icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

naja94
7. aug 2015

@mimi2891
To pobolievanie podbruska by som pripisala prebiehajucej ovulacii... Oplodnemu vajicku trvá cca 5 dni, kym docestuje z vajickovodu do maternice, kde sa uhniezdi... 😉

naoi
Odpoveď bola odstránená
sibalka21
7. aug 2015

@mimi2891 nie nieje to mozne. Mas ovulaciu takze tie bolesti, resp. pichanie v podbrusku su ovulacne bolesti.

maryhope
7. aug 2015

Posielam vám dodatočne môjho ducha

maryhope
7. aug 2015
kristinka28
7. aug 2015

@maryhope niesu to 25 testy

maryhope
7. aug 2015

@kristinka28 nie nie , je to 10kovy Woman secret

kristinka28
7. aug 2015

@maryhope aha drzim palce nech je vsetko ok,,preco neskusis digi testik ten je najlepsi ukaze ti aj tt daj potom vediet

maryhope
7. aug 2015

@kristinka28 už rovno skočim v pondelok konečne k dokymu , už kašlem na testy radšej 😀 a ďakujem

zuzulik236
7. aug 2015

@maryhope ak si urobis v pon dalsi test tak by mal byt pozitivny ak je tam uz teraz naozaj duch ja tam nic nevidim ale to bude aj mojou obraz. na pocitaci vela zdaru 😉

sibalka21
7. aug 2015

@zuzulik236 lenze ona pise zevraj je na konci 6tt. Takze bud nieco nieje v poriadku alebo neviem. Sice ani ja na tom teste nic nevidim

adika84
7. aug 2015

@maryhope ani ja tam nic nevidim a kde vidis toho ducha? na tej lesklej casti alebo matnej. Lebo ja som mala podobny test ale to som videla na tej lesklej casti slabu ciarku ale tam sa to nepozera tam je len ohyb testu 🙂

tomasko27
7. aug 2015

@maryhope Ale ja tam vidim ciarku

lenadka
7. aug 2015

@maryhope ja tiež vidím dúšika, ale v 6tt by už mohol byť silnejší, možno si mala ovulku neskôr a mimi je mensie o týždeň

zuzulik236
7. aug 2015

nech je to akokolvek vela stastia a nech to dopadne tak ako chces ty 🙂

mudreocko
9. aug 2015

@maryhope Ahoj 🙂 citam tvoj pribeh odzaciatku a velmi ma zaujima ako skonci 🙂 na teste je duch urcite cize uz dnes by ti malo druhu ciarku ukazat silnejsiu.
Ja mam tiez podobnu dilemu. Posledna mrcha zacala 22.7. (Trvala len 4 dni a to 3ti den bola pauza), ovulku obycajne citim silne bolesti a teraz mi vychadzala na 5.8. No asi som ju mala 3.8 lebo vtedy ma jemne bolelo v podbrusku. Mohla som ju mat skor kedze som mala kratsiu mrchu???
No a milovali sme sa s manzelom 2, 4,5,6,7,8.augusta. Toho 3.8. nie lebo sme akurat cestovali do Bulharska. Mohla som aj tak otehotniet? Dakujem za odpoved 🙂

mudreocko
10. aug 2015

Vcera vecer som spozorovala na nohavickach svetlo hnedy vytok miestami svetlo ruzovy. Vymenila som gatky a uz nic neslo. Moze to byt uhniezdenie? Juuj mam z toho dobry pocit 🙂 vcera som si tobila test, bol negat. Urobim si zajtra druhy 🙂

