icon

Môžem byť tehotná aj po ovulácii?

Včera o 19:08

Pekny vecer. Prosim len slusne odpoved bez urazania, dakujem.
Mala som nechraneny prerušovany styk (nespravil sa do mna) este 17.12. Podla aplikacie som mala mat ovulaciu cca 13.-14.12. Menstruacia mi teraz meska uz 5.den, nemam ziadne priznaky zatial. Mam este cakat? Mozem otehotniet aj takto a uz po ovulacii?

anonym_6b3023
Včera o 19:09

Prepac ale ty netusis kedy bola ovulacia v prvom rade. To ze to automaticky vypocita appka podla algoritmu, neznamena ze tvoje telo tak naozaj ide.
Ved si urob test a uvidis.

anonym_2991d1
Včera o 19:09

@anonym_autor môžeš otehotnieť hocikedy, nemusíš mať ani ovuláciu

anonym_6b3023
Včera o 19:16
@anonym_2991d1

@anonym_2991d1 😃 cize otehotniet bez ovulacie ano?

petamich
Včera o 19:17

Ak by som sa spoliehala na aplikaciu neotehotnela by som nikdy 🙂 lebo ovulujem uplne iny den ako mi ukazuje aplikacia. Kazdopadne ano tehotna byt mozes, kazdy nechraneny styk v spravnom case moze vo vysledku sposobit tehotenstvo. Urob si test.

anonym_2991d1
Včera o 19:20
@anonym_6b3023

@anonym_2991d1 😃 cize otehotniet bez ovulacie ano?

@anonym_6b3023 čítaj s porozumením jej textu a mojej odpovede. Otehotnieť môžeš aj keď si v inej fáze cyklu.

jaskolka
Včera o 19:24
@anonym_2991d1

@anonym_2991d1 asi by som to vyjadrila takto -na otehotnenie musí byť ovulácia,no tá môže nastať v akejkoľvek fáze cyklu.

anonym_2991d1
Včera o 19:25
@jaskolka

@anonym_2991d1 asi by som to vyjadrila takto -na otehotnenie musí byť ovulácia,no tá môže nastať v akejkoľvek fáze cyklu.

@jaskolka 👍🏻 tak sa tak vyjadri

anonym_6b3023
Včera o 19:26
@anonym_2991d1

@anonym_6b3023 čítaj s porozumením jej textu a mojej odpovede. Otehotnieť môžeš aj keď si v inej fáze cyklu.

@anonym_2991d1 citam s porozumenim. Ovulaciu mat MUSI. Ta sa ale moze dostavit "nestandardny" cas. Ak si to myslela takto 😉

anonym_2991d1
Včera o 19:28
@anonym_6b3023

@anonym_2991d1 citam s porozumenim. Ovulaciu mat MUSI. Ta sa ale moze dostavit "nestandardny" cas. Ak si to myslela takto 😉

@anonym_6b3023 nečítaš, nevadí.

andrejka6626
Včera o 19:31

Ahojte, s priateľom pracujeme na bábätku a dnes som si robila test. Kúpila som si pruzkovy test, ale namočila som ho iba na 5 sekúnd a neskôr som zistila, že to malo byť aspoň 15 sekúnd.. tak som to tam ešte raz dala po minute-dvoch na 15 sekúnd. 10 dní mi mešká menzes. Vidíte tam niečo? Je to bez filtra ale ak som skúšala nejaký filter, tak bolo viac vidiet. Ďakujem za odpoveď 🙂

krasneleto
Včera o 19:34
@andrejka6626

Ahojte, s priateľom pracujeme na bábätku a dnes som si robila test. Kúpila som si pruzkovy test, ale namočila som ho iba na 5 sekúnd a neskôr som zistila, že to malo byť aspoň 15 sekúnd.. tak som to tam ešte raz dala po minute-dvoch na 15 sekúnd. 10 dní mi mešká menzes. Vidíte tam niečo? Je to bez filtra ale ak som skúšala nejaký filter, tak bolo viac vidiet. Ďakujem za odpoveď 🙂

@andrejka6626 urob test podla navodu... na 10 meskania toto nie je pozitivny test

krasneleto
Včera o 19:35

@anonym_autor otehotniet mozes v case pred aj po ovulacii... vola sa to.... plodne dni... prerusovany styk nie je antikoncepcia , ani ejakulacia mimo zeny nie je spolahliva metoda... takze ano, tehotna byt mozes, najlepsie spravit test a nastudovat si menstruacny cyklus do buducna

zobaka
Včera o 19:35

po ovulacii sa otehotniet neda, jedine, ze si mala vtedy ovulaciu

andrejka6626
Včera o 19:40
@krasneleto

@andrejka6626 urob test podla navodu... na 10 meskania toto nie je pozitivny test

@krasneleto áno ale myslím tak, že ak sa zapozeras, je tam vidieť čosi nie?

zuzanaete
Včera o 20:13

Aplikacia je len statistika. Kedze netusis, kedy si realne mala ovulaciu, tak vsetko su len dohady.

anonym_2ec4ab
Včera o 20:43

Sprav si test a budeš vedieť. Po ovulácii otehotnieť nemôžeš, ale aplikácia nevie kedy si ju mala. Takže si ju pokojne mohla mať vtedy, kedy bol styk.

menopriezvisko2
Včera o 20:52

Odporúčam do budúcna určite si preštudovať symptotermálnu metódu alebo ak máš záujem napíš mi na ig @cesta.zenou a ja ti ju v skratke vysvetlím (nemám na to žiadny certifikát ale mali sme ju na veľa kurzoch) - jednak budeš vedieť v ktorej fáze cyklu si (otehotnieť sa dá max 24h po ovulácii, spermie dokážu v tele ženy prežiť až 5 dní preto to okno je v apkach väčšie); a budeš sledovať svoje telo čo za mňa strašne veľa žien prehliada a nechápe mu. 😇

barka1
Včera o 21:37

Nikdy nedoveruj aplikacii.
Ja by som ich rovno zakázala.

kessica87
Včera o 21:37
@anonym_2991d1

@anonym_2991d1 weeeey Ti budeš veľmi bystrá 😂😂😂

anonym_2991d1
Včera o 21:57
@kessica87