Môže sa test mýliť?

luciia0811
27. feb 2014

DObrý deň chcela by som sa opýtať či sa môže stať, alebo sa niekomu už stalo, že by sa zmýlil tehotenský test a nevyšiel dobrý výsledok 3x .... Totižto mne to mešká už dva mesiace ale tri testy mi vyšli negatívne ....

nigguska
27. feb 2014

Po dvoch mesiacoch by uz bol test pozitivny...tam bude asi iny problem a navstivila by som dr.

fenemka
27. feb 2014

Tiez si myslim,ze by si mala ist k dr. pretoze testy zvycajne reaguju na HCG hormon (tehu hormon) v tvojom moci a po dvoch mesiacoch, ak by si bola tehotna tak by sa ti to urcite na testoch ukazalo.

gubcikova
27. feb 2014

mne vyšiel prvý pozitívny v 7tt

nataliska1991
27. feb 2014

Ahojte dievcata. Precitala som si uz milion clankov ale predsa mi to neda sa vas nespytat ci ste zazili nieco podobne ..Menstruaciu mi naposledy zacala 18.februara bola normalna 5 dnova .uz pocas nej ma ale akosi zacali svrbiet bradavky a to ma nikdy prsia neboleli/nesvrbeli.pretrvava to doteraz kazdy den zacitim svrbenie bradaviek aj celkovo na hrudi taky tlak .S priatelom sa snazime o babo uz 5 mes. Doteraz nebol naznak ale toto sa mi nejak nepozdava,priatel tvrdi ze som ina,ze sme urcite v tom ale neverim.test som si robila pred tyzdnom ciarku som mala jednu ta druha bola daleko pri oznaceni max . Co vy na to dakujem za odpovede 🙂)

andrylm
27. feb 2014

ak si mala menzes 18.2 plodne dni este len budes mat,ale stava sa ze zeny otehotneju aj v neplodne dni je to ojedinele ale stava sa to,pockala by som ets epar dni a sla ku doktorovi na krv,alebo na ultrazvuk,to ti spravi v ambulancii,ale to musis byt tehotna cca 15 dni ,aby nieco videl

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre