icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

xviktoriax
23. júl 2015

ja som hnacku este (zatial) nemala ale nafuknuta sa citim uz 3.den (co by som, ak som tehu, mala byt v 11.dni)

lejla13
23. júl 2015

Ďakujem 🙂 priateľ sice vraví, že ešte babo nechce, ale určite by sa tešil. I keď prvotný šok z tehotenstva by nebol až taký radostný ale skôr panika. Ale ja ho chcem i preto, že už by som chcela.svadbu 🙂 (ale nikdy by som nezostala napoky tehotná len kôli svadbe). Ak sa to teraz potvrdí, bolo to v postate omylom.. 😀 Takže keby som tehu, riešila by sa hneď svadba..
No ako som písala že mám od rána krče, ale sú pocitovo také iné, nie ako pri mrche. Tak teraz mi strašne zle zostalo, krče jak svina, hlava sa mi točila a letela som na wc :-/ pri tom som nič také nejedla, čo by mi mohlo uškodiť. Nechápem to... au! Brucho boli..

xviktoriax
23. júl 2015

jooj chudacka - tak dufam, ze prejde cim skor 🙂 my sme v podstate este tiez nepl;anovali, lebo najprv nejake peniazky nasporit a tak veci okolo toho. No nechraneny sex sme mali len raz toho 12.07. tak ak sa to na tu prvu supu podarilo, tak sranda :D manzel to tiez nejako nechce este teraz ale ak by sa podarilo, tak jasne, ze by sa tesil 🙂 ja chcem baby uz dlhsiu dobu takze pre mna by to nevadilo ak by sa to podarilo uz hned teraz, takto krasne na prvy krat 🙂 dokonca by som aj lekarovi vedela povedat presne cas a hodinu pocatia :P

lejla13
23. júl 2015

Ďakujem, už tá bolesť ustupuje.. U nás by peniažky boli, len išlo o to, že priateľ si to predstavuje, že si ma po svadbe ešte užije, skôr než bude bábo. Lebo potom sa bude musieť deliť o mňa 😀 aj ja chcem bábo už dlho.. tak isto ako aj svadbu :-P hehe, tak to má byť. Aj ja by som vedela.povedať. len ja som mala.dva dátumy - 7.7 a 17.7 no prikláňam sa skôr k tomu 17.7...

xviktoriax
23. júl 2015

tak ja som presne na 6. den od pripadneho pocatia dostala spinenie - teda aspon si myslim, ze to bolo hento lebo som to nikdy v zivote ped tym nemala a ani nikdy spojene s ovulaciou - prakticky ziadna krv pocas cyklu. No a kedze dnes je 23.07., ty si kvazi tiez uz 6.den dnes 🙂 nejake priznaky spinenia?

lejla13
23. júl 2015

Ahaa..to si mala presne na 6ty deň? A koľko to trvalo? U mňa žiadne špinenie, ani náznak. K doktorovi neplánuješ ísť? 🙂

sophinka17
23. júl 2015

@lejla13 ja som take nic nemala. Iba nafuknute prsia a to mam este stale 🙂 mozno som druhykrat v puberte a rastu :D

xviktoriax
23. júl 2015

ano, presne na 6.ty 🙂 to bolo len take jednorazove, slabulinke ruzovkaste ked som sa po wecku utrela. Potom este jedno ale uz len malinko na nohavickach, 2 dni po tom prvom. U lekarky som bola v pondelok, brala mi len vyter z maternice no nerobila mi ziadne testy. Ak mi bude este stale takto nevolno, zajtra sa objednavam na pondelok 🙂 to by som uz mala byt prakticky v 15.dni. Uz aj dnes by mi testy ukazali hadam aj druhu ciarku, ale pockame do pondelka (ja sa btw citim aj tak trochu, lebo tie priznaky neviem nocimu inemu pripisat..mala som aj par krat zapal oblicky pred mesiacom, no hento to nie je iesto - to nafuknute brucho a vcera CELY den nevolno k tomu nepasuje) 🙂

