Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?
Ahojte,prosím o seriózne odpoveďe. Som ešte panna, v 17tich , s priatelom nechceme začať so sexom skôr ako v 18tke. Zatiaľ boli iba "ručne práce". Ale i tak sa pýtam, môžem byť tehotná??? Priateľ urobil seba a potom mňa, Mohlo sa niečo dostať aj dnu?
Moja svokra sa uz dlhe roky rucnym pracam vyhyba. Konecne som pochopila preco 😀 😀 😀
Tehotná asi nie, ale ak to bola "ručná práca", mala si si rýchlo vydrhnut solvinou ruky , aby ti nenarastli ďalšie prsty 😅 a ak nebodaj aj "ustna " treba kloktat a vyplachovat kamilkami aspoň 20 minút , aby sa ti nevyrezali ďalšie zuby 😅 oni tie spermie vedia byt svine 🙄
Baby mate pravdu. Ak sa dievca do niecoho pusta tak by si o tom mala nastudovat co to,aby ju tu potom vsetci nevysmiali. Popravde aj ja som sa natom dost zasmiala,kedze ma 17 rokov a uz by mala mat dost rozumu.
Dievca pobavila si maminy z MK a teraz sup na google. A nepraktizuj to co nevies!
Túto istú tému založila aj na fóre Najmama....asi sa fakt nudí a nemá nič lepšie na práci ako písať hlúposti. 😀 http://najmama.aktuality.sk/forum/tehotenstvo/1...
Skoro som odpadla keď som prečítala názov :D..... fuh a už jej vek ma zarazilo , keby apson mala ze od 10-13rokov. ale Máš dievča 17!!! to kde žijes?:D sranda čo sa tu všetko nenajde :D
@sandrika1986 a predstav si, pýtala sa aj lekárky na antikoncepcia.com
nie, ver mi, nie je to nuda, ale zúfalý strach
ja neviem, to ste tu všetky tak zadubené, alebo o čo vám ide?
tedaaaaa sa tu uz hodinu rehocem 🙂
Bože ja som mala dnes hroozný deň a to je len 14:00...nehovoriac o tom, že som rozbila obľúbený svoj pohár, ale tak táto téma ma na dnes parádne rozveselila 😀 😀 😀 😝
@quixina veru, pohorsuju sa nad tym ked sa deti vysmievaju druhym detom,ale ze dospele zeny sa vyspievaju dievcatu v puberte,no mne je skor z toho do placu ako do smiechu. A este sa tesia,ktora lepsie urazila...
@lenocka123 presne zdielam tvoj nazor a to su tu "vyzrete" maminy!! Mali by ste ist v komunikacii prikladom...
"Mile Bravicko! Muzu otehotnet, pokud se mi muj kluk udelal do pusy?"
"Mila ctenarko. Pokud jsi pi.a, tak ano."
😝 sorry, ale musela som 😀
@luckralikova
@lenocka123 tak ked ma uz 17si myslim ze ma byt po puberte nie !? Ndviem ako vy ale ja teda pubertu som uz vtedy nemala nehovoriac take veci som vedela nakolko stacilo si davat pozoe uz na zakladke na hodine pozor ..si myslim ze to to nie je puberta ale vazne zle to je uz ze 17rocna sa take veci pyta!
Mozes pokial sa jeho spermie dostanú do tvojej vaginy a sú zivotaschopne nemusi dôjsť k penetracii ani k pretrhnutiu Panenskej blany kedze je v nej otvor na odtekanie menstruacnej krvi.
Neviem preco sa Vám všetkým zdá ťa otázka taka smiešna.
Áno môže otehotniet 😝
@lenocka123
@luckralikova mýlite sa , my sa nevysmievame! my sa bavíme 🙂 a nastávajúca mamička nech pochopí, že ani k jej dieťaťu, keď otehotnela cez škárku na panenskej blane, nebude život iný.... hlúposť treba vysmiať, aby sa stiahla a nevystrkovala rožky....
