icon

Môže test neukazovať prípadné tehotenstvo?

21. apr 2022

Ahojte, ms mi meska uz 2 tyzdne, robila som si 3 testy, vsetky jasne negat., nesnazime sa, ale mali sme aj prerusovany. Zvyklo mi meska 3-5 dni max. Nemala som ani priznaky ze mam dostat ako zvyknem, ale zacali ma uz boliet aj prsia, to ma zvylne tak tyzden pred MS, ale viem, ze to moze byt aj priznak tehotenstva. Myslite si, ze mozem byt tehotna ale testy neukazujú? Alebo je to po takom case uz skor nepravdepodobné? Som z toho celkom dost vystresovaná. K dr nemozem, nie som doma

xena0
21. apr 2022

Pri takom meškaní by som povedala že tehotenstvo by ti test už určite ukázal

anjelicek26
21. apr 2022

mohol sa ti normalne posunut cyklus alebo anovulacny cyklus a menstruaciu sa proste nedari telu spustit... test by uz ukazal urcite (ak by bola ovulacia v spravnom termine)... ja som otehu 27.den s 29. cyklu zo synom (muz bol doma proste len ten vikend) - a teda test som si robila 16 dni potom, co mi konecne "napadlo", ze mi meska 😂

autor
21. apr 2022

@anjelicek26 ak je anovulacny cyklus tak ms nepride ten mesiac vobec? A to sa bezne stava?

anjelicek26
21. apr 2022

Tak "bezne" nie, ale lekari hovoria ze u zdravej zeny cca 1x do roka je anovulacny cyklus normalny...menstruacia sa niekedy spusti sama, inokedy treba vyvolavacku. To plati aj keby mas cystu. Ale zo skusenosti ak by mas cystu a dva tyzdne meska, tak to uz citis, bude velka, tazka, budes mat tlak na jednej alebo druhej strane vajecnik.

autor
21. apr 2022

Zakon schvalnosti, prave sa mi spustili 😃