icon

Môže tabletka po nechránenom styku pomôcť?

patres666
20. júl 2024

Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď

zuza265
22. júl 2024

@patres666 to ma mrzi. Dala som tam najpravdepodobnejsie moznosti. Neda sa vzdy opytat vsetko. Asi sa ta to dotklo - co je vporiadku, avsak pri tvojom sposobe komunikacie by som ani necakala takuto reakciu. Skor - som vdovec. Bez nejakej pripomienky, ze preco som tam tu moznost nedala. To som mohla dat k tvojej znamosti moznost neplodnost a tu si nespomenul ani ty. Preco? Pochopili sme sa. Este raz - ospravedlnujem sa. A dufam aj ty uvadzas stale vsetky existujuce moznosti

patres666
autor
22. júl 2024

@zuza265 tak bola zdravá tak neplodnosť hneď vylúčená nakoľko aj ona bola v šoku ale nie v takom akom som bol ja , a myslíš že vdovec není dosť pravdepodobný ?

zuza265
22. júl 2024

@patres666 som absolutne zdrava a mam extra problem s plodnostou 😎 pokym nechces dieta tak to na 99,9 % ani nezistis…

zuza265
22. júl 2024

@patres666 tak ak nemas 60+ co aom vylucila tym, ze mas respekt pred otcom, tak ano. Je to menej pravdepodobne. Asi ako aj mnohozenstvo atd.

rozkvet1
22. júl 2024

@patres666 zaujímalo by ma ale prečo si sa spravili do nej hoci ste mali kondóm. To je predsa vždy risk, môžu byť na kondome trhlinky ktoré si ani nemusíš všimnúť.

patres666
autor
22. júl 2024

@zuza265 mám 33 rokov a som naučený mať rešpekt pred staršimi

patres666
autor
22. júl 2024

@rozkvet1 hoci sme mali kondóm ten sa ale roztrhol

zuza265
22. júl 2024

@patres666 myslela som to inak - ze bola pre mna mala pravdepodobnost, ze by si bol vdovec. Ze som prepdokladala, ze si mlady. Nie, ze nemas mat respekt. Mam 34 a mam normalny respekt voci otcovi. Sucasne keby otehotniem akokolvek, tak mu to normalne poviem a neobavam sa reakcie, lebo som zodpovedna sama za seba. Ale nebolo to nic proti tebe. Zle si to pochopil alebo ocakavas, ze to myslim nejak inak

patres666
autor
22. júl 2024

@zuza265 prepáč ale neviem či sa nechápeme ja som ti hovoril koľko mám rokov a že mám rešpekt pred ocom , pohode vidím že sme relativne v rovnakom veku tak sme vychovaný ešte dobre , takto dufam že sa neuraziš ale môžu byť aj mladý vdovci manželka zomriie pri porode , má nejakú chorobu , zrazi ju auto nikdy nevieš, a prepáč mi fakt ak moja komunikácia je niekedy cez čiaru

subartic
22. júl 2024

@patres666 tak ti poviem , dúfam že ťa ani jedna moja dcéra nestretne.

patres666
autor
Autor odpoveď zmazal
patres666
autor
22. júl 2024

@subartic pokiaľ maju pod 30 si pohode , druhá podmienka aby ma nestretli ak bývaju of MT na západ si v pohode a ak bývate na východ tak tam iba mesta na P ak začínaju na ine písmeno si tiež v pohode čo ti môžem na takýto pri...... komentár napísať a čudujete sa ako komunikujem ako kkomunikujetye VY komunikujem aj ja

eva8
22. júl 2024

@patres666 ta buchticka je na zapad od MT

subartic
22. júl 2024

@patres666 hm tak podľa toho čo si napísal sme celkom blízko -Slovensko je malé . Presne tento typ muža, tu si vrznem , tam si vrznem , dohodnem sex cez net, mobil watsap by som nechcela aby stretli moje dcéry a vstúpili s ním do hocijakého vzťahu . A nech sa ti môj komentár javí prijebaný akokoľvek ale skúsiť českú buchtičku , potom maďarskú , potom z toho a odtoho a tamto , akože za mňa riadny red flag.

patres666
autor
22. júl 2024

@eva8 pointu poprosím

patres666
autor
22. júl 2024

@subartic zase nie som ako easy-e a áno ta česka buchtička to bolo cez som si toho vedoomý

marca12
22. júl 2024

@patres666 Takze najprv nabuchas cudziu zenu a potom to oznamis doma zene. Aj tak sa da 🤣

patres666
autor
22. júl 2024

@marca12 akej žene ? susede kolegyni predavačke upratovačke ?

marca12
22. júl 2024

@patres666 prazskej buchte

patres666
autor
22. júl 2024

@marca12 stratil som sa myslím že keby ostala tehotná ta pražská buchta ona o tom bude vedieť keď bude tehotná ale doma akej žene to mám oznámiť susede kolegyni predavačke upratovačke akej , ...

sisska96
22. júl 2024

Mal si sex, tak rátaj so všetkým čo sa môže stať. Nič nie je 100%

patres666
autor
22. júl 2024

@sisska96 tak ja samozrejme ak mi oznami že je tehotna tak budem s tým musieť žiť , uvidel by som aké stanovisko by zaujala ona

zuza265
22. júl 2024

@patres666 ano. Aj mojmu kamosovi umrela partnerka pri porode a bolo to vramci mojho okolia a veku raritne. V podstate ani nechcem rypat do tejto temy, len to nie je to co mi napadne. Kazdopadne zelam nech to dopadne “negativne” a teda bez tehotenstva…

patres666
autor
22. júl 2024

@zuza265 ďakujem ale aj tak som pripravený na všetko hlavne za skutky mojich činov síce to bolo nechcene

patres666
autor
25. júl 2024

Nakoniec som jej dal priamu otázku a dostal som priamu odpoveď že si to neha vzit takže v konečnom dôsledku dať priamu otázku a budete vedieť čo a ako

eva8
25. júl 2024

@patres666 pisem tiez priamo: ... a tebe odlahlo. A budes skusat dalsie buchticky....

patres666
autor
25. júl 2024

@eva8 sme v kontakte s touto takže nevidím dôvod na ďalšie apropo zachvilku to asi vypušťam nakoľko by som chcel vzťah

zuza265
26. júl 2024

@eva8 na druhu stranu sama neviem kedy a ci by som chcela vztah keby pridem o manzela. Neviem ani akym sposobom by som sa s tym vyrovnavala a pokial by som vedela ineho muza pustit. Myslim citovo. Nehovorim, ze takyto zivot je spravny, ale ja neviem ci by som to na jeho mieste vedela lepsie. Myslim vyrovnavanie sa so situaciou a zitie …

patres666
autor
27. júl 2024

@zuza265 zomrela ale život ide ďalej

ptvw
27. júl 2024

@patres666 ešte mi povedz prečo mi sa mala každá napchavat antikoncepciou, že si to bral automaticky, a o tom ste sa mali baviť pred sexom nie az po 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️....a áno pri veľmi veľkej smole a náhode môže ostať tehotna