A čo čakala?! Že s čím sa stretne?! s pochvalou?! s poľutovaním, že jooooj moja, ty si v tom tak nevinne, ty by si trtkala/netrtkala a teraz sa bojíš? Čakala ubezpečenie, že jej napíšeme, že určite nie je. A bola by spokojná? A prevádzkovala,, ručné práce" ďalej, (čo aj bude) A keď aj je tehotná? čo teraz? čo urobí?Stačí počkať na menštruáciu a netrúbiť to do sveta! na najmama má 20rokov a odrazu už má 17 😨 Tam nech sa popýta spolužiačkam na prestávke, keď pôjdu fajčiť, nech ide ku gynekologovi a dá si predpísať antikoncepciu, ale hlavne nech sa učí, lebo teraz je jej čas na to, nech si hľadá partiu medzi rovesníkmi a nie medzi zrelými ženami na fórach... mohla to dať do statusu na FB. jooooj koľko by tam mala odpovedí. určite nikto by sa jej nevysmial.
A hlavne je to na zaplakanie kvôli ženám, čo nevedia čo majú robiť , aby otehotneli! Chodia na umelé oplodňovanie, absolvujú liečenia, kopu vyšetrení a nič! A táto sopľaňa tu príde s (pre ňu verím) strašným problémom.
...... mozes...a to nepisem len ako moj nazor, ale moj znami ma takto syna.... tiez som tomu neverila,a el je to tak...je to pre mna natolko doveryhodny clovek, ze som si ista ze is nic nedomyslel, ani neskreslil, ani neklamal....
Nedoslo u nich vobec k sexu, nebol v nej.... len ako to Ty nazyvas "rucne prace" 🙂
@nikus20 no neviem mam pocit ze veľa žien si mysli ze otehotniet takýmto spôsobom sa neda teda podla príspevkov a teda sa mylia. Neviem kto v tej škole nedával pozor. Moja mama mala prípad ked pred pôrodom odstraňovali panensku blanu bez srandy takze nie je namieste sa vysmievat 😀
@bastika je to tvoja vec co si ymslis co si myslime mi...ja osobne mam sovj nazor an to ze ej to hlupost tak po tom by bolo kolko zien uz tehotne..keby sa to opyta uz ked jej meska aspon MS ok ale kedze ani nevie kde ma hlavu tak skor mi to pride smiesne ;)....ale kedze ja take stastie som nikdy nemala tak tomu ani verit nechcem..ale verim ti ze tovjej mame to tak bolo po tom ale obhvie ;+)
@nikus20 stačí si nastudovat anatomiu a nieco o spermiach tu neide o to co si kto mysli. Príroda je silná carodejka 😀 mama je gynekologicka a porodnicka. Nevrávim ze je to bežne ale môže sa to stat pri zhode veľa okolnosti. Ja som napríklad otehotnela tak ze som nemala uz 3 mesiace menstruaciu. Tiez si to nevieme vysvetlit no dôkaz ma uz 4 roky 😀
@bastika všetko je možné. A ja som počula o takom prípade, že ostala aj panenská blana. ... ale ako písala@nikus20 koľko by už bolo tehotných?! Je to naozaj prípad 1:1000000 ... som zvedavá, kedy tu bude téma, že sa kúpala vo vani alebo v bazéne a spermia na ňu čakala prichytená na okraji vane či bazéna a šup do vagíny 🙂 už som počula aj taký prípad 😀 ... vraj aj tak už došlo k otehotneniu... aspoň mala čistú vykupkanu spermiu 😀
@renka40 ono spermie majú v každom prostredí inú životnosť a sú rôzne odolne. Faktom však je ze pokial sa nejaka tvrdohlava sikulka prebojuje dovnútra ... 😀
Oni vedia využiť každú príležitosť s malým som otehotnela tak ze sme sa 1 nechranili trvalo to 2 minuty 😀 manžel ma 50 a ja nepravidelnu menstruaciu. A ta sikulka sa Vola Maxim a ma 6 mesiacov. Manžel bol chudák nanervy a kamosi sa mus smiali 😀
@anatalia77 začínať so sexom v 17tke a v 19tke, to faaaakt mení strašne celú situáciu 😀 😀

@mimka11111 nabudúce zváž slová, bo som sa skoro slinou zadrhla 😀 takú smrť zase nechcem 😀