icon

Môžem byť tehotná?

svete
18. mar 2013

Chcem sa spytat ze ci mozem byt tehotna ked si ho partner vytiahol a mal ho od semena a ptm ho hned dal do mna. PORADTE MI PROSIM .... 😒

irriss
•
18. mar 2013

Uz jen na Tebe jsem dneska cekala a klidne muzu jit varit.. 😉

p.s. Kolik bylo tech semen??Ja jen abych Ti rekla plus minus, kolik deti se Vam narodi 😉

ivka1985
•
18. mar 2013

to budu minimalne trojcata🙂

suz2
•
18. mar 2013

môžeš byť tehotná.... ale nepanikár. Ak Ti bude meškať menzes, sprav si test.... a nabudúce treba dávať väčší pozor, ak ešte nechcete dieťatko....

katka1981
•
18. mar 2013

silno fukalo, nemala si ciapku, ze? Bravo uz nevychadza?

lejlla
•
18. mar 2013

😀 dalsia zmysluplna otazka

sendy182
•
18. mar 2013

a to sa stalo akože kedy?????????? 😀 😀 😀 😀 ty si teeeda všímavá... 😕 😕 😕 😕 ........a určite unudená k smrti...... 😲 😲 😲 😲

matuskova003
•
18. mar 2013

sorry ženy, ale toto už nieje forum kde sa radi ?? akože naozaj je ta otazka sformulovana ako z Bravíčka sekcia" mam 15 a nemam rozum.." ale to neznamena , že si tu budeme robit srandu z tych ktore to naozaj potrebuju .. ja chapem že niektore ste tu moc konzervativne,. že takychto tu už bolo s otazkami typu " nespali sme spolu možem byt tehotna ?"., ale prosim, skusme byt trošku menej posmešne, nikdy neviete kedy vy budete potrebovat v čomkolvek poradit a može sa takyto vysmech dostat aj vám !

teraz autorke : ahoj , jasneže možeš , ja som takymto prrerušovanym sposobom otehotnela a teraz mam krasneho najkrajšieho synčeka 🙂 naozaj si treba davat radsej ochranu a nepraktizovat prerušovanu sulož ! 🙂 lebo ta nieje zarucene bezpečná 🙂

malinkaaninka
•
18. mar 2013

no,to zaleží či to semeno aj dobre polial.bo ak je sucho,tak nič nevyrastie.

cerez
•
18. mar 2013

Šikovný ohľaduplný partner. Môžeš mu poďakovať!

nikolet_89
•
18. mar 2013

zena moze otehotniet aj, ked sa partner "nespravy" hovori sa tomu kvapocka lasky, takze ak niesi nabuduce si davaj pozor...kondom, HAK vsetko je v dnesnej dobe dostupne

vinifred
•
18. mar 2013

..toto je už fakt na doktora.. 😀 ale psychiatra.. 😀

nibiru
•
18. mar 2013

no v prvom rade by mk mala niekde červeným napísať než položíš otázku použi vyhladávač!milon tých istých tém, len keby neboli niektorý ludia taký lenivý!