Môžem byť tehotná, aj keď beriem antikoncepciu?
Ahojte dievčatá. Neviem ako začať, mám malú dilemu. Beriem HAK asi rok, každý mesiac som pravidelne dostala svoje dni. Vždy v tu istú hodinu. Pred dvoma týždňami som mala krvavý výtok, ktorý trval dva dni. A teraz mi menštruácia mešká tretí deň. Pred menzesom ma vždy príšerne bolia prsia, teraz nič. Od včera necítim bolesť. Neužívala Som žiadne antibiotiká. Je tam nejaká možnosť, že by som mohla byt tehotná ?
Ahojte . ja sa chcem opytat ci mala daktora z vas takyto problem . Beriem antikoncepciu a menzes mi meska uz tyzden . Ale tabletky beriem normalne lebo som myslela ze mi to pride a stale nic . Robila som si test dvakrat a vysiel negativny . Ci ich dostanem ked doberem truhu paletu tabliet ci co. Moja doktrka ma dovolenku tak neviem co .
otehotniet mozes aj ked beries antikoncepciu..som toho dokazom.. ja som dokonca 4mesiace menzes mala a zrazu baac.. Ale pri dlhodobejsom uzivani Hak môže byť menštruácia veľmi slabá a krátka. Sprav si test.
ja myslim, ze pokracuj normalne, ono to pocka, az sa doktorka vrati
Test mi vysiel negativny uz druhy krat. Regolon
Regulon 🙂
Ahojte žienky. Chcem sa opýtať na názor. HAK beriem už zhruba tri roky, vždy som mala menštruaciu, aj keď bola niekedy slabšia , vždy prišla.Teraz som mala 7 dnovu pauzu ako vždy, ale kramy nedošli.Bolelo ma v podbrušku ako vždy , ale nič. Tak neviem robila som si teh.test ale je negatívny. Môže to byť ovplyvnené antibiotikami ? už od začiatku februara som vkuse chora dva krát som brala antibiotika a navyše som v strese.
Teraz som začala brat ďalšiu paletku tabletiek aj keď mi menštruácia nedošla, zobrala som už druhú tabletku ale brucho ma bolí stále akoby som mala dostať krámy a navyše ma strašne páli žáha, mám pocit akoby sa tie tabletky tlačili z tela von naspäť do hrdla. žijem v zahraničí a tak návšteva lekára momentálne nieje možná. 😒 😒 😒
Ahojte beriem 5 rokov antikocepciu a mesiac som teraz nebrala a menzes mi meska mozem otehotniet
@vladusinka každa zena co ma sexualny pomer moze otehotniet ... a to ze si ju mesiac vysadila plati dvojnasobne... niektorým ženam sa telo zblazni a urobi aj dve ovulacue za cyklus... a niektorým - ako som bola ja sa cyklus natiahol na 40-50 dní a vyse rok sme sa snazili otehotniet.... a niektorým sa uz cyklus nikdy nenaštartuje a dostanu PCOS... tj. cysty na vajecnikoch ( nedojde k ovulacii.. vajicko nedokaze prasknut lebo za ten cas uzivania HAK zhrublo...a vytvori sa cysta ) ...
My mozme iba hádať ktorý prípad si ty ... odporúčam ti spravit tehotensky test cca na 28 den cyklu..alebo pockaf ci menzes nepride ...
No ak nechces bábo ... chrán sa ... ja planujem po porode pouzivat CAYA
je to bez hormonov ... a funguhe to urcite viac ako nechraneny styk 🙂
2 mesiace bez krámov, bola som už u lekára, zrobil mi ultrazvuk , všetko bolo v pohode, žiadna cysta, žiadne tehotenstvo, vobec nič.Povedal že, to že mi neprišli sposobila HAK a že ju mám zmeniť. Tak som sa rozhodla ju prestať brať. Pretože je to celé len o peniazoch, každeho polroka mi menia antiku , s tým , že tá moja sa už nevyrába a moje telo je už z toho hotové. Každú chvílu si musí zvykať na niečo iné.Mám toho už plné zuby a nemienim si tým už ďalej ničiť zdravie. Cítim sa už ako pokusný králik, na ktorom lekári ešte zarábajú a moje zdravie ich absolutne nezaujíma. Pauza bez krámov už je za mnou a od dnes začína môj nový život bez antiky 😝 🙂 dúfam že krámy zase prídu a všetko bude v poriadku.
