icon

Môže žena byť tehotná a mať menštruáciu?

margita55
23. máj 2024

Včera som bola pri ženskému.
A povedal mi že som tehotná 🤰
Ale dnes mi prišla menštruácia nechápem tomu .??

nikoleta999
23. máj 2024

Niekedy može na začiatku tehotenstva byť ešte stále menštruácia ...

babovka2321
23. máj 2024

@margita55 v ktorom tyzdni by si mala byt?

cookie29
23. máj 2024

A podla coho Ti potvrdil tehotenstvo? Nieco videl? Povedal v ktorom si stadiu? Alebo Ti len povedal ze mas vysoku sliznicu a ze by to mohlo byt tehu?
Lebo tych scenarov je nemalo. Su zeny, ktore spinia/krvacaju. Su zeny aj ked ich je minimi, ktore maju menzes aj napriek tehu. Moze ist aj o zacinajuci potrat...

deti95060810
23. máj 2024

uvidíš ako dlho budeš krvácať... isto je to menzes? môže byť aj špinenie a skončiť - ale nemusí - potratom.
ja sama som krvácala počas jedného tehu 5 mesiacov - u mňa niekoľkokrát hrozil potrat.

martul
23. máj 2024

@margita55 biochemické...

klip0
23. máj 2024

To nieje menštruácia, ale prasknutá cievka, začínajúci potrat, rozbehnuty potrat, ešte usadzanie plodu, kadečo to môže byť, choď na pohotovosť nech ti pomôžu. Tiež som mala také problémy, nasadili mi lieky. Keby nejdem, nemám dnes dcéru

margita55
autor
25. máj 2024

@babovka2321 16 tyždom

nikoleta999
25. máj 2024

@margita55 Ak si v 16tt tak to menzes nebude … Ja som tak zacala krvacat v 4tt a povedali mi, ze niekedy na zaciatku zena krvaca, myslela som si, ze si na zaciatku a nie v 16tt 🙈O tyzden na to sa mi spustilo krvacanie a dg. zacinajuci potrat, ale syncek to zvladol … Chod na pohotovost

martul
25. máj 2024

@margita55 dnes je 25teho, písala si pred 2 dňami. Bola si na pohotovosti? Riešiš to?!
Ty si v 16tom týždni, krvacas a vypisuješ na MK?
Už si v nemocnici aspoň?!

margita55
autor
25. máj 2024

bola som na pohotovost povedali že to je slabe krvacanie že to zmizne a objednala som sa ku ženskemu až v štvrtok mam prist povedal

snowflakenel
25. máj 2024

@margita55 no neviem, mna aj so spinenim nadopovali liekmi v nemocke na gynekologickej pohotovosti,,doma.nariadili lezat,,plus utrogestan a duphaston. V 8 tt. Spinila.som cca.do 12-14 tt.
Ty.si uz ovela.viac tehotna.a.mas.prist.az vo stvrtok? To je divne...

mimuska328
25. máj 2024

@snowflakenel toto mi príde ze si niekto robi len srandu lebo ak je v 16tt ako jej mohol len potvrdiť tehotenstvo gynekológ a za ďalšie v takom týždni by ju neposlal nikto len tak domov ale by už ležala na rizikovom v nemocnici

bambieblue
25. máj 2024

@margita55 To si bola včera u doktora a ti povedal ze si tehotná a už aj v 16 tt? To si dovtedy co robila? Či keby si nebola tak by si to ani nevedela? 🫢🫢🫢😂
To je vymyslené

margita55
autor
25. máj 2024

hmm prečo by som si mala vymišlavat bola som minuli štvrok pri ženskemu bral mi krv ................. a povedal že mma krčok až štvrtok mam prist na druhy tižden ma prist k nemu lebo ide na dovolenku :/ ?

snazilka_bio_mamka
1. jún 2024

co je to za vetu, bola som pri zenskemu??

cookie29
3. jún 2024

@snazilka_bio_mamka to je asi tak ako "nechápem tomu"

laurika999
3. jún 2024

@margita55 "pri ženskému", vymišlavat" a tižden" 🙄🙄🙄

slovakboy
3. jún 2024

@laurika999
@margita55 má disortografiu nevie dávať správne ypsilony to je normálne pri tej diagnóze. Rozumieme.

snazilka_bio_mamka
3. jún 2024

@slovakboy ja to vidim skor na analfabetizmus

slovakboy
3. jún 2024

@snazilka_bio_mamka ja nie. Poznám dvoch ľudí, jeden z nich je vysokoškolsky vzdelaný. Píšu rovnako ak nie horšie. Kto nevie čo je disortografia povie, že je to analfabetizmus. A ja poviem, že je to nevzdelanosť toho čo to tvrdí.

laurika999
3. jún 2024

@slovakboy A možno nemá nič, len sa neučila ...

slovakboy
3. jún 2024

@laurika999 ja som sa tiež neučil a viem písať. Myslíš, že slovo myslíš napíšem s tvrdým y že viem že je vybrané? Že niekto vie písať lebo sa to učil v škole? Nie. To je tým, že si pamätáš texty, ktoré si prečítala a hlavne napísala za posledné roky. Viem ako píšu disortografici. Možno nám to sama povie.