icon

Môžem byť tehotná?

sadic
22. nov 2013

Dobry den baby, moja otazka zpociva v tom ci som mohla otehotniet a ci mi test cca 13 dni od mozneho oplodnenia moze ukazat ci som alebo niesom tehotna, Nechraneny sex som mala pred mestruaciu ktora zacala 9.11.a aj po skonceni MS 13.11.?ziaden HAK neuzivam iba pre info. Babetku s nebranim 🙂 🙂

Strana
z2
sadic
autor
25. nov 2013

@karmela No dali mi nejake tabletky na zastavenie krvacania, no vravela som im ze az 8 dec. mam dostat dalsiu a ze poslednu som mala tohto mesiaca od 9-13. No sex som mala az potom mysliz ze to nemuselio este zistit ? ako ten hcg z krvi? lebo vraj mam aj nieco so sliznicou maternice. ☹

sadic
autor
25. nov 2013

@karmela nejake tabletky na zastavenie krvacania, no vravela som im ze az 8 dec. mam dostat dalsiu a ze poslednu som mala tohto mesiaca od 9-13. No sex som mala az potom mysliz ze to nemuselio este zistit ? ako ten hcg z krvi? lebo vraj mam aj nieco so sliznicou maternice. ☹

karmela
25. nov 2013

@sadic ked ti skončí mrcha zbehla by som na tvojom mieste k svojmu ženskému na vyšetrenie,

sadic
autor
25. nov 2013

Ale to neni menstruacia to je mimomenstruacne krvacanie 🙄 no hned asi aj zajtra idem

karmela
25. nov 2013

@sadic potom sa ozvy ako si dopadla,držím palce

sadic
autor
29. nov 2013

No babule držte mi palčeky, dnes idem ku gyn. 🙂

sadic
autor
2. dec 2013

@karmela No tehotna vraj niesom a to vsetko mi sposobila ta injekcia depo provera :(

Strana
z2