icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

lejla13
30. júl 2015

@maryhope Pridávam sa, aj ja držím palčeky 🙂 Daj vedieť potom..
No ja som už doma po tom vyšetrení. Bolo to také, že mi na ruky, nohy a hlavu prilepila také pásky s káblikmi..a za 5min to mala všetko v pc. Konzultovali sme to hodinu.. nevyzerá to pre mňa pekne. Som na tom moc dobre ☹ Ale poradila mi netradičnú liečbu, ktorú som odhodlaná skúsiť. A vraj by som mala už p 12-14 dňoch cítiť prvé výsledky. Že mi je dobre a nič ma nebolí...tak uvidíme. A nepýtala sa ma či som neni tehu,takže si myslím,že aj keby som, nevadí... Lebo mala by sa automaticky pýtať ako na rongone, nie?

lenadka
30. júl 2015

@maryhope držím palce, nech dáš zajtra dobré správy 🙂

xviktoriax
31. júl 2015

@lejla13 na všetkých vyšetreniach, kde sa vyžaduje žiarenie by sa mali dopredu informovať, či je teba tehotná alebo nie 🙂 takze hento podľa mňa neboli žiarenie ako také (napríklad ako röntgen u zubára). Mala by si byť okey 🙂 a príznaky ešte pretrvávajú?

@maryhope myslime všetky na teba! 🙂

sophinka17
31. júl 2015

@maryhope anooo myslime na teba a tebe @lejla13 drzim palceky nech dostanes diagnozu a pomozu ti!!!
bolo to moje vysetrenie ine, tam nesmies ist tehotna. taktze vsetko je v poriadku 🙂 inak by sa ta spytal

lejla13
31. júl 2015

@xviktoriax Presne tak, aj ja si myslím že mi to neuškodilo, keby dačo... Ja už nemám také väčšie a bolavé. Práve naopak, teraz sú menšie než zvyčajne a to tak ja mávam deň,dva po mrche. Vaječníky už nepichajú ani podbruško nebolí. Príde mi to, akoby si moje telo myslelo, že mám menzes no nekrvácala som. Inak nafúknutá ešte bývam občas. Aj mi býva sem tam zle od žalúdka, točí sa mi hlava každý deň a niektoré veci mi smrdia. Ale ak vravím, môže to byť reakcia na moje lieky a chorobu.. neviem no 😒 A aj sa cítim stále unavená. A mrcha stále neprišla.
@sophinka17 Už mám aj diagnozu, aj liečbu. Od dnes ju dodržiavam tak pevne dúfam, že zaberie. Lebo keď nie, tak neviem.. ☹ ... hej hej. Vyzerá to v poriadku. Len teraz neviem, že či by bolo vhodné pri týchto mojich problémoch, aby som bola tehotná...

xviktoriax
31. júl 2015

@lejla13 tomu sa tes, ze nemas mrchu 🙂 ja mam rovnako bolesti v podbrusku a pichanie obcasne vo vajecnikoch ako na kramy no ja som to takto nikdy nemala - mozno tak max tyzden pred tym nejake pobolievanie ako indikacia, ze ide mrcha o tyzden no teraz to mam uz celkom ze par dni a kazdy den - myslim si, ze to je z tehu 🙂 a tiez myslim, ze ak aj tie kramy dostanem, tak to nebudu normalne kramy, ale tie take tehotenske hehe :D kazdopadne pockame este presne tyyyzden! 🙂
inac ja sa citim naduta vkuse teraz, vcera mi bolo cely den zas nevolno, hlava sa mi kruti uz par dni a nevolno mi zacina trosku byt aj teraz 🙂 pekne no

lejla13
31. júl 2015

@xviktoriax Tým pádom mám príznaky ako ty 😀 si si istá že sú to tehu príznaky? Hej aj mne sa stále točí hlava a furt mi je nejak divne, zle od žalúdka.. ale to nafúknutie už nieje až také ako pred par dňami. Ale to môže byť opäť vysadením liekov 🙂 a taka otázočka: Prečo práve týždeň? 😀

xviktoriax
31. júl 2015

@lejla13 ja si myslim, ze mozu byt lebo inac to nie je vysvetlitelne - takto som sa nikdy v zivote necitila, ani len pre ziadnej chorobe 🙂 a tyzden preto, lebo by som mala v utorok dostat mrchu (ale kedze mam nepravidelnu, tak moze prist aj v pondelok a aj v stredu).. tak pockam do piatku, respektive soboty rana 🙂 Lejli ja fakt dufam, ze som tehu - uz aj manzel sa zacina pomalicky tesit (on bol vzdy taky mudrejsi a mal vacsi odstup no ked sa mu teraz vzdy stazujem, ze mi je takto, tak uz aj sam povedal, ze asi som zrejme len tehotna 🙂 ) tebe to meska uz dlshie?

