icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

maryhope
13. aug 2015

Aj som ľutovala , že som sa nepýtala na presnú hodnotu ale bola som fakt v šoku z toho

klaritaaa
13. aug 2015

@maryhope este neni nic stratene 🙂 ked reagovala sestricka tak ako reagovala asi sa tomu nerozumie a tym padom nema co robit na gynekologii ... Ja si myslim ze to bude vsetko v poriadku moja hlavne nemysli na nic zle... A ty si bola ako natom s tym spinenim? Lebo ja som spinila na 20 dc jeden den to bolo take slabunko hnede a do ruzova a dnes som znova zacala spinit ale len trosku ale aj krv sa nasla trosku ale teraz zase nic ... Test som si robila lebo som nedockava 🙂 a menstruaciu mam dostat 20.8 takze by som bola velmi rada keby si mi to tvoje spinenie viacej objasnila ;)

sima217
13. aug 2015

Ahojte baby , prosim poradte ... s manzelom sa pokusame niekolko mesiacov. povedali sme si, ze vyskusame i pocas menzesu, ... a to 5ty DC, presne 2.8. teraz cakame , ja doma a on v praci v zahranici. vyse tyzdna som slaba ako mucha, mam nizky tlak 88/58 co som predtym nemala, bolia prsia - viac bradavky, pobolieva i v podbrusku ... neviem k comu tu bolest pripisat, ci k ovulke ci ... hned po skonceni menzesu som mala vytok bielo-hnedej farby a nonstop nosila slip.vl. test je negativny to je jasne ze je nan priskoro. poradte mi prosim, ak ste niektora snazilkovali i pocas M , ci ste citili bolesti ako pri ovulke a ake boli priznaky potom. moja doki dovolenkuje , no zajtra aj tak navstivim zastupujucu kvoli tomu nizkemu tlaku+odbery krvi. vsetkym vam baby drzim prsty, nech sa nam zadari emoticon

sibalka21
13. aug 2015

No je viac pravdepodobne ze to je ovulka. Pokial si ju nemala cez kramy ale az teraz tak tehu nemozes byt
@sima217

sima217
13. aug 2015

dakujem za odpoved , aj ja si myslim , len ma zmiatol moj fyzicky stav ... uvidim co bude dalej

sunny15
14. aug 2015

@maryhope tak opät zavolaj a zisti si hodnotu,aby si vedela na com si predsa...alebo zajdi za lekarom

sophinka17
14. aug 2015

@lejla13 Lejli, u mna nove dokopy nic. dalsia MS dosla zu po 23 dnoch a trvala 2 dni. ale zu mam Termin u lekara buduci tyzden, nech ma poriadne preklepne, ze ked chcem babo, ci je tam vsetko ako ma byt a aj krv ci je ok a vsetko. tak uvidime 🙂 drzim palce v tvojej liecbe!nech zabera a pomaha a mozete sa potom pokusat o babatko 🙂 ja mam zase nejake ine zdrav problemy, tak teraz ani na draheho nebudem tlacit, dokym sa nedam dokopy a potom to pride hahha
@maryhope drzim palce!su ako sibnute, ze ti nevedia povedat 🙂 snad skoro dostanes nejaku normalnu odpoved. myslim na vas Baby 🙂
@xviktoriax tak koncom roka?supeeer! to je coskoro 🙂 snad aj ja budem zu potom sto pro fit a prehovorim toho mojho 🙂

lejla13
15. aug 2015

@sophinka17 Ďakujem. Presne tak ako píšeš.. ja som si spravila test, negativny. Moje telo sa asi spaätáva s tých liekova dáva sa dokopy.. Budem sa naďalej liečiť a keĎ budem zdravá, môže byť aj bábo 🙂 Presne ako píšeš. Chápem ťa, daj sa čím skôr dokopy. Držím palce 🙂

simonkazga
16. aug 2015

@maryhope nejaké novinky? Čo povedal doktor na tvoje "záhadné" hcg hodnoty?

slavicita
16. aug 2015

@maryhope tak dnes som síce v práci ale keďže nemám čo na robote prečítala som si túto tému od prvej po poslednú stránku....snažilkovať sa nesnažím lebo ja našťastie už dve detičky mám a s manželom sme si povedali, že stačí 🙂 podľa tvojich príspevkov ale usudzujem, že tehotná si, len k oplodneniu prišlo neskôr ako si myslela a preto tá nízka hladina hcg...pozrela som si aj tvoje testy, na ktorých som videla jasného ducha a preto si myslím, že môžeš čakať dieťatko...ideálne by bolo keby ti to potvrdil samotný doktor, aby si sa nemusela hneď na začiatku takto stresovať...držím palce a verím, že ti to vyjde pozitívne... 😉

sophinka17
19. aug 2015

@maryhope maryyy, nejake novinky?dufam,ze je vsetko v poriadku u teba!

