icon

Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?

mnaty1
22. máj 2013

Dobry den, chcela by som sa opytat. S frajerom sme este spolu nemali sex, som panna, ale samozrejme ine veci boli. Menzes mi uz meska takmer 3 mesiace (8.juna to bude presne 3 mesiace). Je pravda ze vzdy som mala nepravidelnu menstruaciu ale tak dostala som ju vzdy tak najneskor okolo 40 dni. Bojime sa ze co keby mal nahodou prsty od "kvapky lasky", viete co myslim, ci ? Nie spermie ale to ine. Asi pred 2 tyzdnami som si robila test a bol negativny ale stale sa bojime nviem preco. Priznaky nemam praveze ziadne, zle mi nebyva ani nic, len ta menstruacia. Sice som pribrala trochu, ale to pripisujem k tomu ze predtym som mala diety a teraz som zacala normalne jest. Je to teda mozne ze mozem byt tehotna ? Dakujem 🙂

zlatovlaska123
22. máj 2013

😀 😀 😀

alzbetkaa
22. máj 2013

toto co je za dobu???akoze nic ma do toho, niesi moja dcera a dufam ze moje baby budu skusat podobne veci az neskor...ale nepride vam to chore???preboha ved ja som v 15 len po chalanoch pozerala, nehovoriac o tom ze co sa tykalo sexu bolo vsetko tabu. v dnesnej dobe sa tusim zacina uz v 13...to co vyrasta z nasich deti? kam sa ponahlaju???

iinuska
22. máj 2013

urcite 😝

happyfrog80
22. máj 2013

Baby nerobte si srandu z nej ,ja som tiez do sexu neponahlala ,a taktiez som o zenskych problemoch nic poriadne nevedela ,nesmejte sa niekomu ,hej su baby co spavaju s chlapmi v 12 tich tak tym
rozumiem ze uz sa vyznaju ako to chodi v tehu ked museli podstupit potrat abo si mysleli ze su v tom ,ja som sa nikdy o taketo veci nezaujimala az sme s priatelom chceli uz rodinu.

doliva
22. máj 2013

@happyfrog80 asi 😉

happyfrog80
22. máj 2013

@alzbetkaa vsetko zalezi od vychovi rodicov 😉

babucika
22. máj 2013

@mnaty1 neznicila, iba trosku skomplikovala. Ale na to prides neskor 😉. Drzim palce nech sa ti cyklus upravi!

katka1981
22. máj 2013

@mnaty1, v tvojom veku je nepravidelna MS normalna, prave preto radsej vyckaj, lebo inak sa budes poriadne stresovat, ked uz nevydrzite daj si radsej predpisat antikoncepciu, aby sa nieco nestalo. No ajtak budte opatrni, lebo ani HAK nie je 100 percentna ochrana.
Baby viem, ze vam sa zda na taketo skusenosti primlada, za nasich cias sme boli niekde inde, no dnes je ona mozno jedinou pannou v triede, dnes to maju za sebou aj 12 rocne.

alzbetkaa
22. máj 2013

@happyfrog80 mnohokrat rodicia ani nevedia co ich dieta stvara, v skole je ine a doma tiez...a niekedy by to nan ani nepovedali...poznam taky pripad...

katka1981
22. máj 2013

@alzbetkaa, ano zacina sa velmi skoro, ale je pravda, ze aj kedysi neboli vsetky poctive do 18 tky a su kultury, kde uz 12 rocne rodia, pokial uz maju MS. Iny kraj, iny mrav. Hroza, co uz.

happyfrog80
22. máj 2013

ja som zacala sexualne zit s priatelom ked som mala 18 prec ,ale v 15 uz som mala frajera s ktorym som sa len bozkavala a prechadzaka ruka v ruke ,po roku sme sa odcudzili z nicoho nic ,hanbili sa jeden druheho ledva sme sa pozdravili ale nikdy nerozisli ani nepohadali ,no a v 18 sme zacali zase komunikovat a stretavat 😉 ...ale po 3 rokoch dospel po vojne a ja dom si nasla zrelejsieho partnera a sme spolu 9 rokov a stastni