lejla13
31. júl 2015

@xviktoriax Ahaa tak potom jasne. Vyzerá to teda, že si tehu 🙂 dúfam že to je pravda, aby som ti mohla blahoželať. Tak veľmi to to želám 🙂 v tom máš pravdu. Chlapi vidia veľa vecí inak. Aj u môjho si to všímam. Napríklad, ja som mala aj stale mam rôzne zdrav.problemy. A priateľa štvalo, že už nie som usmiata, uletená, bláznivá a taká, ako ma spoznal. Ale práve naopak som smutná, zdeptaná, stále plačem, nervózna,... No a teraz, už asi týždeň si priateľ všíma, že aj napriek problémom som vysmiata, bláznivá, stále ho pusinkujem.. a tak😀 a každý deň mi povie že aká som iná. Že dokonca nie som taká akú ma spoznal, ale proste iná. Nevie to vysvetliť. Ja sa nechcem bulikať a pripisovať to ako syndrom, ale čo keď to robia hormóny... ?! Mne už mešká 8 deň 😀 vyvolávačka by ju mala spustiť do stredy. Ak sa nepustí, vo štvrtok alebo piatok robím test.

xviktoriax
31. júl 2015

@lejla13 woooow tak to su potom kraasne symptomy 🙂 noo ja si tak spravim po tebe v sobotu (manzel ide rano na 10tu do prace este tak pred tym chceme - nech ma dobru naladu v praci potom..teda ak bude amt z coho :D :D)
och no teda to si drzime prsty! :*

xviktoriax
31. júl 2015

@maryhope ako dopadlo vysetrenie u lekara? 🙂

lejla13
31. júl 2015

@maryhope Pridávam sa k Viky.. Ako si dopadla? Všetci čakáme na tvoje dobré správy :-P 🙂

lejla13
31. júl 2015

Baby, mne sa dnes večer tak strašne točí hlava..je mi blbo ☹

xviktoriax
31. júl 2015

@lejla13 pi veľa vody a lež a oddychuj keď môžeš 🙂 mne to teda aspoň pomohla takto pred týždňom keď som sa cítila 🙂

lejla13
31. júl 2015

@xviktoriax Ďakujem, presne o to sa snažím 🙂 dnes som prišla domov z práce a hneď som zaspala. Teraz som taká oťapená, nejakú mám divnú hlavu 😀

mayama
31. júl 2015

Uhnezdenie je možné cítiť ja som ho cítila ako silné pichanie až akoby uhryznutie v maternici verte či nie ale žena to cíti bola som ivf ➕ et a v deň transferu neskutočne vyčerpaná spáva hladná zaspala som a v spánku má prebudilo pichnutie o 14 dní krv pozitívna teh

luciaros
Odpoveď bola odstránená
sophinka17
1. aug 2015

Ahojte baby 🙂 tak u mna aj 4 test negativny. Asi som mala taku silnu ovulku vzdy,ze ma tak hrozne pichalo vo vajecnikoch. A to,ze mam ms 2 dni mozno bude nedostatkom zeleza asi alebo co. neviem 🙂 ale som si pekne vsugerovala tisic priznakov 🙂 drzim vam palce babule!!nech to aspon vam vyjde 🙂 @maryhope ako u lekaaaara??🙂

xviktoriax
1. aug 2015

@sophinka17 uvidis teda pri najbližšej menštruácii, či dôjde alebo nie🙂 každopádne dúfam, že ten test neukázal preto, lebo ešte hcG nebolo dostatočne silné 🙂 a ako sa teraz cítiš?
Jj @maryhope ako lekár? 🙂

sophinka17
1. aug 2015

@xviktoriax u mna to uz ale boli 2 take ms :/ to je divne. Prva 2 dni a tato posledna ani to nie. To by uz muselo byt vidiet vsak to uz je kolko tyzdnov, ci?neviem veru 🙂 uz mi presli sna vsetky priznaky okrem toho,ze dnes rano som si spravila smoothie ako skoro kazdy den, akurat ze dnes som ho rovno vyvracala ako som ho dopila :/ divneee to je veru
Ty sa ako citis?

