icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

lejla13
26. júl 2015

Baby ja som sa vcera skusila testnut a bolo to negativne.. priatel stale nic nevie o tych symptomoch. Ta bolest v podbrusku presla. Len sem tam zacitim taky tlak. Dnes ma hrozne hlava bolela. Boli sme na oslave a strasne mi tam smrdel alkohol a vonavka priatelovho brata. Zdvihal sa mi z toho zaludok, comu absolutne nechapem. Hned ma riesili vsetci ze ci som tehotna... inak menzes stale nic

xviktoriax
27. júl 2015

Takže doktorka ma len popočúvala ale netestovala (vraj je to ešte skoro takto cca týždeň pred menštruáciou). Počula tam akurát len veľa hluku :D tak diky moc 🙂 a vraj aj tá moja nevoľnosť mohla byť z nejakého vírusu a to už ustupuje. Tak dievčatá jediná možnosť mi ostáva už len to nehorázne dlhé, týždňové čakanie 🙂
@maryhope - ako dopadol testík?

xviktoriax
27. júl 2015

@lejla13 a kedy si mala dostať menzes? A ako dlho by ti to malo meškať?

lejla13
27. júl 2015

@xviktoriax Ja neviem kolko bude meskat. Toto je druhy mesiac od vysadenia antiky. Hned po vysadeni mi meskali tyzden. Potom mi pichli vyvolavacku a dostala som ju o tyzden. Cize 2 tyzdne meskala.. teraz meska 5ty den..

Inak to je pekne na prd ze ti nic nezistila. Dufam ze sa to po tyzdni ukaze a budes tehu 🙂

xviktoriax
27. júl 2015

@lejla13 tak pockaj este urcite tento tyzden, ci sa mrcha dostavi alebo nie 🙂 mozme cakat spolu heh

jj no tu (zijem v Holandsku) to chodi tak, ze prv ides k svojej obdovnej a ta ta potom ak tak odporuci ku gynekologovi..henta mi rano len popocuvala brucho a vraj je to skoro (za co jej davam za pravdu, len ja taka splasena moze byt, ze nevydrzim :P) 🙂 aaale tak uvidime, ci pride ta hnusna mrcha alebo nie. Pobolievalo ma cez vikend brucho tak ako na iduce kramy aa aj vo vajecnikoch som citila pichanie..no nic, cakat 🙂

sophinka17
27. júl 2015

mohla by aspon jedna z nas byt tehotna 🙂 bolo by to krasne.
u mna sa vratila bolest laveho vajecnika, ale nechcem s tym zase utekat k lekarovi, lebo naposledy mi dal antibiotika a nebrala som ich 😖 neboli stale ale pichne ma tam dost casto. divne to je cele toto 🙂

maryhope
27. júl 2015

Žienky ja mám neskutočne na dotyk zväčšenú maternicu , úplne si ju cítim keď si chytím podbruško 🙂 .. kus ma aj pobolieva a svrbí bruško ... testik som ešte nerobila , priateľovi mala prísť provízia na účet ale nejak sa peniažky omeškali takže teraz neviem dať na testik , musíme čakať na peniaze :/

xviktoriax
27. júl 2015

jeej pekne priznaky, ja som ju taku opuchnutu mala v utorok a stredu, trosku este vo svrtok ale svrbenie a bolesti na dotyk nie 🙂 taaaak to uz v tvojom pripade sa snad zacina podobat aj na cosi naozajstne 🙂 keep us up-to-date ak budes testovat ;)

