icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

sophinka17
29. júl 2015

@xviktoriax jeej Viky aj ja gratulujem 🙂 cerstvym manzelickom 🙂 to by bolo take pekne svadobne Baby 🙂
vsak viete co myslim :D zenske zbrane hahaha :D minule mi priatel hovori ze: ty si teraz taka mila a dobra lebo chces dieta? :D hhahaa akoze vsak ja som vzdy 🙂
@lejla13 ja by som sa testla zajtra rano na tvojom mieste 🙂 nevydrzala by sooom

xviktoriax
29. júl 2015

hahahahaha zlatyyyy 🙂

lejla13
29. júl 2015

@sophinka17 Ozaj zlatýýý 🙂 hehe. Ale povedzme si pravdu, my ženy keď niečo chceme, aj to dosiahneme.
Baby ja sa bojím znova testovať. Už som so seba taká zmätená, že ani neviem, či tam chcem // alebo nechcem 😀 😀 porozmýšľam a uvidím či zoženem test. Lebo furt chodím do tej istej lekárne, kto vie čo si tam už myslia o mne 😀

xviktoriax
29. júl 2015

@lejla13 hahaha tak zajdi niekam inam a uz 🙂 daj sa zajtra, ak nie tak v piatok a opadne to z teba. Ak by som mohla uz aj ja takto a bola v takej situacii aspon ako ty, testla by som sa 🙂

maryhope
29. júl 2015

No babule prepáčte , že som sa dlho neozvala ale balíme veci lebo sa v nedeľu sťahujeme plus zajtra odchádzame krsnej na svadbu na celý víkend 😀 takže k tej maternici , ja si ju cítim rukou keď si chytím podbruško normálne na dotyk tam mám kopček 🙂 včera som do noci bola hore , lebo som po stranách cítila úplne že tlak , a kus také pichanie , neviem vám to opísať , ale proste tlaky akoby mi doslova zavadzala maternica či čo 😀 😀 testik som ešte nerobila , akurát sa rozčuľujem , lebo tá provízia mala priateľovi prísť už 15teho najneskôr a peniaze stále nikde , vraj účtovníčka spravila nejakú chybu a teraz to nestiha riešiť a my sme už doslova na suchých rožkoch 🤐 mali sme tento mesiac mrte výdavkov lebo sa sťahujeme konečne do bytu , kde budeme sami , do teraz sme dva mesiace mali prenajatú len izbu v troj izbáku kde sú ďalšie dve baby , lebo sme chceli na začiatok v BA ušetriť 😝 ale už sa to proste nedá vydržať , tlačíme sa v jednej izbe s priateľom a naším 30kilovým štvornohým synáčikom

maryhope
29. júl 2015

@xviktoriax gratulujem k svadbičkeee 🙂 my chceme budúci rok , lebo tento víkend svadba krsnej a budúci víkend mamina s priateľom sa berú 😀 tak už tri svadby do roka by bolo asi moc 😝

maryhope
29. júl 2015

@lejla13 ty nečakaj mojkoo veď si sprav test keď môžeš 😀 😎

maryhope
29. júl 2015

@sophinka17 ty zas nečakaj a útoč 😀 😀 😀

xviktoriax
29. júl 2015

@maryhope jeeej tak to vam prajem uspesny presun do noveho bytiiku a drzte sa, nech vam to vsetko tam vyjde podla vasich predstav! 🙂 tak mas aspon trosku rozruch okolo seba a aj zabudaas, ako dni rychlo plynu a mozno to babo uz rastie 🙂

maryhope
29. júl 2015

@xviktoriax veď toto , ďakujeme 🙂 aj vám nech sa darí za hranicami , my tiež chceme ujsť čím skôr zo Slovenska 😀 už asi počkám na piatok na tú gyndu rovno , ale ak mi tak doktor oznámi , že som tehu ja mu tam určite bez srandy odpadnem od šťastia 🙂 kus sa bojím len toho , že ak to nieje tehu z čoho mám zväčšenu maternicu , snažila som sa googlit no k ničomu som sa nedopátrala 😔

lejla13
29. júl 2015

@maryhope Pripájam sa aj ja ku gratulácii. Samým v novom bytíku vám bude super 🙂 dúfam že vám sťahovanie prebehne bez ujmy na zdravý 😀 a k tej maternici, podla mna si tehu. Ine to byť nemôže tak sa zbytočne neznervózňuj 😉
Baby bežala som.hneď do lekárne..spravila preistotou dva testy (kúpila som 4 nech tam furt nebehám) a oba sú negatívne. Ani len duch. Bojiiiim sa velmi. Zajtra mám isť na taku diagnostiku celeho tela, a vraj ak ste v prvom 3mestri tak by ste tam nemali isť. Čo ak tak pôjdem a test mi o tyždeň ukaže //? Akurat si o tom píšem so @sophinka17 . Som zvätena zo všetkých signálov, ktoré moje telo dáva ☹