sophinka17
23. júl 2015

Ja mam kamosa ktory ked zistil,ze cakaju babo( neplanovali to vobec) nespal tyzden ako bol v soku :D ale teraz je priatelka v 6 mesiaci a on je cely bez seba ako hrozne sa tesi 🙂

lejla13
23. júl 2015

@sophinka17 hahaaa som sa dobre zasmiala na tej puberte 😀 😀 aj mňa strašne bolia.prsia, sú citlivé a na väčšie.. ale to mávam bežne pred mrchou, tak neviem no.. dokonca bradavky sa mi zdajú väčšie, ale to si nie som istá, či si to nenahováram 😀

xviktoriax
23. júl 2015

ja s prsiami nemam nic, az ma to nuti hladat ine symptomi (kvolu tej nevolnosti a bruchu) :D lebo nejako nespadam do kategorie "symptomov" :D

lejla13
23. júl 2015

Tak ja som si žiaden ružovkavý výtok ani nič podobné zqtiaľ nevšimla, ale ešte to možno príde 🙂 ja som chcela isť k lekárovi dnes, ale má dovolenku..takže si ešte počkám. Aspoň nemôžem špekulovať, a do vtedy uvidíme či tá mršina príde 😀
@sophinka17 Alebo som v tej druhej puberte ja 😀
Viky, ty trdlo! 😀 že nespadaš do kategorie symptómov..veď sme každá iná, každá má iné telo..tak nezúfaj 😉

xviktoriax
23. júl 2015

haha no to je samozrejme, len ked niekedy neviem spoznat svoje telo poriadne a to ma stve 🙂 😝

sophinka17
23. júl 2015

Podla mna si tak trosku vsetky namyslame, lebo si to velmi zelame 🙂 mna pichali vajecniky na striedacku, dala som do googlu a ze bolest vajecnikov v tehotenstve.. A odvtedy som mala asi vsetky priznaky hahha zrazu mi bolo na vracanie, zrazu som mala nechut do jedla a uz to islo 🙂 a potom dosla mrcha na 2 dni a bolo po priznakoch 🙂 akurat prsia mam stale nafuknute.. Co ty vies @lejla13 mozno nasa puberta chytila druhy dych :D
@xviktoriax niektore baby nemaju ziadne priznaky a su tehotne a ine maju vsetky a niesu ;) tak hlavu hore 🙂

xviktoriax
23. júl 2015

@sophinka17 krasne vysvetlene ;)

lejla13
23. júl 2015

Pripájam sa.. úplne si to vystihla @sophinka17 🙂 takže nám zostáva len čakať a uvidíme časom, či to bola puberta, tehotenstvo, nahováranie alebo si z nás naše telo robí kozy 😀

xviktoriax
23. júl 2015

Takze v sobotu si robím test - presvedčila som manžela 🙂 neviem sa dočkať a aj on mi hovori, že ak by už aj bol pozitívny, že nech sa neradujme hneď tak zhurta, že ešte sa moze hocičo prihodiť, v čo dúfam, ze nie 🙂

adika84
23. júl 2015

tak vam drzim baby palce nech to tento mesiac vyjde aspon vam 🙂

lejla13
23. júl 2015

@xviktoriax No supeeer 🙂 môj ešte stále nič netuší. Iba sa mu zdám nejaká iná... ja vždy pre menzwsom bývam zlá, nervózna, náladová, ubolená, nasratá na každého okolo mňa,.. a čo ja viem čo ešte. A teraz nič. No on si to užíva - že som kľudná 😀 ... budem na teba v sobotu myslieť 😉 verím, že tam budú 2 čiarky.

