Môžem byť tehotná, keď mám menzes?
Ahoj zienky mam taký mensi problém ze tehotensky test mi vyšiel 3 krát pozitivne pred menzesom dostala som skorej o dva dni ako som mala slabý menzes ako som mavala úplne silný ten to je slabý bolia ma strašne prsia sú bolestivé na dotyk mam ich naliate byva mi strašne zle posledný dni môžem byt aj tak tehotna keď mam menzes nechapem tomu 7.7 idem na preventivnu
@missy1989 Mňa práveže nebolí len občas pichne , skôr si myslím že som prechladla alebo niečo , dnes som si dala urologický čaj a zlepšilo sa to tak uvidím .a prsia mám vždy citivé 2 týždne pred menzesom. Ale testy si robila asi skoro ked máš ešte 10 dní do menštruácie nie ? , poslednú si mala normálne ? ..Tak pred rokom sme sa prestali chrániť , ale nedával to do mňa sme si povedali že ak sa niečo stane nevadí , a teraz naplno ideme asi 3 mesiace 🙂 .Vy kolko?
Ja som tiež myslela že som sa prechladila ale doktorka mi po telefóne povedala že z prechladenia prsia nebolia :/ my sa snažíme už pól roka ale riadne a nedávame pozor už asi 2 roky :( a posledná ms mi meškala asi 3 dni a tak normálna prišla :( doktorka mi hneď povedala že si mám urobiť test tá moja testom dosť verí :/
Akurát som čítala dobrú tému veľa žien malo negatívne testy možno si čítala aj ty
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mali-ste-negativny-test-a-aj-tak-ste-boli-tehotna/
@ajka103
Ahoj baby bola som dnes u gyndosa a ten ešte nic nevidel ze je ešte skoro aby niečo videl idem tam znova 7.7 ci nico uvidí no tak som zvedava
@barborka0 ahoj no ako skusala si este testik dufam ze silnie
@kristinka28 skusala som ovulacny este jeden vecer a dnes rano...tehotensky skusim zajtra rano
@barborka0 heh mams dobre nervy ja bi som uz ocikala testik drzim palce ,,preco neskusi dnes ak si tehu tak musi nieco ukazat kazdopadne drzim palce
@kristinka28 ked sa bojim ze z toho znova nic nebude a zas budem len sklamana
@barborka0 to ti verim ,ale tak sa dozvies na com si

prosim vas poradte mi.V maji som mala kyret, menzes som dostala v utorok po 32. dnoch...v utorok bolo spinenie, dva dni silnejsie a dalsi den uz nic.Dnes som si robila testy a vyslo mi toto.