Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
podla mna @marypohe si krvacala preto, lebo v case, kedy by ti mala prist mrcha, sa moze vyskyntu spinenie az krvacanie a to preto, lebo sa to male uhniezduje 🙂 a menzes ti aj tak netrval dlhsie ako 2 dni alebo tak..len 1 den co sa za menzes povazovat neda 🙂 bola by som naladena este pozitivne a hlavne aj pre to male, ak sa tam uz udomacnuje 🙂 pozitivna mysel je ta najlepsia
@xviktoriax súhlasím 🙂
Inak baby, mne kedy odporúčate testnúť?
ja by som sa niekedy zaciatkom dalsieho tyxzdnsa uz 🙂 baby poradte aku znacku tehot. tesu by som si mala kupit? manzerl stoji b obchode a na vsetkych testoch pise ze sa testuju tesne pred mrchou..ale poznam take, ktore sa testuju uz aj na cca 10 den od opldonenia no na balicvkoch to nikde nepise (aspon mi tak manzel hovoril) - tak je chudak teraz bezbranny :D viete mi odporucit nejaku znacku? ClearBlue hadam?
Ok, tak skúsim v Pondelok 🙂 ale testík ti neporadím aký. Ani ja neviem.. takže tiež žiadam o radu baby..
Tiež sa v testikoch moc nevyznám , viem že raz som mala taký kde bolo písané , že ukáže už pár dní po oplodnení ale už fakt neviem čo to bolo za značku 😝 a povzbudili ste ma , ešte je možno šanca , že budem tehu teda , určite ešte testnem 🙂 <3
Ja som mala jeden od clearblue,jeden z DM za 3€ a jeden co mi kamoska dala co dostala ked praxovala v porodnici 🙂 a vsetky negativne .. Ja si tak nejako myslim, ze ked je zena naozaj tehotna, ukaze to rovnako test za 3€ ako aj ten za 10. Ja som mala ms asi den a pol a testy negativne tak ma nadej uz opustila hhhah a aj priznaky odisli. Ale drzim vam baby palce vsetkym 🙂
@xviktoriax viem si predstavit muzicka, ako tam stoji a nevie vybrat 🙂 raz som mojho poprosila nech mi kupi tampony a zmateny bol z toho teda riadne :D
@sophinka17 tak som si ho nakoniec kúpila sama a stal dosť - 10€. To bol jeden z tých zrejme najcitlivejších, ktorý by mal ukázať cosi už 10 dní po pohlavnom styku. No ja som prevelice zvedava :D teraz mi moj drahý hovori, aby sme počkali do utorka (týžden pred mrchou), lebo na to by boli už skoro vsetly testy citlivé. No neviem baby, poraďte.. Ešte dobre, že sa mám kde vykecať lebo ten moj je výlučne len na fakt a vedecky potvrdené najlepšie :D
@xviktoriax ak tam máš dva , skús jeden už napr zajtra a uvidíš 🙂 ja by som nevydržala do utorka 😀 😀
@xviktoriax no moj stal tiez 9€ :/ ten clearblue. ale pani v lekarni povedala,ze mam si najskor 4 dni pred ms. Ze skor su to vyhodene peniaze, lebo nic neukaze. Preto som si predtym spravila ten za 3€ :D a ten drahy az tesne pred ms
@maryhope vsak toto cakanie je nahorsie!!!:D
@sophinka17 ja som nastavila včera na to , že tak teda nič a dnes keď už žiadne krvácanie aj vy ste ma tu ešte povzbudili , že ešte nič nieje stratené , tak som zase aj ja na tom čakaní 😀 😀 to je úplne na nervy baby , raz nám z toho všetkým prepne 😀 😝
@xviktoriax Aj môj je skôr na vedecky potrvdené fakty. Vážne je super, že sa tu môžme všetky vykecať 🙂 Mne mrcha stále neprišla.. a bojím sa vyhodiť 10eur za test,ktorý by mi nakoniec povedal, že nie som tehu. Inak som tak 50 na 50.. aj kôli tej mojej menšturácii nepravideľnej, a taktiež preto, že mám nejaké zdravotné problémy a moje telo si stále robí čo chce.. takže sa v ňom neviem vyznať. Preto nieje vylúčené, že by si aj tento krát so mňa robilo Dobrý deň 😀 Ale bodaj by nie.. aspoň by nás to s priateľom posunulo vo vzťahu ďalej 🙂
A ani ja by som nevydržala s testovaním až do utorka.. keby mám doma test, tak už dnes to skúsim 😀
testujeme zajtra rano babi 🙂 presvedcila som ho nakoniec, yes haha :D jj ja som presne taky ClearBlue pouzila pred rokom tiez 🙂 ja by som tiez chcela, aby uz bolo baby, aspon by som sa nemusela sustredit na stresy z prace 🙂 noo a ja mam nepravidelnu ale tiez velmi, cyklys pomaly aj 35 dnovi lenze NIKDY som sa tam na vracanie necitila, hlava me nikdy pocas kramov takto nebolela (okey sice priznavam, mala som niekedy take pobolievanie v bruchu ale v tu stredu cely den och som to skoro hadzala a vsetky strany - tak hento nikdy). No a posledny priznak comu pridavam najvacsiu vahu co sa tyka toho, zeby som mohla byt tehu, je to ruzovkaste spinenie, co som si nikdy predtym nevsimla 🙂 och baby ja si myslim, ze nam ukaze zajtra negative no nejdem isto vesat hlavu, lebo sa to este nemusi nic ukazat a potvrdzovat 🙂 inac ja mam tento test a zistuje uz 10 dni od sexu a je citlivy na 12mlU/mL 🙂 http://test-point.nl/image/cache/data/Test-Poin...
