icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

sophinka17
28. júl 2015

@tomasko27 no coo, nejake novinky u teba?🙂

xviktoriax
28. júl 2015

Mňa azda asi nikdy ešte nič nepichalo a nebolelo :D ten pravý aj mňa teraz, a ľavý na striedačku s pravým :P no ale už také tlaky ako na krámy, čo som mala včera večer, nemám
🙂 mozno si dám zajtra pohár červeného a už ani to tú mršisku nevyvolá, tak som istá 🙂

sophinka17
28. júl 2015

@xviktoriax oo to ja sa zase radsej drzim od alkoholu :D a hovorim si,ze co ked som, len to tie testy neukazali 😀 ja som na sebe nic taketo nikdy neregistrovala.. Az teraz posledne 2 tyzdne cca. Mozno to je len prechladnutie alebo co. Kolko ti uz meska?

xviktoriax
28. júl 2015

Mne praveze este nemešká :D mám dostať v utorok cca další týždeň 🙂 no ako aj ja sa zdržiavam alkoholu, vobec ho nepijem no tá moja kamoška, ktorá v apríli potratila, povedala, že dokonca aj jedno malé neškodné pivo je občas dobre (samozrejme sa toho nejdem držať ale :D)

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-jul-2015/
kukni,moj nedelnajsi test,prvy robeny vo stvrtok nazivo bol duch a druhy robeny v nedelu ale na zivo to lepsie vidno.

sophinka17
28. júl 2015

@xviktoriax ah tak drzim palce nech uz ms nedojde 🙂 ja som mala 1 a pol dna. Tak mam stale nejaku nadej haha

sophinka17
28. júl 2015

@tomasko27 jeej na tej spodnej nieco vidiiim 🙂 tak dufam,ze uz ta mrcha ani nepride 🙂

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 Hej vo stvrtok na to teste bol duch len mne viditelny 🙂 a v nedelu uz celkom fajn ju bolo vidiet,ms ma prist za 2dni tak neviem.

sophinka17
28. júl 2015

@tomasko27 drziim palce urcite napis potom!🙂 akej znacky si mala test?

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 Dakujem,len sa bojim ze ju nebude vidno alebo co,boli ma brucho a neviem no.Jasne napisem.Vo stvrtok by som chcela testnut

tomasko27
28. júl 2015

@tomasko27 pepino to bol,ale v nedelu ta druha ciarka sa robila hned ako kontrolna tak hadam duch to nebol

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 Mne uz vyhrava sama sebe si pisem 😀 pepino to bol,ale v nedelu ta druha ciarka sa robila hned ako kontrolna tak hadam duch to nebol

sophinka17
28. júl 2015

@tomasko27 heheh pokecas si aj sama so sebou ;) ja si musim nejaky kupit a v piatok skusam znova. Ale to uz ty budes mat po teate. Som zvedavaa
Ja to teraz tak pocitam a mala som pred 11 dnami 1.5 dna MS. Cyklus mam 27-28 dni..
Mozno ma preto bolia vajecniky lebo mam ovulaciu..? Netusim.. Toto je 1 mesiac co som sa zacala sledovat a moc to este nemam odsledovane 🙂 niektore baby tu si uplne proficky co sa tohto tyka. Ja som doteraz ani nevedela, kedy by mala ovulacia byt :D

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 To daka kratka ms nie?
Ved uz mi asi stoho vsetkeho sibe 😀

sophinka17
28. júl 2015

@tomasko27 no tento mesiac som mala len 1 a pol dna a hotovo. Aj to nebolo silne. Normalne mavam tak 4 dni.

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 Keby bola taka vzdy ze? 😀

sophinka17
28. júl 2015

@tomasko27 noo alebo keby aspon na 9 mesiacov neprisla :D

tomasko27
28. júl 2015

@sophinka17 No presne a potom keby chodila tak na dva dni a ze bez bolesti ze by sme ani nevedeli ze ju mame 😀

xviktoriax
29. júl 2015

Včera som celú noc cítila moje 'nafúknuté' brucho, úplne keď som ležala na stranách.. Ráno ma strašne pichlo v pravom vaječníku a cítim to tam ako na mrchu..bojím sa, že ide :/

lejla13
29. júl 2015

@xviktoriax Nieee 😒 to je len planý poplach, dúfam... Daj vedieť počas dňa jak si na tom.

sophinka17
29. júl 2015

@xviktoriax aaaaah, snad nie. ak nie teraz, tak nabuduce uz to musi vyjst 🙂 ste uz dlho v Holandsku?chcete tam si zalozit rodinku?
ja asi tie moje priznaky vsetky mam zase ovulku. mam husty biely vytok, neviem ci to nebyva pri ovulacii. musim zautocit na mojho partnera :D asi sa ani uz nebudem testovat v piatok.