xviktoriax
1. aug 2015

@sophinka17 no mne je zle každý deň, dnes som si musela pospať poobede po 2hodinách výletu a chodenia, nafúknutá som tak sem tam už (ale asi každý deň trosku stále) no a neskutočne ma to tam všetko pichá a bolí ako na kramy (tie by mali prist o cca 3 dni, ak prídu). Tak som sa ale nikdy necítila ešte, ak som aj mala nejake príznaky na kramy, tak to tak max týždeň pred tym a 1-2 dni? Teraz už asi 5-6ty deň a velmi intenzívne..
Uvidím dalsi týždeň, či sa mrcha dostaví alebo nie 🙂

sophinka17
1. aug 2015

@xviktoriax drzim palce nech uz nepriiiiidu 🙂

lenadka
1. aug 2015

prvé príznaky u mňa, že som sa nadránom budila ako mi je zle od žalúdka, no posledné dva dni ok, ani vaječníky už nebolia, prsia menej...dnes sa cítim celkovo fajn, nie ako posledné dni...

xviktoriax
1. aug 2015

@lenadka no tak hádam mi je takto lebo som ešte len úplne na začiatku tak snáď tie bolesti prejdú dalsi týždeň lebo to bolí a je to dosť nepríjemné 🙂

maryhope
1. aug 2015

bobuleee 🙂 stašne ma mrzí , že so sa neozvala skôr ale nestihla som , akurát sme dorazili zo svadby 😝 .. takže , pokazilo sa nám auto , čiže sme sa vo štvrtok vôbec nedostali do LC , podarilo sa nám až včera poobede , tak som bola smutná , že sa nedostanem vôbec k dokymu 😢 .. večer som spravila jeden test a baby , je tam taký duch , že ozaj že duch , totálne , vidno ho len na dennom svetle , už som myslela , že mám halucinácie ale potvrdil aj priateľ aj mamin snúbenec , že tam tá druhá čiarka je ale až keď sa človek fakt silno zapozerá 😀 druhý som spravila z ranného moču a viď to svete , duch bol už krásne zreteľný ale len do polky testu čiže test musel byť chybný alebo čo 🙄 tak teraz som strašne zmätená hlavne z toho , že by som mala byť už cca 6tt a teda nemali by tam byť už koľajnice ? 🤐

sibalka21
1. aug 2015

@maryhope pokial by si bola v 6tt tak uz aj na sone by mali byt vidno takze by si mala mst kolajnice. Jedine ze si otehu neskor ako si myslis 🙂 hod foto ak mas

sebaastian
2. aug 2015

@maryhope Mary ak by si bola 6tt na teste by si mala // viditelne ciarky ....ale skus sa otestovat opat a potom znova a potom let k doktorovi dufam ze ti potvrdi tehu.

xviktoriax
2. aug 2015

@maryhope jeeeeeej ale aspoň niečo! Wow tak aspoň si tam mala ducha 🙂 ja by som sa testla s iným testom z ďalšieho ranného moču, alebo sa chytro preobjednala na pondelok k dokimu 🙂 Ale tesim sa s tebou! Hádam nás takých bude zaraz viac, čo si tam nájdeme ducha, že @lejla13? 🙂

lejla13
2. aug 2015

Čaute baby.. No mne sa dnes ráno pustil menzes.. ☹ a je to jasná červená, takže to vyzerá, že z toho nič nebude.. a že tie moje príznaky sa ozaj týkali (aj týkajú) mojich zdrav. problémov. 😒
@maryhope Jeej to je super 🙂 podla mňa ti to doktor už len potvrdí.. musí byť z nás aspoň jedna tehu 😀
@sophinka17 Ty sa ako cítiš? čo nové?
@xviktoriax No moja, asi ťa opúšťam.. už spolu nebudeme čakať ani testovať. Proste to hodím za hlavu 🙂 Nechám tomu voľný priebeh..a keď raz ozaj budem tehu, určite sa ozvem. Teraz sa musím dať do poriadku hlavne po zdravotnej stránke... aby som potom bola schopná mať zdravé bábo a dať mu všetko, čo potrebuje k vývoju..
Babule držte sa!! Ja sem občas skočím pokecať, zistiť čo nové, poradiť sa... 🙂 Myslím na vás ♥

xviktoriax
2. aug 2015

@lejla13 ooooooj tak to ma mrzí :( hádam to ešte len bol planý poplach a ak aj nie, tak dúfam, že ti táto liečba teraz pomôže a budeš v poriadku coskoro, aby to baby došlo fakt čím skor 😊😘 drž sa!