a na tej stranke som sa este dozvedela, ze zeny, ktore nie su tehotne, maju hladu od 0-10 mlU/mL. Naopak, teotne zeny od 10 mlU/mL a viac 🙂 takze preto najcitlivejsi test je ten s 10-sinou, lebo vie zistit uz vo velmi skorom stadiu - ale aj hento vie bt take ze pol na pol. Takze ten moj 12mlU/mL by mal byt clkom dost citlivy a uz zrejme na 13.den po oplodneni ukazat celkom pravy vysledok.
@xviktoriax len je vraj aj dosť individuálne to stúpanie hcg 😝 takže niektorým ženám už ukáže , niektorým možno nie , sama uvidíš 😀 .. keď som v októbri pravdepodobne bola tehu pred tým mikropotratom ) ukázal mi aj 10tkovy až na 3. deň meškania , aj to len dušíka 😖
Hehe koľká radosť 😀 🙂 ... Ja som si prešla už kopou signálov, ktoré vysielalo moje telo. Raz som mala antiku, ktorá mi nesadla a mala som vedlajšie účinky také, že som sa cítila ako tehu.Ako aj teraz, len som nemala ružový výtok ( ale ten zatiaľ nemám ani teraz), a nebolo mi také horko. No za to mi bolo na vracanie stále.. čo by bolo teraz už asi skoro.Ale samozrejme, každá sme iná, ako aj stále vravíme... No myslím si, že tým, že nemám ten ružový výtok tak asi z toho nič nebude... čo myslíte baby? :-/
Dievčatá - negatívny vyšiel :( aj nejako symptómy prešli, neviem mozno si namýšľam. Nevešám ešte hlavu ale pockam do pondelka do 09:00 keď som objednaná o svojej obvodnej, tak mi hádam zoberie krv a zisti, na čom som 🙂
@xviktoriax Presne tak, este nic nie je stratene ;) uvidis co povie lekarka. Mozno je este skoro na test
v to dufam! 🙂
inac symptomy sa asi nejako vratili naspat, zas mi je nevolno ale nie cely den ale tak od poobedia ako vcera plus citim taku nechut v ustach, nechcem to az prirovnavat k nejakej zeleznej chuti ale nieco podobne :D plus ma boli hlava, ale to s tym asi nejako nesuvisi :D vam baby je ako?
@xviktoriax tak ja mám od včera taký slabý hnedý výtok , trochu ma dnes pichlo pár krát vo vaječníkoch a maternicu mám ešte nafuknutejšiu ako pred tou mojou slabou ms 🙂 prsiaa už bolia len slabúčko ale mám po nich ešte viac modrých žiliek ako pred tým , pocit svalovky na nohách , ododnes aj na rukách , točí sa mi hlava úplne extrémne , čo sa mi ešte od narodenia ozaj netočila , zažívam to prvý krát 😀 takže ja asi takto 😎
taaaak to mas krasne, "tehotenske" priznaky by som povedala 🙂 mna to tam picha a boli tak priebezne pocas celeho dne, aj teraz (lavy vajecnik)..hlava sa mi trosku len toci no a inac ta nevolnost, inac zidne vytoky ani nic 🙂 ty sa teda testujes v pondelok?
@xviktoriax mne tá nevoľnosť príde fakt len občas čiže tomu nepripisujem akúsi váhu , ale aj s tebou to dobre vyzerá Viki 😀 😉 a áno v pondelok zabehnem do lekárne a kúpim testik 😝 bože som fakt zvedavá ako všetky nakoniec dopadneme 🙂
Och ja tiež hehe 🙂

@marypohe Myslela som na teba, že aké máš novinky keď sa neozývaš 🙂 Podľa mňa si z teba nerobia hormóny haluz, lebo píšeš tie isté príznaky ako ja a Viki.. len s rozdielom, že ty si krvácala. Ale stále môžeš byť tehu. Sprav test 🙂 Veď to by bolo šialené keby sa naše telá naraz zbláznili 😀