Môže test potvrdiť tehotenstvo 3 dni pred očakávaným menzesom?
ahojte,baby prosim poradte,ci mate skusenost,dnes som si robila test a vysiel negativne,menzes mam mat cca 25-26.oktobra,myslite ze mozem byt tehu a test to este nerozpoznal?pohlavny styk bol na 10-ty a 12ty den cyklu,dakujem za vsetky skusenosti 🙂 🙂
Ahojte chcem sa opýtať mam 31cyklus a už mi tri dni meškajú robila som si testa ale vysiel negativne.myslite že by som mohla byt tehu? dakujem
@macka254 mozno ano mozno nie,ja som si pri syncekovi robila test hned v ten den ked mi mala prist mrcha a hned vysiel pozitivne,krasne dve ciarky som mala 🙂 🙂
@macka254 este sa spytam robila si si s citlivostou 10?lebo ten ma najvyssiu citlivost
Dakujem za nazory ano robila som si s najväčšou citlivosťou ale som tu čitala že nie vždy to spravne ukaže.Moja kamaratka bola v 7tt a test vysiel že nieje tehu
@natik090709 mne ukázal test 11 dní po pohlavnom styku dve čiarky ale tá druhá bola taká slabunká
@natik090709 hej hej aj moja kamoška mala krámy až do 6 mesiaca a to nevedela že je tehu len pohyby ju tomu usvedčili 🙂
No dievčence ako to čítam je to dosť individualne a ked si tu piseme pribehy tak kamoska nemala pol roka kramy a ostala tehotna a teraz ma 3mesacneho syna. a pritom doktori vravia ked nemas kramy nemožeš byt tehotna kedže mala stale dake problemy.ach ta priroda je nevyspytatelna.

Moze, aj nemusi. Mne 9 dni po ovulacii ukazoval 1 ciarku a 11 dni po uz slabu druhu.