majka_ka89
20. aug 2015

@maryhope, tiez ta sledujemze ako dopadnes, podla mna si tehu ako sa patri.Ja som tiez teraz v takom divnom stave. MS meska 4 dni, testy negativne, 2 dni pred ocakavanou MS pichanie v podbrusku ktore s prestavkami trvalo 4 dni a obajavuje sa aktualne len pri vacsej namahe, prsia citlive a ako na potvoru ma chytila pekna nadcha na 1 den meskania a neviem co si o tom mysliet. Baby mala to niektora takto?

lucka1881
20. aug 2015

Ahojte , 7 dni os tyku som mala deň keď ma bolelo v podbrušku, kríže , na ďaľší deň už pohoda len som mala výtok ako pri ovulácii co nechápem....menzes mam dostať až o týždeň... mohlo sa jednať o uhniezdenie alebo len psychika? Ďakujem

bia49
20. aug 2015

@lucka1881 styk bol cez plodne dni/ovulaciu?

lucka1881
20. aug 2015

@bia49 ano cez ovulaciu, ale teraz už pohoda nič ma nepicha ani zle mi nie

bia49
20. aug 2015

@lucka1881 mohlo by to byt preco nie. skus sa dat psychicky do pohody a uvidis no 🙂 kamoska mi vcera oznamila ze je tehotna, a jej prvy priznak bol az meskajuca ms. myslim, ze prislisne sledovanie tiez nie je moc dobre. A ved tyzden ujde ako voda 🙂

mudreocko
20. aug 2015

@majka_ka89 ahoj, mne meska 2 dni, milovali sme sa skoro vsetky plodne dni, na 6 den od ovulacie som mala asi 4 hodiny tmavo hnedy vytok, hned som si povedala, ze to bude asi uhniezdenie 😉 na druhy den som dostala brutaaalny husty biely vytok taky som este nikdy nemala... a od vtedy citim v podbrusku take pichanie sem tam, alebo taky tlak a tiez si meriam bazalnu teplotu, normalne mat 36,2 a teraz ma 36,9 uz asi 6 dni a tiez krcok maternice mam uplne hore, keby som nebola tehu tak by bol uplne dole tak byva stale ked ma prist menstruacia. Takze zatial vsetko vyzera na to ze som tehotna 😀 dufam 😉 a tiez uz 4 dni som nachladena, mama nadchu a aj hrdlo ma trocha boli. Ked som bola tehotna naposledy tak tiez som dostala chripku a vôbec som netusila ze som tehotna, to asi tie hormony privolaju nachladenie 😉 testy zatial negativne, posledny robeny v stredu, zajtra si robim druhy 😉

majka_ka89
20. aug 2015

@mudreocko ahoj, ja si bazalku nemeriamale čo si sledujem krčok, tak je tiež hore, tvrdý a dlhý. No aj ja v kútiku duše dúfam, že by som mohla byť, lebo ako milovali sme sa takmer každý druhý deň, niekedy aj 2x za deň. Len sa bojím, lebo prvé tehu mi ukázalo ešte pred dnom MS ale to sa skončilo v 6tt. A teraz ako na potvoru mešká 4 deň a testy negatívne. Vôbec netuším ako to skončí a čí som alebo nie som. Len to pichanie v podbrušku ma metie. Lebo včera som kvôli nádche preležala celý deň, tak ma pichalo minimálne. Dnes už som aktívna, upratala som, po obchodoch som chodila, tak sa to ozýva celý deň. Neviem čo si o tom mysliet.
Ja chcem znova testovať až po víkende, a ked nič neukáže tak asi nie som a počkám do ďalšej MS či sa niečo bude diať a ak nie tak pôjdem k lekárovi.
Tak dúfam, že zajtra nájdeš dve // na teste 🙂
Tie hormony by si inak tú nadchu mohli odpustiť 🙂

mudreocko
20. aug 2015

@majka_ka89 ja mam tiez zle skusenosti. Pred rikom a pol som tiez prekonala potrat no az v 7 mesiaci. Cakala som dvojicky. Teraz mam strach je ako to dopadne, no verim ze dobre. Zajtra rano napisem ako dopadol test. 🙂 aj tebe drzim palceky nech to vyjde 🙂

lejla13
21. aug 2015

Kočeny... Menzes mi skončil 6.8. a od dnešku by som mala mať plodné dni. Hneď ráno som bola na wc a vždy po utretí mám na toaletnom krv ako cez menzes, ale samotný menzes nemám (alebo ho zatiaľ nepociťujem. Možno že sa ešte len spúšťa, lebo to tak vyzerá) Nikdy sa mi to nestalo a moc ma to vystrašilo. Je možné, že sa mi mrcha pustí? a čo to znamená? :-O Môže to byť tými plodnými dňami? Ak hej, tak prečo? Alebo je to niečo iné? Nerozumiem tomu... každá rada, typ, skúsenosť pomôže. Budem vďačná!

bosoriak
21. aug 2015

@lejla13 Ahoj, teoreticky to moze byt ovulacne krvacanie, niekedy sa to stane. Uvidis, ako sa to bude vyvijat, niekedy sa telo trochu zblazni. Uvidis, mozno mas aj tento cyklus proste taky kratucky, aj to sa moze stat. Ak by sa to zopakovalo aj nabuduce, mozno by bolo dobre zajst za lekarom, nech zisti, ci nemas nejaky iny problem.

rysavka55555
21. aug 2015

Ahojte dievcata 🙂 mam tyzden do ms, no citim sa tak inak, neviem taky zvlastny pocit ... Priznaky nemozem mat ziadne, co sa tyka tehotenstva este ... Len som na sebe spozorovala castejsie cikanie, unavu a tlak v podbrusku ... Pockat do ms, alebo kefy si je najlepsie urobit test? Dakujem za vase odpovede kočky 🙂

majka_ka89
21. aug 2015

@mudreocko ahoj, tak ako dopadol test.
to ma mrzi co sa stalo :( ja by som sa asi zblaznila ja som mala co sonsebou robit ked som o to prisla tak skoro a nie to v 7 mes. Musis byt silna zena, aj ked viem ze vzdy na to clovek bude spominat. Ale oni sa ti anjelici stejne vratia v tom spravnom case. inak mne je dne od rana tak cudne, este som ani z postele nevstala a uz ma natiahlo ako na zvracanie. Snubenec ranajky spravil ze pod papat, zjedla som pol rozka a 2 hlty kavy a zostalo mi nevolno :( tak ranajky odsuvam aktualne na neskorsiu hodinu :( a oddychujem

mudreocko
21. aug 2015

@majka_ka89 nooo tak ked ti je zle...vyzerato dobre 🙂 Nech je zle aj mne 😀
Test rano negativny...ale ja som si skoro ista ze som 🙂 cikanie, unava nic ani bolest prsnikov nieje. Ale zvysena teplota aj krcok je hore a citim maternicu taky tlak v nej. Ked dostanem kramy tak budem fakt prekvapena. V nedelu robit dalsi test 🙂

majka_ka89
21. aug 2015

@mudreocko no neviem, či to vyzerá dobré, lebo ráno test negatívny a práve sa mi objavil do ružova sfarbený výtok, tak neviem asi ide mrcha na mňa po nejakej jej prestávke alebo co. Uvidim co sa bude diať cez víkend

mudreocko
21. aug 2015

@majka_ka89 to vazne? To by bola skoda. Daj vediet ci si dostala

majka_ka89
21. aug 2015

@mudreocko vieš ako, som z toho blázon, najskôr jemne ružový výtok, potom hnedé špinenie a to prestalo po 2 hod, tak už vážne neviem čo si mám myslieť.

mudreocko
21. aug 2015

@majka_ka89 no mozno az teraz sa uhniezdilo, aj to sa stava. Inak ja mam este jeden priznak, mam krv v nose, resp. mam sucho v nose a ked si fuknem je tam trocha suchej krvi, takto som to mala pri obidvoch tehotenstvách az do porodu. A v noci ma uplne upchaty nos. Takze predpokladam, ze som v tom 😉

majka_ka89
21. aug 2015

@mudreocko mne už nádcha takmer prešla, len ráno mam trocha plnší nos.
Aby sa takto neskoro uhniezdilo, ved naposledy som s mojim drahým bola 9. alebo 10.7, aby sa až teraz uhniezdovalo,neviem, už som z toho tak zmätená, že neviem čo si mám myslieť, uvidím ako to vypáli cez víken d :D Už si z toho začínam robiť srandu, lebo nespoznávam vlastné telo.
Tak ty to máš pekne našliapnuté. Tak čoskoro ti aj tehotenský test ukáže dve // 😝

mudreocko
22. aug 2015

@majka_ka89 teplota sa mi zase troska zvysila, uz mam 37 st. celzia 😉