj na tom ultrazvuku...
@ryskka dolezite je podla ultrazvuku. Zodpovedal tvoj stav tomu 6+1? Ak ano, vsetko je ok.
Ak nie, tak musis len pockat do dalsej kontroly.
Nezabudaj, ze clearblue pocita tyzdne "od pocatia", nie od poslednej ms, takze tam budu vzdy tyzdne nizsie ako sa pocita u lekara.
Test je len na urcenie pozitivity, nic ine, tak tomu nedavaj hodnotu.
@veselo_neveselo podla usg vsetko sedi akurat bez plodu
Pozri 2-3 ti mohol ukazat pri hcg 160 a aj 2500... to spektrum je rozdiel niekolkych dni... ako aj na tom ultrazvuku...
@anjelicek26 dakujem to ma trosku ukludnilo
Pokial tam nie je plod je to 50:50 a viac sa tam neda. Moze to byt kludne mola, kde hcg rastie a plod nie, len bunky, tiez to moze byt proste prazdne a babo nerastie. Pockat na dalsie usg a bude to jasne

A mne chat gpt napisal, že je to bežné 🙂 a nemusí to znamenať neúspešne tehotenstvo