xviktoriax
29. júl 2015

som tu uz rok, tak nejako aa ano, planujeme sa usadit - ci uz tu alebo niekde inde, este sme otvoreni inym moznostiam 🙂 no a akurat sme novopeceni manzelia - od polky Jula takze ak by sa to baby teraz podarilo, tak by to bolo baby zo svadobneho rana hehe 🙂

@sophinka17 hahaahhahhaa ze zautocit :D :D :P tom som snad nikdy nepocula hehe 🙂 ale chod! utoc ako vies :D

@lejla13 dam vediet 🙂 bolest kadejaka presla ale to brusko mam nadute, nafuknute a normalne v noci ked som spala na stranach a snazila sa aj na bruchu tak som si ho citila ze mi vadilo trochu heh :D isto to nemoze byt takto cititelne este no mozno by sa to dalo prirovnat k tej zvacsenej maternici, ako @maryhope citila? Inac s tebou ako to prebieha? peniazky uz dosli?

lejla13
29. júl 2015

@xviktoriax ozaj čerstvý manželia. Gratulujem 🙂 Jeeej tak ti to želám. To by bolo krásne, keby je bábo hneď po svadbe-svadobné ráno 🙂 Inak mna už podbruško nebolí, ani vaječníky nepichajú. Sem tam som nafúknutá.. ale strašne rýchlo mi trávi! A niekedy som hrozne časté bolesti hlavy, umierala som od bolesti, poráżalo ma z toho. Potom mi to skončilo, lebo prišli na to, že to mam z chrbtice. Tú už mám ako tak ok a hlava odvtedy nebolelo. Je tomu rok. A teraz posledné dni ma zas začala bolieť tak neviem, čo si mám o tom myslieť. Aj mám furt tie návaly horka a stále mi je teplo. Momentálne tu prší a je 20 stupňov a mne je stále.horko. Aj včera pri pozeraní filmu som sa prezliekla do kraťasov a tielka a chladila sa opretá o ľadovú stenu 😀 no chápeš?
@sophinka17 Do útokúúúú! 😀 pekne to využi 😉

lejla13
29. júl 2015

Tak nie 20 stupňov, ale 15 🙂 bola som pozrieť teplomer..

xviktoriax
29. júl 2015

@lejla13 dakujemee 🙂 no tak to moze byt, ze mas trsku zvysenu teplotu z nasledujuceho tehotenstva 🙂 hlava sa mne kturila presne takto pred tyzdnom tiez (wow uz je tomu tyzden co si tu piseme, mozno aj viac heh) 🙂 och to telo si robi co chce a mz potom z toho ideme zosaielt lebo si hladame vsetky mozne priznaky :D daj vediet Lejli ako sa potom pocas dna citis 🙂

lejla13
29. júl 2015

@xviktoriax Aj mna to napadlo, že ju mám zvýšenú, ale to že si ju odmerám mi je prd platné, keď som si ju pred tým nesledovala 😀 mala by som si kúpiť kvalitný digitalny teplomer 😀 Ja si prídem jak radiator. Večer keď sa ochladí tak vtedy horím 😀 Jeeeej ozaj! Už je to týždeņ. Pecka 🙂 Jasné, dám vedieť. Čo myslíš kedy ai mám skúsiť znova spraviť test?

xviktoriax
29. júl 2015

@lejla13 tebe to meska uz dlhsie, co? mozes sem este raz hodit, ze aky mas cyklus a kolko meska? vela sprav je pred tym a dokial sa k tomu dostane,.. :P

lejla13
29. júl 2015

@xviktoriax Stalo sa TO 17.7. Mrchu som mala.dostať 23. 7. I keď bolo jasne že bude meškať. Pred tým som ju mala 25.6 - 30.6. Aj to mi meškala dva týždne (pustila sa až týždeň po vyvolávačke). Cyklus by som mala mať 28-dňový. Inak nemam pocit, že by mala prísť. V poslednej dobe (pár dní) sa cítim spokojne, uvoľnene a šťastne. Pravdu povediac, dlllllho som sa takto necítila. Takže si myslím, že aj to môže byť istá hormonálna zmena (dúfam že si to nenahováram) 🙂

xviktoriax
29. júl 2015

@lejla13 tak ty by si mala byt uz pekne tak tyzden po vynechani🙂 testla by som sa zajtra rano z ranneho mocu🙂

xviktoriax
29. júl 2015

@lejla13 alebo ak chces, tak mozes pockat do piatku a testnut sa spolu s babami 🙂 ja sa k vam testujucim pridam tak cca o tyzden (ak m do vtedy ale nepride mrcha)