maryhope
29. júl 2015

@lejla13 nedá sa ti medzi tým skočiť na gyndu tiež , nech si si istá ? A ďakujem tiež 😎 🙂 .. práve som čítala na nete niečo o myómoch v spojitosti so zväčšenou maternicou tak som sa zase vyľakala ☹ bože tak sa modlím , nech je to tehu , už len z toho dôvodu nech to nieje zdravotný problém lebo tých som preskákala už dosť a už sa mi fakt nechce , už sa chcem len tešiť z tehulkovania 😝

sophinka17
29. júl 2015

@maryhope aj ja sa pripajam ku gratulke 🙂 nech sa vam dobre byva!a ak sa nepodarilo tento mesiac, podari sa v novom byte 😝 😉 kde budete pekne sami.
a drzim palce aj v uteku za hranice :D my sme uz viac ako 4 roky v Nemecku.
@lejla13 ja by som spravila este jeden z ranneho mocu. a ak ani ten neukaze tak nevieeem :(

maryhope
29. júl 2015

@sophinka17 dakujemeee 🙂 sesternicu mám v Nemecku už takmer 11 rokov 🙂 . My skôr do anglicky hovoriacich krajin , lebo po nemecky nevieme ani ceknúť 😕 😀

xviktoriax
29. júl 2015

@lejla13 isto sa pred tym este objednaj u lekara alebo im rano pred vysetrenim povedz, nech ti vezmu krv ze nevies ci si a nech s tym pockaju 🙂 ak sa da teda..a neboj, zee teraz naukazalo nic..kamoske neukazalo ani v 3.mesiaci ze je tehotna, len krvne testy to potvrdili 🙂

lejla13
29. júl 2015

@maryhope na gynde som bola v pondelok, ale nie u svojho lekara ale u zastupujuceho, moj ma dovolenku. Kukal sono ze nic nieje vidno ale krv nebral.. moj ma dovolenku az do 4. Aufusta .. fakt neviem co spravim ☹

maryhope
29. júl 2015

Baby ja len tak aby ste cca chápali , kde tvrdím , že si cítim na dotyk vydutú materničku 🙂 vizuálne to nieje až tak zretelné , aj keď v skutočnosti mi to kus vidno je , len foták to akosi nezachytil 😝 hlavne je to ozaj cítiť na dotyk , mám akoby tvrdý kopček na podbrušku

maryhope
29. júl 2015

@lejla13 fuuuha tak fakt skús ešte zajtra ranný moč

lejla13
29. júl 2015

Baby ďakujem za každú radu a povzbudenia.. ozaj neviem čo mám spraviť 😒 skúsim ešte ráno spraviť test, alebo behnúť tomu náhradnemu doktorovi, či mi nezobere krv..ale to asi nepomôže, lebo výdledky budú až o pár dní. Sakriš ☹ Som v koncoch. Zas stresovať priateľa nechcem... a mame nemôžem povedať, že asi som tehotná, tak tam nechcem ísť. Zdravotné problémy riešim už dlho. Konečne som našla vyšetrenie, ktoré by ma mohlo posunúť o kus ďalej, možno prídu na to, čo mi je.. a možno nie. Neviem proste čo robiť. Uf...

xviktoriax
29. júl 2015

Tak ja si tú svoju maternicu budem teraz tiež pozerat takto 🙂 akurát pijem pohár červeného a keď už ani potom nedostanem kramy, tak už asi nikdy :D :P

@lejla13 budem na teba zajtra myslieť, hoc ako sa už len rozhodneš, bude tak, ako má byť a ak si tehotná, tehotnou aj ostaneš aj keby neviem aké vyšetrenia robili - im proste povedz zajtra, že nech ťa preobjednajú na dalsi týždeň (ak by si mala teda tú krv zajtra istú) 🙂

lejla13
29. júl 2015

@xviktoriax Ďakujem. Ešte ani sama neviem, čo spravím. Stále na to myslím.. ☹ Čo sa má stať, to sa stane. Možno na takom vyšetrení bolo už kopa žien a ani nevedeli, že sú tehotné... i keď je to risk. Už vidím ako o tom budem celú noc premýšľať a budem nevyspatá..no čo už. Dám vedieť ako to prebiehalo...