lejla13
27. júl 2015

@xviktoriax @maryhope Baby ja som dnes bol u ženského lebo včera ma dosť začalo dole svrbeť a páliť. Môj doktor má dovolenku tak som bola u iného. Dal mi na to lieky.. popísala som mu tie pocity čo som cítila a on mi povedal, že to som mala tak silnú ovuláciu, že ma až podbruško bolelo a krv som mala (a akurat počas tej ovulácie sa TO stalo). Taktiež mi vravel, že vraj žena nemôže cítiť uhniezďenie 😒 teraz neviem čomu veriť. Pozeral ma a povedal, že tehotná nie som a na meškajúcu mrchu mi pichol vyvolávačku. No mne sa to aj tak nejako nezdá. My sme mali tým pádom sexik počas silnej ovulky... a od vtedy je len 10dni. Jasne že to on ešte nemôže vidieť. No ja si to možno nahováram, ale cítim, že moje telo je nejaké iné. Včera vecer som mala zväčšené žilkovité bradavky. A ja mám pocit, že tu vyvolávačku som nemala dovoliť, aby mi ju pichli... 😒
Takže Viki, asi budeme naozaj spolu čakať týždeň, a uvidime..
Maryhope - jeeej 🙂 nech rýchlo nabehnú peniažky aby si mohla testnúť. Tento krát to musí výjsť 😉

xviktoriax
27. júl 2015

@lejla13 ono osobne si myslim, aj keby ti pochol vyvolavacku ALE ak tam uz nieco je, tak sa mrcha nevyvola 🙂 takze pohoda klidek, ja by som bola z toho roztrasena tiez, ked uz take cosi hovori lekar ALE ako on moze vediet, co zena citi a co nie? samozrejme, ze knihy, podla ktorych sa ucil, mu hovoria inac no este nie je nic stratene. Teraz je to hop alebo trop - caakt, ci ta vyvolavacka nakoniec tu mrchu vyvola ALEBO nie. No a ak nie, mas jasnu odpoved 🙂 teraz uz len isto cakat (spolu hehe), lebo ono ta injekcia by mala zaucinkovat fakt len do par dni, dlhsie nie. On to isto este nemohol vidiet, iba ak by spravil vaginalne sono 🙂 to ti nerobil, vsak?

xviktoriax
27. júl 2015

a ako nemoze zena citit uhniezdenie? ani nevolno jej z toho nemoze byt?

lejla13
27. júl 2015

@xviktoriax Preeesne tak! Aj ja sa týmto ukľudňujem.Vieš čo, práveže mi robil vaginálne sono, ale aj tak neverím 😀 Podla mňa to ani tam ešte nemôže byť vidieť. veď to sa odohráva ešte len vo vnútri (teda ak sa to odohráva) ..Po všetkých mojich problémoch a pochodení kooopu doktorov som sa naučila doktorom neveriť 😀 Maximálne na 75%. No vyvolávačka má vyvolať menzes do 10 dní... tak som veeeeeeľmi zvedavá.
Neviem jako nemôže cítiť uhniezdenie 😒 On nemôže vedieť, čo my ženy cítime..

xviktoriax
27. júl 2015

teraz som kamoske len tak spomenula, ze mi bolo nevolno od minulej stredy a ona uz hned otazky: nepsinila si? lebo si akurat v polovicke cyklu a to moze byt znak uhniezdovania 🙂 chapete? nezavisle osoba, ktorej som ziadne priznaky neopisovala ani nic, le tu nevolnost..takze baby to proste na sebe vedia pocitit, vedia priznaky a aj co to moze znamenat 🙂 normalne ma potesila teraz a zas zdvihla moje ocakavania! 🙂

lejla13
27. júl 2015

@xviktoriax Jeeeej to znie super 🙂 Jasné, my ženy sa navzájom poznáme! Vieme to o sebe lepšie ako nejaký blbí doktor 😀 Teším sa s tebou 🙂
Ale ja som na vážkach. Som vykolajená z toho doktora, z toho čo mi povedal,z mojich pocitov a nálad, z toho čo si tu píšeme.. 😀 😀

maryhope
27. júl 2015

určite kašli na to čo ti povedal , on tak prd vLejliprdo ženských pocitoch 😀 strašne vám to prajem obydvom babule <3 .. mňa dnes zase potešila mamina , lebo som jej vravela aj ukazovala ako mi cítiť maternicu na dotyk a ona , že ona presne takto cítila mňa keď ma čakala 🙂 v piatok idem na gyndu ale ešte pred tým by som rada testla tak dúfam , že už nabehnu zajtra peniažky 😵 🙂