lejla13
10. aug 2015

Baby, chcem sa s vami poradiť ohladne niečoho, čo sa netýka tejto témy... dúfam, že mi niekto poradíte. Píšem to práve sem preto, že s vami som už diskutovala a viem pri vás, na čom som 🙂 Pred menzesom som spozorovala, že mám spodok opuchnutý. Smutné je, že neviem čo som to tam mala opuchnuté a cítim sa blbo, že to neviem ani dobre popísať ☹ No myslela som si, že keďže mi meškala, budú veľmi silné a bolavé a preto to tam mám také napuchnuté. Ale práve naopak. Menzes bol bez akejkoľvek bolesti, ani som nevedela že ho mám. Ani ma neboleli prsia, nebola som nafúknutá. Vždy mi trvá 7 dní a teraz trval 5 😲 Ešte aj bez tých bolestí. To sa mi ešte nestalo. Bolo to zvláštne... No a po menzese som zistila, že som mám stále opuchnuté a to je už od skončenia piaty deň. Viete mi poradiť čo to je? 😒

jankadt
10. aug 2015

@mudreocko ahoj, mohla by si to mat teoreticky uhniezdovanie. A citila si aj nieco?
ja som mala vo stvrtok podobne spinenie, akurat ze u mna to bol taky ruzovkasty.
Bola som cely den nafuknuta a pichalo ma v podbrusku.
Inak nic. Momentalne som 13 DPO. Tak rozmyslam ze uz aj zajtra testnem...

xviktoriax
10. aug 2015

@lejla13 ak si uz po skonceni, tak by som sa objednala k lekarovi 🙂
@jankadt ja som sa citila uplne rovnako az na to, ze mi neskor tie kramy dosli (no spatna pocitane, snazili sme sa asi pocas neplodnych dni 🙂), tebe kazdopadne derzim velmi silno prsty, testni sa coskoro, malo by to uz aj ukazat! 🙂

jankadt
10. aug 2015

@xviktoriax testujem zajtra...ja som strasne nedockava. Ale verim ze vela robi aj psychika a to ze sa clovek inak na seba pozera. Hlavne ze si neprivolavam niake blbe priznaky, ze by mi bolo nevolno 🙂
Zajtra dam vediet ci // alebo placebo 🙂

xviktoriax
10. aug 2015

@jankadt isto daj vediet! som velmi zvedava a strasne ti to prajem, ak to uz teda nam nevyslo tento mesiac 🙂 ja som inac veeelmi nedockava tiez :P

mudreocko
10. aug 2015

@jankadt ja som tiez mala ruzovkasty ab bezovy a tiez som nafuknuta citim v pobrusku take jemne pichanie hlavne na lavej strane a v strede v podbrusku. Ja som 8 den po ovulke. To je ssi fakt dkoro testovat.

mayama
10. aug 2015

@lejla13 vieš tu bolesť pri kramoch spôsobuje rozťahovanie maternice a pôrodné cesty ja som mala spodok opuchnuty po pôrode lebo sim tam mala varixy ale potom sa to stratilo možno máš aj ty a preto si opuchnuta a necítim cez ne bolesť pri kramoch určite chod k doktorovi pre istotu

jankadt
10. aug 2015

@mudreocko ja uz som si sice v 8DPO kupila test, ale sporim si ho doteraz. aj to si este niesom uplne ista...pretoze nemam ziadne priznaky a priznaky tehot. vyvolava prave ten hormon, kt test vyhodnocuje

lejla13
10. aug 2015

@xviktoriax @mayma Ja som bola u lekára ešte pred menzesom, no kôli inému, nie kôli opuchu. A nič mi na to nepovedal... Teda, mal si to všimnúť, nie? ja tomu nerozumiem.Po pôrode nie som 🙂 prečo iné to môže byť opuchnuté?

sunny15
10. aug 2015

@lejla13 Mozes mat mykozu,kvasinkovu infekciu,ta sposobuje opuch genitalu...

maryhope
10. aug 2015

Žienky moje ahojteee , tak zajtra na 15.00 som konečne objednaná na gynekológiu , tak na mňa prosím myslite , potom vám hneď napíšem aký je verdikt 🙂

xviktoriax
10. aug 2015

@maryhope držím prsty, som velmi zvedava! Ako sa teraz cítiš? 🙂

lejla13
10. aug 2015

Ďakujem za rady baby..
@maryhope Držím palce 🙂