sebaastian
29. júl 2015

@maryhope ja len tak naokraj ked vas tu citam my sme sa snazili 4 roky vsetky vysetrenia ok len to nešlo lebo sme sa snažili nesmiete nato tak intenzivne mysliet ja som bola miminom posadnuta lebo uz s manželom nie sme najmladsi a presne vo februari ked uz sme si povedali ze ideme kupit psika uz kasleme proste nato som v marci otehotnela jednoducho je to psychika drzim palce vsetkym

lenadka
29. júl 2015

@maryhope ms aj ovulku som mala presne ako ty, príznaky tiež, dnes ráno test a dve koľajnice...baby tak by som vám ich dopriala, nás toto tehotenstvo dosť zaskočilo, obaja už máme svoj vek s ďalším sme nepočítali, zatiaľ sme ako vyorané myši zošokovaní s toho 😀

sophinka17
29. júl 2015

@lenadka jeeeeej gratulujem a prijemne tehotenstvo prajem 🙂

sophinka17
29. júl 2015

@sebaastian pekne si to napisala 🙂 asi sa musime prestat nonstop sledovat a prezerat a hladat vsetko mozne aj nemozne na sebe 🙂 aj tebe gratulujeeem a zelam krasne tehotenstvo 🙂

xviktoriax
30. júl 2015

Dobré ránko baby 🙂 tak ako? Mne bolo večer pred spaním trosku nevoľno, dnes trošilinku toež no a brucho nafúknuté mala stále 🙂 plus po tých 2 pohároch červeného včera sa dnes cítim nejaká otupenejšia :/ako keby malinká opica na mňa liezla čo u mňa nie je zvykom kedže v pohode keď pijem víno, na druhý deň mi je dobre (a už tobôž keď som si dala len 2 poháre len pri večeri tak by som isto nemohla mať opicu z toho).. Na kramy sa cítim už pomenej, ale to skáče hore dole.

xviktoriax
30. júl 2015

och no a teraz ked som bicyklovala smerom do prace (samozrejme, ze bicyklovala, vsak Holandsko :D) tak ked som sla okolo obchodu s cerstvou rybou, skoro som to tam hodila (citila som sa tak na vracanie uz ale pred tym obchodom) :/ fuuuj plus smrad kombinovany s odpadom..ked to nie je nejaky prapodivny virus, ktory sa drzi vo mne uz tyzden, tak potom neviem z coho sa tak citim :D

lejla13
30. júl 2015

@xviktoriax Neboj sa, nedostaneš ich. Nesmieš 😀 hihi. To s tým vínom je divné. Nechápem.. fuha, to ti až tak zle zostalo? Pekne 😒 tak to asi nebola príjemná jazda. Som zvedavá ako sa budeš cítiť počas dňa. Daj vedieť..
Ja som rano robila test, negatívny. Tak som sa rozhodla, že na to vyšetrenie pôjdem a hotovo. Premýšľala som, že možno je to zhoda náhod, že mám rovnaké alebo podobné príznaky ako vy baby. Možno to spôsobujú moje zdrav.problémy, lieky ktoré beriem plus ta neustála zmena počasia. Neviem no.. nerozumiem tomu,ale čo už. Je to moje telo pekne divné 😀 .. nechám to celé na osud 🙂

xviktoriax
30. júl 2015

@lejla13 chod na vysetrenie a ako sa ma stat, tak sa stane. Ako si vravela, vela zien ani nevie, ze su v prvych mesiacoch tehotenstva a vobec sa nevyvaruju ziadnym alkoholom ani inym veciam 🙂 Takze si nemyslim, zeby to mohlo veeelmi uskodit babatku, ak tam dnes pojdes 🙂 aaj mne vysiel negativny minuly tyzden a co, aj tak si este davam nadej a uvidim o tyzden 🙂 baby ked na to nebudeme az tak casto mysliet, tak nam ten cas prejde tak rychlo, ze nebudeme ani vediet, ze je tu uz koniec dalsieho tyzdna a dovtedy ISTO kazda uz bude omeskana 🙂 :P
haha nie, nemozem dostat! :D :P
jasne, dam vediet 🙂

lejla13
30. júl 2015

@xviktoriax pekne si to napísala 🙂 áno pôjdem tam dnes. A verím, že ma vyliečia. Že nájdu príčinu mojich problémov. A nakonec budem zdravá a ešte aj tehotná 😀 možno 😀 😀 hihi inak ja moc tým testom neverím, lebo poznám tiež veľa prípadov že doktor im povedal,že tehu nie su, testy stale negatívne a zrazu už bola v 3 mesiaci 😀 takže tak. Bodaj by si mala pravdu 😉