icon

Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?

taniknik
28. jan 2014

Ahojte,prosím o seriózne odpoveďe. Som ešte panna, v 17tich , s priatelom nechceme začať so sexom skôr ako v 18tke. Zatiaľ boli iba "ručne práce". Ale i tak sa pýtam, môžem byť tehotná??? Priateľ urobil seba a potom mňa, Mohlo sa niečo dostať aj dnu?

Strana
z4
happyfrog80
30. jan 2014

no vselico sa da,ja som otehotnela len ked som sa kukla na jedneho fešáka

nikus20
30. jan 2014

@happyfrog80 :D fiha si dobraaa :D kiezby to tak bolo lahke:D

happyfrog80
30. jan 2014

@nikus20 😀 a ked som ozrela na dvoch naraz tak som otehotnela s dvojcatami 😀 Zaujimave ze?Asi som svatá 😀

nikus20
30. jan 2014

@happyfrog80 ;D to uz tolko chalpov som.pozerla ze uz by som mala tolko deti doma az az :D

awalancha3
30. jan 2014

...spytam sa inak........ ak sa ten chudak chlapcisko spravil a zachytil to do dlane a potom taky este osprosteny zakladatelke postural aj s tymi zasvinkanymi rukami riadne hlboko.............aj tak je vylucene, ze nie je tehotna? Aj ked mala dajme tomu plodne dni? Ista sanca tu je.

stastenka42
30. jan 2014

@bastika
@renka40 vobec to dievcata nerieste,lebo tato dievcina zrejme nevie co zo sebou a uz ma na fore zalozenu dalsiu diskusiu kde sa pyta ci po 10dnoch po styku zisti gynekolog ze je tehu....cize jednoducho sa zabava...tu pise o prstoklade,tam o pohlavnom styku....

aprilka90
30. jan 2014

S manželom sa snažíme o druhé bábo, a já prečo to nechce ist... nerobíme "ručné práce" 😀 😀

bastika
31. jan 2014

@aprilka90 to je chyba 😀

aprilka90
31. jan 2014

@bastika veru že hej 😀 😀

karin_33
1. feb 2014

to by bol zaaaaaaaaaazrak :D

andreasiskova3
7. feb 2014

Baby ,fakt sa nemusíte posmievať, je to síce pre nás staršie blbá otázka, ale tak keď chúďa dievča nevie, či sa to dá alebo nie. Asi mala prvý krát niečo s chlapcom a teraz má z toho nočné mory. Stačí odpovedať áno alebo nie, dá sa to aj bez urážok.

andreasiskova3
7. feb 2014

@taniknik
prečítaj si toto, aj vy ostatné

http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=36563

dr.Lanovsky [Internista] - Dobrý den,
Otázka je příliš obecná. Poprosím o upřesnění resp. objasnění konkrétní situace, kdy a kam by mělo k přenosu spermií dojít.
Obecně: Je-li sperma bezprostředně po ejakulaci zaneseno do pochvy, tak je případné těhotenství možné. V opačných případech je těhotenství vyloučeno.

janula145
11. mar 2017

Ahoj chcela som sa opýtať .. s priateľom som sa akosi hrala .. proste vytiahla som mu ho z nohavíc a začala ho robiť asi v strede toho som sa mu oňho začala obtierat .. ale bola som oblečená .. mala som nohavičky a legíny .. samozrejme som panna len mám strach žeby som mohla byť v Tom.. prosím vás o radu .. môžem byť tehotná?

moni244
11. mar 2017

@janula145 a načo to píšeš znova? chceš počuť, že môžeš byť tehotná? alebo?

janula145
11. mar 2017

@moni244 nir chcem počuť opak preto zisťujem či to je možné

moni244
11. mar 2017

@janula145 napíš ešte aspoň do 4 tém, založ si vlastnú, nezabudni na plochu a možno potom budeš konečne spokojná s odpoveďami

janula145
11. mar 2017

@moni244 a tvoja odpoveď je aká .. prečo hejtuješ ? Ja som len chcela vedieť názor ostatných 😐

moni244
11. mar 2017

@janula145 že nesexuj, nerob žiadne pokusy a nebudeš musieť stresovať

janula145
11. mar 2017

@moni244 aha tak na to som už prišla.. uvedomila som si to.. ale bohužiaľ to nie je odpoveď na moju otázku.. chcela som vedieť že či môžem byť tehotná

janula145
12. mar 2017

Ešte mám jednu otázku .. tato už je mimo mňa .. týka sa to mojej kamarátky .. chcela by vedieť že či sa dá otehotnieť aj keď chlapec nestriekal.. vopred vám ďakujem za každú radu ..

brembo
21. jan 2022

tak najbližšie,až sa budete venovat vyšívaniu,tak povedz priatelovi,nech si poriadne umyje ruky.
Nie len kvoli spermií,ktorá sa može dostat,tam,kam nemá ale i kvoli tvojej bezpečnosti. Nechceš hádam trávit volný čas na gynekologií kvoli výtokom a iným radostným problémom😀

brembo
21. jan 2022

@janula145 za predpokladu,že tie spermie maju raketový pohon a zbíjačku,tak áno.

Strana
z4