Môže sa v žene stratiť kondóm?
Prosím vás je možné že kondóm zostane v žene? Že sa zroluje počas a zostane dnu? Nevieme ho nájsť.
Zrolovat a zostat dnu v zene samozrejme moze ale pochybujem, ze by ho nevedela ta dotycna nahmatat prstami a vybrat a nie to este ze ho nevie najst....
Presne tak, zahoď hrdosť a nehanbi sa. Ak ho ozaj neviete nájsť, treba to riešiť. Lepšie ako neskôr ľutovať, nie je to sranda. Ale zase na druhej strane si tiež myslím, že by si o tom asi vedela, ak by tam skutočne bol. Nahmatáš, vytiahneš.
@danalop no či to práve nie je tak, že ho neviem dosiahnuť.
Musis zajst poriadne do zadnej klenby, a ak ma skratke prsty popros muza. Určite sa najde, drzim palce
Ak to nejde a neviete to vybrat, tak radsej predsa len zavolaj do ambulancie, aby si si nezavliekla do vaginy pri tych pokusoch este aj nejaku infekciu. A popros, ci mozes narychlo prist. Podla mna ti male okno medzi pacientkami urobia.
Neboj, zasmejete sa na tom v ambulancii. Take veci sa stanu.
Postupovala by som ako v pripade, ze menstruacny poharik vyskoci moc nahor. Cupnut si a zatlacit a hladat...
Čupni si a silno zatlač, viackrát to opakuj. Mala by si ho vytlačiť.
Treba zatlacit a vyjde von. Presne ako baby pisu rovnakym sposobom sa dostane von tampon,kalisok...Urcite sa nestratil v zaludku😁
stat sa to bohuzial moze, no potom neostava nic ineho, ako co najskor navstivit gynekologa, ak sa ti ho samej nepodari dostat von. vies, aby si neriskovala nejaku infekciu alebo co
Ja som tak bola✌🏼 posvietil si a našiel ho hneď, zasmiali sme sa a Dr povedal že nachádza rôzne veci aj v konečnikoch, že toto nič zaujímavé😅
A teda že tie rôzne predmety zostávajú v ľuďoch aj dlhšie a niekedy treba hľadať a isť aj na sono či rentgen, že niekedy to nevyjde samo.. stratiť sa to nemôže, je to tam, ale môže to robiť problémy.. skúsiť sa učupiť a loviť, držím palce
No baby, už som ho našla, vyšiel sám, ale teda celý deň tam bol. 🙈🙈🙈 hanbím sa.
Mne sa to stalo. Ostal vo mne. Boli sme v hoteli po tme hľadali sme ho ale nevedeli sme ho nájsť tak reku nevadí. No nenapadlo nás ze ostal vnútri. Po týždni som ho našla keď som išla na malú.
@sszuzu8 bože týždeň? 😱 Tak to vo mne bol "len' 14 hodín.

Ano moze sa to stat, smer gynekolog pred vikendom a nie, nie je to blbe. Blbe je ho nechat dnu a schytat ukazkovy zapal...