icon

Môžem byť tehotná?

25. apr 2023

Ahojte, mám 2 dní pred MS. Priateľ si nedal pozor nevieme ci stihol vytiahnuť a po urobeni sa sme pokračovali zas. Doma máme skoro ročné dieťa. Ja len že aká je šanca ze som by som otehotnela takto pred MS. Co máme dieťa to sme plánovali a podarilo sa nám na prvú ovulaciu 😉
Nebránime sa ďalšiemu dieťaťu.

jaskolka
•
25. apr 2023

Tak možnosť, že otehotnies, je vždy pri nechranrnom pohlavnom styku. Ak si mala ovulaciu pred MS, tak mohlo dôjsť k oplodneniu. To je individuálne u každej ženy, nikto ti nepovie, aká šanca je presne

janetinka27
•
25. apr 2023

ahoj a sledovala si si v cykle ovu? ak si mala odsledovanu ovu, ktora uz prebehla, tak je mala sanca, ze by si teraz otehotnela

autor
•
25. apr 2023

@janetinka27 ovu mávam 14 dní od MS vždy pravidelne, mávam bolesti brucha pri ovu tak to viem na 100% . Len stal nad tým rozmýšľam ci sa to dá alebo nie.. počúvam veľa že po porode žena má väčšiu šancu na tehotenstvo

janetinka27
•
25. apr 2023

nie, neda sa to. v jednom cykle mozu byt aj dve ovulacie, ale musia prebehnut v ramci 48 hodin. ak si mala ovu sledovanu a bola tak ako pises, tak je mala pravdepodobnost, ze by mohlo dojst k otehotneniu.

mirkava
•
25. apr 2023

Veľmi malá pravdepodobnosť dva dni pred MS, takmer nulová 😉

ivangeline
•
25. apr 2023

Sanca 2 dni pred ms je mala. Niekedy sa podari pocas ms.

anjelicek26
•
25. apr 2023

Tak ked mas pravidelny cyklus je to nepravdepodobne... ja len, ze my mame syna tiez zarobeneho 2 dni pred MS, tak cusim...este si pamatam, ako som muzovi sebavedome povedala, ze si pozor davat nemusi, ved uz bude MS a brucho ma uz boli 🙄 Ten mesiac bola kopa stresu v praci, asi sa to cele posunulo...

kristina556
•
25. apr 2023

Môžem sa spýtať žienky môže tehotenský test ukázať ducha počas ovuláci ?

anjelicek26
•
25. apr 2023

@kristina556 tento test aj z vody

kristina556
•
25. apr 2023

@anjelicek26 myslela som si aj ja ale niektoré tu písali že tento test je najspoľahlivejši tak neviem preto sa pýtam inak ďakujem

eliska1986
•
25. apr 2023

Pepino test som si robila aj ja ...a neviem co si mam mysliet.Menzes stale nikde.A test je vraj nespolahlivy...

autor
•
28. apr 2023

@anjelicek26 tak dostala som MS po dvojdňovom meskani🙄

eliska1986
•
28. apr 2023

Nebol len menzes posunutý?

janulienka888
•
24. máj 2023

Ľudia poraďte my mesiac som nevedela že som tehotná a brala som neurologicky liek Orfiril Long mohlo to ublížiť plodu?