lejla13
27. júl 2015

@maryhope 😀 😀 😀 Veď aj kašlem naňho! Ďakujem/e (dúfam že nevadí, že píšem aj za teba Viktória) .. Aj ja ti to veľmi želám. Jééj to je super keď ti toto povedala mamina. Podla mňa je t o už u teba jasné 😉 Držím päste.Daj vedieť keď pôjdeš testnúť 🙂
Ja som to dnes povedala priateľovi a prekvapivo to bral celé veľmi dobre. Povedal, aby som na to toľko nemyslela.Že čo sa má stať, to sa stane 🙂

sophinka17
28. júl 2015

@lejla13 jeej no vidis akeho mas super chlapa 🙂 takisto mam skusenosti s lekarmi, chodim od jedneho k druhemu uz 3 roky a nikam som sa neposunula.. A uz mi dali tolko diagnoz(ktore nikdy neboli pravda a ja som preplakla uz snad ocean po kazdej novej..) takze uz im neverim nic.za cely cas som spoznala len 1 lekara tu v Nemecku,ktoremu naozaj zalezalo na tom co mi je. Pre ostatnych sme casto len poradove cislo ;) takze nestracaj nadej 🙂
Baby ja mam stale bolavy lavy vajecnik a prsia ma bolia este stale. tak som si kupila dalsi test a je mozne, ze tam bol duch, ale len cca 20 sekund?alebo mam uz ja halucinacie?kukala som na to ako puk dlho a potom utekam pre mobil ,ze vam to odfotim ci to moze nieco byt.. A uz tam nebolo nic. Moze sa ukazat a potom zmiznut?
@maryhope tak snad dnes nabehnu peniazky,nech mozes sa testovat!🙂
@xviktoriax pravdu hovoris ;) nemoze vediet,co mi zeny citime a co nie ;)

xviktoriax
28. júl 2015

@lejla13 jasne samozrejme, môžes písať aj za mňa 🙂 jeeeeeeeeeej maryhope to fakt? No u teba je to najpravdepodobnejšie, kedže už ti aj kvázi mešká a si po termíne mrchy 🙂 informuj nás o tom teste prosím a aj čo povie lekár v piatok. Och už ak by bol piatok, to už bude pre mňa s lejla13 skoro koniec čakania a už len pár dní a aj my sa hádam dozvieme pozitívny výsledok 🙂

U nás je teraz moja segra a ona má momentálne mrchu. Ja som včera pred spaním už cítila tak trochu tú takú tlakovitú bolesť na pravom vaječníku a trosku asi aj kríže - tak hádam nič nepríde a mozno si to všetko velmi pripúšťam a nahováram 🙂

sophinka17 och no to je ale škoda s tym testom, kiežby sa ti to podarilo 🙂 ale mozne je, ze si tam cosi mala no mozno toho hcG v moci nebolo asi dosť veľa aby tá čiarka ostala - ale už keď sa objavila, tak len už asi mala z čoho, no nie? 🙂

xviktoriax
28. júl 2015

Inač som zabudla dodať o tej mojej kamoške - ona tak bola tehotná presne, teraz v októbri len v apríli potratila :/ srdiečko prestalo byť a už žiadna akcia nenastala..

Takze s nou si teraz casto píšem a ona ma tak tiez aj povzbudila včera, ze vsak este nic nie je stratené a čakať musim 🙂 na vaginálnom sone ukáže malý zhluk po mesiaci tehotenstva a čo i len malá, červená alebo aj ružovkastá bodka na nohavičkách je znak hniezdenia 🙂 ona napríklad okrem toho a vynechanej menštruácie nemala žiadne príznaky 🙂

sophinka17
28. júl 2015

asi sa s vami otestujem este raz v piatok 🙂
@xviktoriax chuda kamoska :( snad sa im coskoro podari druhe a vsetko dobre dopadne. sme mlade Baby a ked nie tento mesiac, tak na dalsi. a potom si tu vymenime fotky nasich babatiek 🙂 drzim palce nadalej.
@maryhope drzim palce, nech tam ten lekar nieco male milucke objavi 🙂

