Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@lenadka a kedy si po vynechani zistila, ze ste tehu? 🙂 mavala si pravidelnu alebo nie? ja mam totizto podobne priznaky ako vy baby no mne moja mrcha by este len mala prist - na dalsi tyzden niekedy v utorok ale kedze mam nepravidelnu tak moze prist uz aj teraz, alebo vobec nemusi 🙂
@lenadka určite sa aj tak budete neskutočne z neho tešiť , aj keď neplánovane 🙂 kedy plánuješ ísť k doktorovi ? Ja teda idem zajtra lebo ideme na víkend domov do LC a gynekológa mám ešte tam aj keď už žijeme dva mesiace v BA , tak to musíme využiť 😎 myslíš , že ak by som bola tehu už by dačo videl nie ?
@xviktoriax ja už som to tušila týždeň pred očakávanou ms, mne chodí presne +- 1 deň, keď mi neprišla a príznaky sa stupňovali, resp. neprestávali, už som vedela, test mi to len potvrdil 7 dní od vynechania som testovala, hneď vyšli // ani som nemusela čakať. Som tehotná 4x tak už to poznám 😝
@lenadka Pridávam sa, aj ja gratulujem 🙂 dieťatko je zázrak 🙂 nech vám všetko prebieha v poriadku tak, ako má!
Aj ja mám podobné príznaky a.test negatívny 😀 takže uvidime...
@xviktoriax To važne?? :-O no tak vidíš. Všetko je možné 🙂 dodala si mi tým nádej 🙂 hihi
@maryhope ešte je skoro, toto je 6-ty týždeň, podľa mňa to nemá význam skôr ako v 8-10tt, takže si počkám, pokiaľ by sa niečo neočakávané neudialo (krvácanie). už sa cítim na dieťa stará, myslela som že bábo budem držať tak najskôr neter, synovca ,alebo vnúča 😀 momentálne sa neteším, ale bojím, brala som atb, lieky proti bolesti, chúda moje malé, mala som silný zápal močových ciest, tak dúfam, že mu to neublížilo...
V 6-týždni ešte nemusí nič vidieť, keď má kvalitné sono tak aspoň plodový vak malú bublinku uvidí ale bejby je ešte mikro malé.
@lenadka kraasne 🙂 heh skusena mamicka 🙂 mne priznaky tiea neustupuju nejako tak hadam si tam najdem tiez // 🙂 prajem krasne tehotenstvo! 🙂
ja som mala priznaky tehotenstva hned ani som si nemusela test robit mimochodom spravila som si ich 5 aby som fakt uverila .... vracala som hned smrad mi stacil len zavan uz som isla .... z vina mi bolo opičkovo pri dvoch decoch proste vsetky priznaky co ma viktoria a menzes som mala prvy mesiac potom len spinenie a to uz som bola v 6 tyzdni tusim ...dievcata nadej umiera posledna ste urcite mlade chce to verit ze drobcek pride a hlavne nepozorujte sa tak len si tym zle robite ja to poznam z vlastnej skusenosti ked som muza znasilnovala v praci lebo ovulacia nepocka uplne chore😄drzim palce
podbruško mám skôr nafúknuté, najviac bolia prsia a vaječníky
@sebaastian hahaha zlataaa 🙂 ze znasilnoala muza v praci :D :D hehe no ty aspon vies, kedy mavas ovulku, ja sa zacinam sledovat az tento mesiac teraz 🙂 inac zase som sla okolo toho obchodu s rybami teraz na obed ale uz som nic necitila 🙂 no kruti sa mi hlava kvalitne a ta nevolnost pretrvava 🙂 jj ja som si povedala, ze sa testnem az tak o tyzden max, ked mi to bude meskat par dni (ak teda bude) 🙂 ale dakujeme vam @sebaastian a @lenadka za povzbudive reci a skusenosti hlavne ;)
ja sa Baby moje stale citim nejak divno, nonstop jem, pocas dna sa mi hlava toci, mam nafuknute prsia aj ked nemam MS a bolia ma vajecniky. nie cely den ale pocas dann ma pichaju raz jeden, potom druhy. ale viac lavy. minulu noc ma to uplne budilo. ale zu som si robila 3 testy a vsetky negativne a mala som minuly mesiac MS 2 dni a tento mesiac 1 den a druhy len doobeda a hotovo. nejake to je divne. to zu by bolo dost dlho na to, aby mi test nieco ukazal nie?ked som uz mala 2x MS. mozno mam len ovulaciu zase alebo co ..som zmatena 🙂 asi skusim metodu @sebaastian a znasilnim priatela pre istotu aj dnes hahaha :D
@sophinka17 podla mna uz len jedine krv potvrdi naozaj, ci si alebo nie 🙂 ak testu nic neukazuju, a ak si bola uz aj u lekara a ten nevidi nic, sla by som rano za svojou obvodnou a povedala jej, co je vo veci a ze si ziadas vziat krv 🙂 aj tak len budes cakat do dalsieho tyzdna a tak sa uz krv moze testovat 🙂
no u zenskeho som Bola este pred 2 a pol tyzdnom ci kolko to zu je a pozera a sam sa pytal, ci som mala MS alebo ci nebola kratka. neviem co tam videl alebo nevidel 🙂 u mojho obvodneho sa caka dost dlho na Termin :/ ak teda nie som vazne chora, radsej tam ani nechodim, lebo to je cakanie nekonecne. mozno sa este raz testnem zajtra, alebo za tyzden. ale skusim si aj Termin u lekara spravit.
@sophinka17 isto si sprav, hoc aj niekedy na dalsi tyzden 🙂 ja sa testujem koncom dalsieho tyzdna, tak v sobotu alebo v nedelu (ak teda nepride mrcha dovtedy) 🙂
Žienky máte to ešte aj niektorá okrem mňa ? Straaaaašne ma dnes začali svrbieť bradavky a totálne mi stmavli ... idem sa zblázniť z toho svrbenia , je to na nervy 😝
@maryhope ja som to mala par dni ale uz nemam 🙂 ako to prislo aj to odislo 🙂 uz si sa testovalaaa??
@sophinka17 niee ale už mám peniažky len sa rozhodujem či spraviť testik zajtra ráno a na základe toho ísť na gyndu , alebo rovno ísť a uvidím čo doktor povie 😖
@maryhope jaaaj vlastne ty ides zajtra k lekarovi 🙂 tak to uz sa netestuj ani rano. Uvidis co on povie. ;)
@sophinka17 drž palcee 😎 .. hlavne sa skôr bojím , že ak nie som tehu z čoho by som mala tak zväčšenú maternicu
@maryhope mozno by som sa testla len tak zo srandy, však ak by vyšiel negatívny, tak on ti to rovno zajtra vyvráti takže nebudeš mať ani čas sa zapodievať negatívnosťou testu :P daj vedieť potom, ako si dopadlaaa (kiežby už aspoň jedna z nás to mala potvrdené) 🙂
@maryhope to je dobry napad ako @xviktoriax hovori. Ak by si mala negativny mozes sa rovno pytat na tu maternicu. A jasne ze drzim palce!!!vsetkym nam 🙂

@lejla13 jj teraz som citala nejake forum, kde zeny pisali, ze fakt neboli tehotne na zaklade testov, doktor ich poslal domov s tym, ze tehotne isto nie su, po velijakych vysetreniach a nakoniec ked to samo telo naznacovalo, tak to zistili a nakoniec boli tehotne od sameho zaciatku 🙂 proste nad vedou telo vyhrava vzdy ;) drzim ti prsty Lejli a daj vediet ako to slo!