Môže žena otehotnieť počas menštruácie?
Ahojte žienky prišla som si sem po váš názor a poprípade po radu. S priateľom sme mali 25.12 nechránený pohlavný styk pri ktorom do mňa pustil (neviem ako inak to napísať) potom sme mali taktiež nechránený a pustil do mňa, bolo to deň pred koncom MS, keď som mala už len také jemné špinenie 1.1.25
Posledná MS mi začala 28.12.24 a skončila 2.1.25. Od 11.1.25 do 13.1.25 som mala na papieri po utretí ružovkastý výtok a bolesť v podbrušku a v krížoch. Tak som si 17.1 spravila tehotenský test na ktorom pol slabučký duch, 18.1 som si spravila ďalší na ktorom uz bola druha čiarka silnejšia ako deň predtým. 21.1 som si spravila ďalšie dva a tie boli negatívne no a dnes ráno som dostala MS. Stretla ste sa niektorá s niečím podobným alebo aký máte aspoň na to názor, čo to môže byť.
nemoze to byt ten biochemicky potrat ci ako sa to vola? ake testy si si robila?
Mohlo ísť o biochemické tehotenstvo.
Bud biochemicke, alebo nekvalitne testy.
@sofi2030 môžeš byť normálne tehotná. Ja som mala pri prvom tehotenstve dva mesiace počas času menštruácie kratšie krvácanie (miesto 7-8 dni tak polovicu).
Kamarátka to mala rovnako. Takže sa odtestuj inými testami (iná značka) a v prípade tehotenstva na teste choď k Dr.
Ja som takto prišla na tehotenstvo až v 12tt 😶
@lenkakravcova aj to ma už napadlo, aj pri prvom som mala mesiac ešte normálnu MS a sesternica mala až 4 mesiace MS len mi nejdú do hlavy tie dva ďalšie testy, ktoré boli už negatívne.😏
@sofi2030 netrestla s takym podrobným popisom, lebo som to nesledovala. Ale mala som menštruáciu a bola som tehu. A ked som isla k dr, ze neprisla menstruacia pricom mam krce ako pred menzesom, bola som uz v 11 tyzdni. Test som si nerobila doma. Ten moj zazrak, kedze som nemala vediet otehotnieť, ma 11 rokov.
@sofi2030 mamatesty robia čiarky aj keď tehotná nie si, ale skôr by som sa prikláňala k biochemickému
@denisa_deniska skúšala som pozerať na nete aj recenzie na mamatest a práveže si chvália a píšu že je 100% spoľahlivý, ale samozrejme u mňa to tak nemuselo byť. Po MS sa pôjdem dať radšej pozrieť lekárovi.
@sofi2030 pozri hlavne posledného pol roka diskusie, tiež som to riešila, lebo mamatest dobrý, dokým mi neurobil 4x čiarku a tehotná som nebola 😒 a potom som hľadala, a začali to robiť.. blbci
@denisa_deniska aha
Pekný večer, ja som v podobnej situacii. Týždeň pred ms som sa cítila zvláštne ale často je to podobné ako pri pms. Preto spm si žiadne testy nerobila. Čakala som na ms a ta prišla presne na deň. Nic pre mna zvláštne lebo mávam presne. Akurát ze to bolo akosi iné. Menej silné a kratšie. Ms presla a ja som sa cítila zle, tak som si urobila test. Tam dve čiarky. Urobila som si tri značky. Všade rovnako. Potom o dva dni a uz boli veľmi slabé. No znova som testovala o dva dni a su rovnaké. Neviem co to znamená, no dnes na večer ma bolí v podbrušku.
@lenkakravcova ahoj 24.1 som dostala MS, 25.1 ráno som nemala do večera na vložke nič, potom sa mi trochu zase spustilo a dnes už od rana nič.
@janusa86 ahoj no ja som dostala MS 24.1, ráno 25.1 som nemala do večera na vložke nič, potom sa mi trochu spustilo a dnes od rana doteraz nič, tak som si robila test predchvilou, aby som vedela či tam niečo teraz bude či sa objednať k dr alebo nie… bola tam druha slabá čiarka, tak ja už naozaj neviem…. Ty si ako na tom teraz? Neskúšala si si robiť ďalší test?
@sofi2030 Ahoj ja som skúšala znovu a tie čiarky velni slabé tam boli. Žiadny kanalik lebo to bolo ružové. Volala som na gyndu a sestrička mi povedala, že ťažko to môže byť tehotenstvo. Že testom sa nedá veriť, ale ak mi bufe zle mam prísť. Zatiaľ ma všetko prešlo. Obcas ma svrbia bradavky inak nič. Myslim si, že proste to budem brať akože to sú pre mňa negatívne testy. Dnes uz aj citim ze sa blížia ďalšie plodné dni, takže tehotná nebudem.
@sofi2030 a u dr si bola? Však si zajdi na krv a uvidíš..
@lenkakravcova už som objednaná

@sofi2030 v nadpise mám preklep, takže sa opravujem *menštruácii