Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?
Ahojte,prosím o seriózne odpoveďe. Som ešte panna, v 17tich , s priatelom nechceme začať so sexom skôr ako v 18tke. Zatiaľ boli iba "ručne práce". Ale i tak sa pýtam, môžem byť tehotná??? Priateľ urobil seba a potom mňa, Mohlo sa niečo dostať aj dnu?
@happyfrog80 :D fiha si dobraaa :D kiezby to tak bolo lahke:D
@nikus20 😀 a ked som ozrela na dvoch naraz tak som otehotnela s dvojcatami 😀 Zaujimave ze?Asi som svatá 😀
@happyfrog80 ;D to uz tolko chalpov som.pozerla ze uz by som mala tolko deti doma az az :D
...spytam sa inak........ ak sa ten chudak chlapcisko spravil a zachytil to do dlane a potom taky este osprosteny zakladatelke postural aj s tymi zasvinkanymi rukami riadne hlboko.............aj tak je vylucene, ze nie je tehotna? Aj ked mala dajme tomu plodne dni? Ista sanca tu je.
S manželom sa snažíme o druhé bábo, a já prečo to nechce ist... nerobíme "ručné práce" 😀 😀
to by bol zaaaaaaaaaazrak :D
Baby ,fakt sa nemusíte posmievať, je to síce pre nás staršie blbá otázka, ale tak keď chúďa dievča nevie, či sa to dá alebo nie. Asi mala prvý krát niečo s chlapcom a teraz má z toho nočné mory. Stačí odpovedať áno alebo nie, dá sa to aj bez urážok.
@taniknik
prečítaj si toto, aj vy ostatné
http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=36563
dr.Lanovsky [Internista] - Dobrý den,
Otázka je příliš obecná. Poprosím o upřesnění resp. objasnění konkrétní situace, kdy a kam by mělo k přenosu spermií dojít.
Obecně: Je-li sperma bezprostředně po ejakulaci zaneseno do pochvy, tak je případné těhotenství možné. V opačných případech je těhotenství vyloučeno.
Ahoj chcela som sa opýtať .. s priateľom som sa akosi hrala .. proste vytiahla som mu ho z nohavíc a začala ho robiť asi v strede toho som sa mu oňho začala obtierat .. ale bola som oblečená .. mala som nohavičky a legíny .. samozrejme som panna len mám strach žeby som mohla byť v Tom.. prosím vás o radu .. môžem byť tehotná?
Ešte mám jednu otázku .. tato už je mimo mňa .. týka sa to mojej kamarátky .. chcela by vedieť že či sa dá otehotnieť aj keď chlapec nestriekal.. vopred vám ďakujem za každú radu ..
tak najbližšie,až sa budete venovat vyšívaniu,tak povedz priatelovi,nech si poriadne umyje ruky.
Nie len kvoli spermií,ktorá sa može dostat,tam,kam nemá ale i kvoli tvojej bezpečnosti. Nechceš hádam trávit volný čas na gynekologií kvoli výtokom a iným radostným problémom😀

no vselico sa da,ja som otehotnela len ked som sa kukla na jedneho fešáka