icon

Môžem byť tehotná, keď mám menzes?

sabina001
22. jún 2015

Ahoj zienky mam taký mensi problém ze tehotensky test mi vyšiel 3 krát pozitivne pred menzesom dostala som skorej o dva dni ako som mala slabý menzes ako som mavala úplne silný ten to je slabý bolia ma strašne prsia sú bolestivé na dotyk mam ich naliate byva mi strašne zle posledný dni môžem byt aj tak tehotna keď mam menzes nechapem tomu 7.7 idem na preventivnu

Strana
z2
barborka0
29. jún 2015

prosim vas poradte mi.V maji som mala kyret, menzes som dostala v utorok po 32. dnoch...v utorok bolo spinenie, dva dni silnejsie a dalsi den uz nic.Dnes som si robila testy a vyslo mi toto.

leeenka26
29. jún 2015

@barborka0 no gratulujem. Tes spodny je tehu test vsak? Krasny duch 🙂

barborka0
29. jún 2015

@leeenka26 ano, ten spodny je tehu

ajka103
29. jún 2015

@missy1989 Mňa práveže nebolí len občas pichne , skôr si myslím že som prechladla alebo niečo , dnes som si dala urologický čaj a zlepšilo sa to tak uvidím .a prsia mám vždy citivé 2 týždne pred menzesom. Ale testy si robila asi skoro ked máš ešte 10 dní do menštruácie nie ? , poslednú si mala normálne ? ..Tak pred rokom sme sa prestali chrániť , ale nedával to do mňa sme si povedali že ak sa niečo stane nevadí , a teraz naplno ideme asi 3 mesiace 🙂 .Vy kolko?

missy1989
29. jún 2015

Ja som tiež myslela že som sa prechladila ale doktorka mi po telefóne povedala že z prechladenia prsia nebolia :/ my sa snažíme už pól roka ale riadne a nedávame pozor už asi 2 roky :( a posledná ms mi meškala asi 3 dni a tak normálna prišla :( doktorka mi hneď povedala že si mám urobiť test tá moja testom dosť verí :/
Akurát som čítala dobrú tému veľa žien malo negatívne testy možno si čítala aj ty
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mali-ste-negativny-test-a-aj-tak-ste-boli-tehotna/
@ajka103

ajka103
29. jún 2015

@missy1989 Tak ak ťa nebolia takto dlho pred ms , je to možné že sa Vám zadarilo . 🙂 , Mne prišla normálne ako mala , a od vtedy 7 testov negatívnych. čítala som už viac takých diskusíí 🙂 .. Asi bude najlepšie keď skočíme ku gynekologovi a budeme to mať 100 % nie ? 🙂

missy1989
29. jún 2015

@ajka103 to áno moja doktorka sa stále teší keď prídem ona je privátna a za ultrazvuk platím 40 e preto som jej povedala že až s pozitívnym testom prídem 😂😂😂
No nič budem čakať na ms ešte a uvidíme :/ držím ti palce 🙂

sabina001
autor
30. jún 2015

Ahoj baby bola som dnes u gyndosa a ten ešte nic nevidel ze je ešte skoro aby niečo videl idem tam znova 7.7 ci nico uvidí no tak som zvedava

kristinka28
30. jún 2015

@barborka0 ahoj no ako skusala si este testik dufam ze silnie

barborka0
30. jún 2015

@kristinka28 skusala som ovulacny este jeden vecer a dnes rano...tehotensky skusim zajtra rano

kristinka28
30. jún 2015

@barborka0 heh mams dobre nervy ja bi som uz ocikala testik drzim palce ,,preco neskusi dnes ak si tehu tak musi nieco ukazat kazdopadne drzim palce

barborka0
30. jún 2015

@kristinka28 ked sa bojim ze z toho znova nic nebude a zas budem len sklamana

kristinka28
30. jún 2015

@barborka0 to ti verim ,ale tak sa dozvies na com si

Strana
z2