xviktoriax
28. júl 2015

oket takze @sophinka17 a @maryhope v piatok, no a ja s @lejla13 na dalsi tyzden :D podelene 😝

lejla13
28. júl 2015

@sophinka17 Ja mam najlepšieho chlapa na svete 🙂 (aj keď to vravíme každá o tom svojom. Ale pre každú je ten jej naj) Aj ja sa liečim už vyše 3 rokov.. a mám pocit že to nikdy neskončí. Taktiež som preplakala noci dni.. je to hrozné. Priateľ vraví, že by to bol zázrak keby otehotniem pri týchto mojich stálych problémoch a užívaní tabletiek (bojim sa, že ak som tehu, aby dieťatko nemalo nasledky kôli môjmu užívaniu liekov ☹ ) No možno práve tento zázrak potrebujem. Aby som vedela, že Boh sa na mňa nevykašlal, a môže ma niečo aj tešiť 🙂
@xviktoriax Hej hej, je to nekonečné čakanie na zázrak. Ale podla mňa budete všetky tehu. Alebo budeme? Ja už niekedy neviem, čomu mám veriť. Viem, že príznaky sú skutočné..no i tak sa bojím že si to nahováram 😒 😀
Aj mne je to lúto s tou kamarátkou. To musí byť hrozné. Ale dúfam že čoskoro sa jej to podarí znova a všetko dobre dopadne 🙂
No vidis Viky, to je super 🙂

@sophinka17 Aj mna to mrzi s tým testom. Neboj, testneš o pár dní a bude to tam - // 🙂 len treba veriť

xviktoriax
28. júl 2015

ja sa bojim, ze si svoje priznaky tiez namyslam no mohli by byt prave..ked ja si, ani som si nikdy neverila, tak neviem, ci to teraz tiez nie je len take vselijake..ale taakto, ako min. tyzden, som sa este necitila ta hadam 🙂

sophinka17
28. júl 2015

@lejla13 Boh sa na teba urcite nevykaslal a ani nevykasle ;) tym si bud ista.
Ja som sa im na vsetky lieky vyprdla 🙂 cpali do mna nonstop nieco a nemali diagnozu jasnu,tak som ich prestala brat a je mi 100x lepsie.
@xviktoriax pekne si to podelila 🙂 tak pockam do piatka a ked bude aj ten negativny, pre tentokrat koncim 🙂

xviktoriax
28. júl 2015

@sophinka17 dufam, ze nebude a ze takto o necele 3 mesiace si tu budeme pisat vsetky, ze to najtazsie obdobie je za nami a budeme sa tesit 🙂

lejla13
28. júl 2015

@sophinka17 Ďakujem za podporu! 🙂 :-* aj do mna stále pchajú tabletky..a síce viem čo mi je (teda ak mi vravia pravdu) no tabletky nezaberaju.. a to som ich pojedna aspoň tisíc... Napísala som ti správu

sophinka17
28. júl 2015

@xviktoriax tak to by bolo to najkrajsie!!pockam teraz teda este do piatku..ale to je daleko :D

xviktoriax
28. júl 2015

@sophinka17 haha čo by ďaleko - len 3 dni ;) to skor pre mňa do budúceho týždňa je to ďaleko..

Ináč @maryhope chcela som sa spýtať, ako si si cítila tú maternicu, že je zväčšená? A ešte si ju cítiš?

tomasko27
28. júl 2015

@maryhope Inak to aj mna zaujima ze ako si si citila ze je zvacsena.

sophinka17
28. júl 2015

@xviktoriax haha to mas pravdu 🙂 ale vsak ten cas prebehne ani nebudeme vediet ako.
Asi by sme mali sa prestat na to sustredit.
Ano to som sa chcela aj ja spytat @maryhope ako to citis,ze je zvacsena?
Mna este stale boli lavy vajecnik aj v noci ma fo budilo a cez den aj pravy pichal. Ale teraz picha zase uz len lavy.. ://