Môže tabletka po nechránenom styku pomôcť?
Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď
@patres666 myslela som to inak - ze bola pre mna mala pravdepodobnost, ze by si bol vdovec. Ze som prepdokladala, ze si mlady. Nie, ze nemas mat respekt. Mam 34 a mam normalny respekt voci otcovi. Sucasne keby otehotniem akokolvek, tak mu to normalne poviem a neobavam sa reakcie, lebo som zodpovedna sama za seba. Ale nebolo to nic proti tebe. Zle si to pochopil alebo ocakavas, ze to myslim nejak inak
@zuza265 prepáč ale neviem či sa nechápeme ja som ti hovoril koľko mám rokov a že mám rešpekt pred ocom , pohode vidím že sme relativne v rovnakom veku tak sme vychovaný ešte dobre , takto dufam že sa neuraziš ale môžu byť aj mladý vdovci manželka zomriie pri porode , má nejakú chorobu , zrazi ju auto nikdy nevieš, a prepáč mi fakt ak moja komunikácia je niekedy cez čiaru
@subartic pokiaľ maju pod 30 si pohode , druhá podmienka aby ma nestretli ak bývaju of MT na západ si v pohode a ak bývate na východ tak tam iba mesta na P ak začínaju na ine písmeno si tiež v pohode čo ti môžem na takýto pri...... komentár napísať a čudujete sa ako komunikujem ako kkomunikujetye VY komunikujem aj ja
@patres666 hm tak podľa toho čo si napísal sme celkom blízko -Slovensko je malé . Presne tento typ muža, tu si vrznem , tam si vrznem , dohodnem sex cez net, mobil watsap by som nechcela aby stretli moje dcéry a vstúpili s ním do hocijakého vzťahu . A nech sa ti môj komentár javí prijebaný akokoľvek ale skúsiť českú buchtičku , potom maďarskú , potom z toho a odtoho a tamto , akože za mňa riadny red flag.
Mal si sex, tak rátaj so všetkým čo sa môže stať. Nič nie je 100%
Nakoniec som jej dal priamu otázku a dostal som priamu odpoveď že si to neha vzit takže v konečnom dôsledku dať priamu otázku a budete vedieť čo a ako
@eva8 na druhu stranu sama neviem kedy a ci by som chcela vztah keby pridem o manzela. Neviem ani akym sposobom by som sa s tym vyrovnavala a pokial by som vedela ineho muza pustit. Myslim citovo. Nehovorim, ze takyto zivot je spravny, ale ja neviem ci by som to na jeho mieste vedela lepsie. Myslim vyrovnavanie sa so situaciou a zitie …

@patres666 to ma mrzi. Dala som tam najpravdepodobnejsie moznosti. Neda sa vzdy opytat vsetko. Asi sa ta to dotklo - co je vporiadku, avsak pri tvojom sposobe komunikacie by som ani necakala takuto reakciu. Skor - som vdovec. Bez nejakej pripomienky, ze preco som tam tu moznost nedala. To som mohla dat k tvojej znamosti moznost neplodnost a tu si nespomenul ani ty. Preco? Pochopili sme sa. Este raz - ospravedlnujem sa. A dufam aj ty uvadzas stale vsetky existujuce moznosti