Môžem byť tehotná aj po ovulácii?
Pekny vecer. Prosim len slusne odpoved bez urazania, dakujem.
Mala som nechraneny prerušovany styk (nespravil sa do mna) este 17.12. Podla aplikacie som mala mat ovulaciu cca 13.-14.12. Menstruacia mi teraz meska uz 5.den, nemam ziadne priznaky zatial. Mam este cakat? Mozem otehotniet aj takto a uz po ovulacii?
@anonym_autor môžeš otehotnieť hocikedy, nemusíš mať ani ovuláciu
@anonym_2991d1 😃 cize otehotniet bez ovulacie ano?
Ak by som sa spoliehala na aplikaciu neotehotnela by som nikdy 🙂 lebo ovulujem uplne iny den ako mi ukazuje aplikacia. Kazdopadne ano tehotna byt mozes, kazdy nechraneny styk v spravnom case moze vo vysledku sposobit tehotenstvo. Urob si test.
@anonym_2991d1 😃 cize otehotniet bez ovulacie ano?
@anonym_6b3023 čítaj s porozumením jej textu a mojej odpovede. Otehotnieť môžeš aj keď si v inej fáze cyklu.
@anonym_2991d1 asi by som to vyjadrila takto -na otehotnenie musí byť ovulácia,no tá môže nastať v akejkoľvek fáze cyklu.
@anonym_2991d1 asi by som to vyjadrila takto -na otehotnenie musí byť ovulácia,no tá môže nastať v akejkoľvek fáze cyklu.
@jaskolka 👍🏻 tak sa tak vyjadri
@anonym_6b3023 čítaj s porozumením jej textu a mojej odpovede. Otehotnieť môžeš aj keď si v inej fáze cyklu.
@anonym_2991d1 citam s porozumenim. Ovulaciu mat MUSI. Ta sa ale moze dostavit "nestandardny" cas. Ak si to myslela takto 😉
@anonym_2991d1 citam s porozumenim. Ovulaciu mat MUSI. Ta sa ale moze dostavit "nestandardny" cas. Ak si to myslela takto 😉
@anonym_6b3023 nečítaš, nevadí.
Ahojte, s priateľom pracujeme na bábätku a dnes som si robila test. Kúpila som si pruzkovy test, ale namočila som ho iba na 5 sekúnd a neskôr som zistila, že to malo byť aspoň 15 sekúnd.. tak som to tam ešte raz dala po minute-dvoch na 15 sekúnd. 10 dní mi mešká menzes. Vidíte tam niečo? Je to bez filtra ale ak som skúšala nejaký filter, tak bolo viac vidiet. Ďakujem za odpoveď 🙂
Ahojte, s priateľom pracujeme na bábätku a dnes som si robila test. Kúpila som si pruzkovy test, ale namočila som ho iba na 5 sekúnd a neskôr som zistila, že to malo byť aspoň 15 sekúnd.. tak som to tam ešte raz dala po minute-dvoch na 15 sekúnd. 10 dní mi mešká menzes. Vidíte tam niečo? Je to bez filtra ale ak som skúšala nejaký filter, tak bolo viac vidiet. Ďakujem za odpoveď 🙂
@andrejka6626 urob test podla navodu... na 10 meskania toto nie je pozitivny test
@anonym_autor otehotniet mozes v case pred aj po ovulacii... vola sa to.... plodne dni... prerusovany styk nie je antikoncepcia , ani ejakulacia mimo zeny nie je spolahliva metoda... takze ano, tehotna byt mozes, najlepsie spravit test a nastudovat si menstruacny cyklus do buducna
po ovulacii sa otehotniet neda, jedine, ze si mala vtedy ovulaciu
@andrejka6626 urob test podla navodu... na 10 meskania toto nie je pozitivny test
@krasneleto áno ale myslím tak, že ak sa zapozeras, je tam vidieť čosi nie?
Aplikacia je len statistika. Kedze netusis, kedy si realne mala ovulaciu, tak vsetko su len dohady.
Sprav si test a budeš vedieť. Po ovulácii otehotnieť nemôžeš, ale aplikácia nevie kedy si ju mala. Takže si ju pokojne mohla mať vtedy, kedy bol styk.
Odporúčam do budúcna určite si preštudovať symptotermálnu metódu alebo ak máš záujem napíš mi na ig @cesta.zenou a ja ti ju v skratke vysvetlím (nemám na to žiadny certifikát ale mali sme ju na veľa kurzoch) - jednak budeš vedieť v ktorej fáze cyklu si (otehotnieť sa dá max 24h po ovulácii, spermie dokážu v tele ženy prežiť až 5 dní preto to okno je v apkach väčšie); a budeš sledovať svoje telo čo za mňa strašne veľa žien prehliada a nechápe mu. 😇
Nikdy nedoveruj aplikacii.
Ja by som ich rovno zakázala.
@anonym_2991d1 weeeey Ti budeš veľmi bystrá 😂😂😂
@anonym_2991d1 weeeey Ti budeš veľmi bystrá 😂😂😂
@kessica87 weeeey a ty priemerná ☺️

Prepac ale ty netusis kedy bola ovulacia v prvom rade. To ze to automaticky vypocita appka podla algoritmu, neznamena ze tvoje telo tak naozaj ide.
Ved si urob test a uvidis.