Môžem byť tehotná?

siposova
9. dec 2013

ahojte baby , po porode som zacala brať antikoncepciu azalia kvoli kojeniu ked som prestala kojit gynekolog mi predpisal softinele ..beriem ju od augusta ..počas azalie som menštruaciu mala tak všelijak a aj niekedy nemala vobec no ako nahle som si dala softinele krasne prisla ... minuly mesiac som mala okolo 11.11 menzes a od piatku som si mala davat tabletky .... lenže co sa mi nestalo ? spomenula som si na to v pondelok alebo v nedelu tak som si dala naraz sobotu a nedelu a ten prvy den piatok som vynechala tyzden na to som mala s mužom sex a hovorila som mu nech si dáva pozor a on chudak nevie ci mu aj neušlo trochu bojím sa že možem byť tehotna lebo dneska mi mala mrcha dojst ako stale v pondelok rano a nic :( som zúfala :( poradte mate niektora skusenost ?

saska88
9. dec 2013

Podľa mňa musíš už len počkať, na toto ti nikto nikdy neodpovie. Podľa mňa ani lekár. Rada nič moc, ale aspoň som sa vyjadrila 😀

luba28
9. dec 2013

UROB SI TEST A BUDES VEDIET

sliznik
9. dec 2013

Ja by som na tvojom mieste počkal, ci náhodou nie si tehotná. A keby si si nebola istá, skus napr. TEST

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre