Môžem byť tehotná?
Ahojte, pred v cerom som pislaa ze mi meška ms dva týždne. Nakoniec teda ze urobím testy. Jeden pepino pozitív a ďalší s lekárne ocikane teraz už po moceny pekne ukázal 🫣jednu dcéru už mám

@derna návod si si prečítala?
@derna návod si si prečítala?
@stellarstar take veci sa uz necitaju 🙂 na to sluzi Kobyla 🙂
@stellarstar take veci sa uz necitaju 🙂 na to sluzi Kobyla 🙂
@veronikaszabova jaj takze to sa teraz zmenilo? Áno? 🤣🤣🤣
Inak ta informacia o tom ze jednu dceru uz mas nam mala dopomoct k comu? Lebo prave by som predpokladala ze ked uz si raz tehotna bola vies ako funguje menstruacny cyklus a tehotenske testy.
Neni o com, gratulujem
Baby, chcela som sa len pochváliť tak sa za to ospravedlňujem 🙋♀️pekný deň aj Vám
@derna aha pochvalit. No, tak gratulujem. Vyzeralo to skor, ze sa pytas, ci naozaj mozes byt tehotna
@liv1 nie nie, keď si pozrieš predošli príspevok, pýtala som sa ci sa môže stať že sa oneskori Menštruácia, alebo je to tehu. Snažíme sa už dlho, prestali sme sa nejako sledovať a bum a teším sa ❤️
To admin tu z ludi robi hotentotov? 🤔
@liv1 nie nie, keď si pozrieš predošli príspevok, pýtala som sa ci sa môže stať že sa oneskori Menštruácia, alebo je to tehu. Snažíme sa už dlho, prestali sme sa nejako sledovať a bum a teším sa ❤️
@derna Názov témy Môžem byť tehotná? Znamená, že sa pýtaš, či si tehotná, preto tie komentáre 🙂 Každopádne gratulujem
Ahoj , a prosím ťa , test ti ukázal až po 2 týždňoch meškania ?? Predtým si netestovala ?
@lucuass ahoj, nie nakoľko som ani nechcela som sa bála, že tam zas uvidím čo nemám takže na 15 deň som testovala, nakoľko už mi bolo aj nevoľno
@derna aha takže je dosť možné že by ti ukázalo asi aj skôr nie ? Lebo mne to mešká 11 dní ale tak raz duch raz nič tak neviem , lekárka vravela že mám ešte týždeň čakať a to je hrozne
Inak ta informacia o tom ze jednu dceru uz mas nam mala dopomoct k comu? Lebo prave by som predpokladala ze ked uz si raz tehotna bola vies ako funguje menstruacny cyklus a tehotenske testy.
@amelia89 Podľa jej gramatiky nemá ani len tušenie, ako jej funguje ms cyklus😝 A keď takúto gramatiku naučí aj svoje deti, tak sa nečudujme, že sme v takej pi**
@amelia89 Podľa jej gramatiky nemá ani len tušenie, ako jej funguje ms cyklus😝 A keď takúto gramatiku naučí aj svoje deti, tak sa nečudujme, že sme v takej pi**
@mandarinka555 to si si mohla odpustiť. Keby si sa lepšie pozrela, zistula by si, že admin zmenil názov témy. A čo sa týka gramatiky, tak som tu videla oceľa väčie goldy. Ale uraziť je najjednoduchšie.
@mandarinka555 to si si mohla odpustiť. Keby si sa lepšie pozrela, zistula by si, že admin zmenil názov témy. A čo sa týka gramatiky, tak som tu videla oceľa väčie goldy. Ale uraziť je najjednoduchšie.
@ibrunova Ja si myslím, že tu je to normálne tu očakávaš radu, a tu ta len budú zhadzovať a urážať

@derna co hovori návod?