xviktoriax
24. júl 2015

@lejla13 dakujem, si zlatá 🙂 inač ja sa od včera cítim nejako ubolene, ako trosku na chorobu. Nejako mi oci trosku oťaželi a cítim sa večerami (už asi 2.deň) tak vnútorne teplo, rozpálene..neviete, či to môžes byt s tym spojené? 🙂

lejla13
24. júl 2015

Nemá začo 🙂 mňa od včera bolia nohy, jak keby som mala svalovicu. Akože netvrdím, že sa v práci nenabehám, ale určite nie až tak... 😀 To fakt? Aj ja posledné večery cítim rozpálenie. Je mi neskutočné horko, oblieva ma pot, aj také vnútorné horko. Frajer nechápe, jak mi môže byť tak horko, keď večer je vždy chladnejšie ako počas dňa..ja som si pomyslela, že som asi vadná 😀 ale keď si to aj ty napísala, cítim sa lepšie 😀
No baby, poraďte nám. Máte s tým skúsenosti?

xviktoriax
24. júl 2015

@lejla13 aj teba bolia nohy? haha ja mam z nicoho nic od vcera svalovicu na ramenach a tak celkovo na rukach :D co nikdy sa mi, co si pamatam, nestalo :D ja zijem v NL a kedze tu je tak 23max teraz v tychto dnoch, tak horucavy a navaly z tepla vecerami nemam mat z coho :D 😝 jj. baby radte lebo sme fakt asi potom vadne nejake :D ale tak zajtra si robim ten test, manzel mi ide kupit s najvacsou citlivostou 25 mIU/ml a mala by som zajtra byt uz v 13.dni - to by mi snad uz mohlo ukazat, nie? 🙂

lejla13
24. júl 2015

@xviktoriax Fuhaaa no pekne 😀 ja to mám tiež asi dva dni a ešte som furt nevyspatá. Už teraz sa mi zíva a keby lahnem, tak spím. NL? Nejako sa nechytám 🙂 ahaa. No my tu máme večer teplo, ale ako vravím nie až tak, aby som sa potila jak sviňa (s prepáčením) 😀
No baby poraďte, po koľkých dňoch už test ukáže..?

xviktoriax
24. júl 2015

@lejla13 Holandsko, prepac 🙂

santafe
24. júl 2015

@xviktoriax s najvacsou citlivostou je 10 - tkovy test ked uz 😉

xviktoriax
24. júl 2015

ou haha, okey tak menime na 10tkovy 🙂

maryhope
24. júl 2015

Baby ja sa hlásim , že od včera večera už zase žiadna ms 😀 😀 a toto čo spomínate , tie návaly tepla a akoby svalovicu hroznu som mala aj ja dobrých 5 dní vkuse teraz 🙂 ... ale inak prsia sa mi už zmenšili kus a ani už tak hrozne nebolia takže asi tehu predsa len niesom 😢 nevadí , hormóny si so mňa robili haluz , ideme sa snažilkovať dalej , žiadna hlava v smútku 🙂 ... a vám babule čo ešte len budete testovať prajem // 🙂 🙂 🙂

xviktoriax
24. júl 2015

@maryhope a ako dlho si mala akoze ten menzes? Podla mna to bolo len spinenie, skus si spravit test o par dni znova 🙂

maryhope
24. júl 2015

@xviktoriax tak ten prvý deň len pár hodín slabé špinenie a včera celý deň už akoby normálna MS aj krv , ale slabšie ako zvyčajne mávam 🙂 a ani žiadne kúsky sa so mňa nevyplavovali len ozaj čistá krv 🙂 . A keď tak aj pozerám , prsia mám stále zväčšené a žilnaté len ma už nebolia tak extrémne takže asi predsa len zo strandy testnem ešte raz 😝

xviktoriax
24. júl 2015

@maryhope isto by som sa testla, ja sa idem zajtra a hoc aj vyjde negativny, tak dam este jeden v pondelok rano pred navstevou lekarky (som objednana na 9tu lebo jej chcem aj tie nevolnosti popisat a tak vseobecne nech ma pozrie) 🙂 daj potom vediet Mary 🙂