Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@maryhope niesu to 25 testy
@kristinka28 nie nie , je to 10kovy Woman secret
@maryhope aha drzim palce nech je vsetko ok,,preco neskusis digi testik ten je najlepsi ukaze ti aj tt daj potom vediet
@kristinka28 už rovno skočim v pondelok konečne k dokymu , už kašlem na testy radšej 😀 a ďakujem
@maryhope ak si urobis v pon dalsi test tak by mal byt pozitivny ak je tam uz teraz naozaj duch ja tam nic nevidim ale to bude aj mojou obraz. na pocitaci vela zdaru 😉
@zuzulik236 lenze ona pise zevraj je na konci 6tt. Takze bud nieco nieje v poriadku alebo neviem. Sice ani ja na tom teste nic nevidim
nech je to akokolvek vela stastia a nech to dopadne tak ako chces ty 🙂
@maryhope Ahoj 🙂 citam tvoj pribeh odzaciatku a velmi ma zaujima ako skonci 🙂 na teste je duch urcite cize uz dnes by ti malo druhu ciarku ukazat silnejsiu.
Ja mam tiez podobnu dilemu. Posledna mrcha zacala 22.7. (Trvala len 4 dni a to 3ti den bola pauza), ovulku obycajne citim silne bolesti a teraz mi vychadzala na 5.8. No asi som ju mala 3.8 lebo vtedy ma jemne bolelo v podbrusku. Mohla som ju mat skor kedze som mala kratsiu mrchu???
No a milovali sme sa s manzelom 2, 4,5,6,7,8.augusta. Toho 3.8. nie lebo sme akurat cestovali do Bulharska. Mohla som aj tak otehotniet? Dakujem za odpoved 🙂
Vcera vecer som spozorovala na nohavickach svetlo hnedy vytok miestami svetlo ruzovy. Vymenila som gatky a uz nic neslo. Moze to byt uhniezdenie? Juuj mam z toho dobry pocit 🙂 vcera som si tobila test, bol negat. Urobim si zajtra druhy 🙂
Baby, chcem sa s vami poradiť ohladne niečoho, čo sa netýka tejto témy... dúfam, že mi niekto poradíte. Píšem to práve sem preto, že s vami som už diskutovala a viem pri vás, na čom som 🙂 Pred menzesom som spozorovala, že mám spodok opuchnutý. Smutné je, že neviem čo som to tam mala opuchnuté a cítim sa blbo, že to neviem ani dobre popísať ☹ No myslela som si, že keďže mi meškala, budú veľmi silné a bolavé a preto to tam mám také napuchnuté. Ale práve naopak. Menzes bol bez akejkoľvek bolesti, ani som nevedela že ho mám. Ani ma neboleli prsia, nebola som nafúknutá. Vždy mi trvá 7 dní a teraz trval 5 😲 Ešte aj bez tých bolestí. To sa mi ešte nestalo. Bolo to zvláštne... No a po menzese som zistila, že som mám stále opuchnuté a to je už od skončenia piaty deň. Viete mi poradiť čo to je? 😒
@mudreocko ahoj, mohla by si to mat teoreticky uhniezdovanie. A citila si aj nieco?
ja som mala vo stvrtok podobne spinenie, akurat ze u mna to bol taky ruzovkasty.
Bola som cely den nafuknuta a pichalo ma v podbrusku.
Inak nic. Momentalne som 13 DPO. Tak rozmyslam ze uz aj zajtra testnem...
@xviktoriax testujem zajtra...ja som strasne nedockava. Ale verim ze vela robi aj psychika a to ze sa clovek inak na seba pozera. Hlavne ze si neprivolavam niake blbe priznaky, ze by mi bolo nevolno 🙂
Zajtra dam vediet ci // alebo placebo 🙂
@jankadt isto daj vediet! som velmi zvedava a strasne ti to prajem, ak to uz teda nam nevyslo tento mesiac 🙂 ja som inac veeelmi nedockava tiez :P
@lejla13 vieš tu bolesť pri kramoch spôsobuje rozťahovanie maternice a pôrodné cesty ja som mala spodok opuchnuty po pôrode lebo sim tam mala varixy ale potom sa to stratilo možno máš aj ty a preto si opuchnuta a necítim cez ne bolesť pri kramoch určite chod k doktorovi pre istotu
@xviktoriax @mayma Ja som bola u lekára ešte pred menzesom, no kôli inému, nie kôli opuchu. A nič mi na to nepovedal... Teda, mal si to všimnúť, nie? ja tomu nerozumiem.Po pôrode nie som 🙂 prečo iné to môže byť opuchnuté?
Žienky moje ahojteee , tak zajtra na 15.00 som konečne objednaná na gynekológiu , tak na mňa prosím myslite , potom vám hneď napíšem aký je verdikt 🙂
@maryhope držím prsty, som velmi zvedava! Ako sa teraz cítiš? 🙂

@mimi2891
To pobolievanie podbruska by som pripisala prebiehajucej ovulacii... Oplodnemu vajicku trvá cca 5 dni, kym docestuje z vajickovodu do maternice, kde sa uhniezdi... 😉