Ahojte chcem sa spytat.. Berem antikoncepciu uz 2 roky pred nedavnom som mala pohlavny styk. Od v tedy mam bolesti v podbrusku.. Neviem co to moze byt.. Prosim poradte mi. Dakujem
@dominika2506 zápal ? ... chod ku gynde
Dobru den,
Mám otazku"?"
Od 1.decembra som zacala brat antikoncepciu.Vtedy som mala menstruaciu ale ako som si vzala prvu tabletku skoncila mi a teraz som uz dobrala prvu celu antiku a menstruacia nič už 3 den.
V utorok mam zacat brat dalsiu 21 dnovu antiku.Mam ju brat aj ked menstruacia nepride???????
@nika312 urcite pokracuj dalej. Menstruacia nemusi prist alebo pride len ako spinenie. Ja som tiez mavala len 2-3 dni spinenie. Ked tak v pondelok zavolaj svojmu gynekologovi, ale niektore baby nemavaju pocas uzivania antikoncepcie menstruaciu vobec.
Ahojte baby mám taký problém beriem anti už v podstate vyše roka ale stym že som ju brala 3mesiace a týždeň pauza (viem neuvedomila som si to ) menstruaciu som mala takú že, mesiac som nemala potom mesiac vkusr som mala potom týždeň a naposledy 2a pol dna mi trvala teraz mi už vyše 2 týždňov meska navyše som mala nechránený sex je to možné že budem tehu i keď beriem 3mesiace vkuse a potom týždňova prestavka ??
ahojte kocky potrebujem nejaku skusenost ak ju niektora s tymto mate.mam spravenu sterilizaciu uz 12rokov robili mi ju hned po cisarskom.teraz mi od 6.3.meska menzes mala som silny tmavohnedy vytok 4dnovy a mamatest mi ukazal uplne slabunku ciarku.obvodna mi vravela ze casom sa vedia vajecniky scelit a funguju ako predtym.je mozne ze som tehotna?mate s tym niektora skusenosti?dakujem
Ahojte už asi rok beriem HAK, značka je seasonique žiadne problémy s nou nemám, mam aktivny sexuálny život, ms mávam presne na den raz za tri mesiace, len teraz v apríli mi dva, tri dni meškala čoho som sa najprv zľakla ale keď prišla síce bola slabá, pozornosť som tomu viac nevenovala. Niekedy sa stane ze si ju dám aj o 4 hodinky neskor😕 avšak pred dvoma dňami som mala ružový výtok a dnes zasa bledo hnedý. A problém je aj v tom ze odkedy som mala ten výtok tak mám také bolesti/pichanie ako pred MS, lenze tu mam mat až koncom júla. Znamená to že...? Ďakujem za rady 😊😊
Ahojte, mam problem beriem HAK vyše roka (rok aj 2 mesiace cca) a brala som pol roka curacne (su to silne ATB na vyrazky) dobrala som ich pred 18 dnami a momentalne mi 3. Deň meškajú krámy moja doktorka mi tvrdi ze tie tabletky nemožno aby mali za nasledok vymeškania menštruačneho cyklu. A tu HAK berem pravidelne. Je možne aby som bola tehotna? Tehotensky som ešte nerobila.
môžeš, antikoncepcia je len 99% , prečítaj si príbalový leták k svoje HAK, urob si test, a ak 14 dni meškajú mudr .a ktorá doktorka ti to tvrdí ak gyn, tak krvný test ti vie urobiť alebo mala už dávno urobiť nie čakať, vymeniť .
😕 😕 😕 😕 😕 😔 😔
Lenže každa antikopcencia je rozdielna potrebujem recenzije o gefemine ale nikde nieje najs .
Ahojte užívam BELARU, od januára a nedostala som menstruaciu.. Stalo sa mi to 1.raz. Lebo uz som aj pred tým užívala antiku a nikdy pred tym nemeškala. Bolia ma prsia ale strašne este viac ako v 1.tehotenstve neviem čo si mám myslieť. Test som si robila hneď ako mi menstruacia mala končiť. Ale bol negatívny.

@erika0802 vies co ja som tiez mala take pocity teraz okolo vianoc, mala som teploty, bolo mi zle od zaludka, ale nepotvrdilo sa to... na druhe este mame cas, ak vobec... no ale pokial to nemas potvrdene dr. tak to nemusi tak byt 🙂