mnaty1
autor
22. máj 2013

ja som sa len bala to je vsetko.. a v tejto dobe su take pripady ze jedna baba ma 17 a rocne dieta takze
@babucika dakujem dufam ze to nebude nic vazne, ziadna cista alebo tak 🙂

alzbetkaa
22. máj 2013

ja to berem, v 15 na rande, bozkavanie, drzanie sa za ruky...ale aby sme sa v posteli neviem co vsetko-len teda nie pohlavny styk...to mi pride chore. vazne. dnes sa tie deti strasne ponahlaju. ale o nic nepridu, vsetko ich to pocka...ja som mala 1 dceru v 21 a neltujem a ani mi to nepride skoro...a z terajsim manzelom som bola od 17tich a od mojich 15 sme sa poznali...a kamaratili. chodili bicyklovat, korculovat na klzisko a podobne veci...v podstate by mi to malo byt jeno, ale nedalo mi nereagovat...snad je tu niekto kto so mnou suhlasi. a tie co mate deti viete si to predstavit? a tolerovali by ste to?

mnaty1
autor
22. máj 2013

@katka1981 ja sa vobec neponahlam, viem ze mam cas 🙂 samozrejme aj keby tak si dam pozor jak nikdy asi, lebo ja som strasny streser :D aa dakujem

happyfrog80
22. máj 2013

napriklad baby ja mam 33 a doteraz neviem ci sa da otehotniet ked spolu zena s muzom nemaju sex len necha ejakulat na jej posve ,niekde pisu ano niekde nie
Keby nebol MK tak asi neviem nic,som jedina dcera zo 4 deti a vztah sme mali s mamou taky trocha cudzi ,vobec sme sa nerozpravali na taketo temy

katka1981
22. máj 2013

@mnaty1, no ale daleko od finale nie ste, tak pozor 😉

hviezdicka111
22. máj 2013

@happyfrog80 hej, je mozne otehotniet tak ako pises, prave vdaka niecomu takemu som na svete ja 🙂 ale je to dost mala moznost si myslim, ale nahoda je blbec :D

happyfrog80
22. máj 2013

@hviezdicka111 hmm no vida tak zase som mudrejsia 😉 dik ,

kika112
22. máj 2013

@mnaty1 s tym nepravidelnym menzesom by si nieco mohla urobit, zabehni k lekarovi. A ked uz mienite robit nieco viac, nezabudaj na ochranu - chrani nielen pred tehotenstvom ale aj pred kadecim inym, comu by si sa urcite radsej vyhla.
O niceni zivotov ani nerozmyslaj, vsetko sa da prekonat, nebola by si prva a ani posledna. Aspon toto bude pre teba dostatocnym ponaucenim do buducnosti 😉 Neboj, vsetko bude v poriadku 🙂

vanda81
22. máj 2013

panebože, keď som ja mala 15 tak ma zaujímali kone a psy.. a terajšie dievčatá, zaujíma len kedy samôžu čím skôr s niekým vychrápať.. 😖 v 15stich sa to pomaly berie tak, že už musíš...

stefit
22. máj 2013

mne sa tomu celemu nechce verit..myslite , ze take intemne trapne skusenosti by hovorila mamine?? a naco teda sem pise??

barboratokei
22. máj 2013

Mne je skôr zvláštne, ze ti gynekolog neurobil špeciálne testy. 3 mesiace bez menstruacie aj v tvojom veku sú príliš veľa. Ak nie si podvyzivena alebo netrpis nejakou vaznou chorobou alebo si neprekonala výnimočný stres, treba hľadať príčinu.

zigzag
22. máj 2013

@sharlotta sex ti znici zivot v kazdom veku,ked ho robis z nespravnym partnerom ...

bosacka
22. máj 2013

@mnaty1 ja som sa kedysi bala toho isteho... mala som necelych 18 a aj ked som vedela, ze je to minimalna pravdepodobnost, strach bol (a to mi meskal menzes asi 5 dni - ale predtym sa take nestalo, max 2 dni). urobila som si test (negativny) a do 2. dna bol aj menzes 🙂
@stefit podla mna mame povedala iba to, ze jej meska a ze nema z coho byt tehotna 😉

lucy109
22. máj 2013

@zigzag
@mnaty1 suhlasim s zigzag, a neboj sa nie si tehotna,je to ok v 15.mat nepravidelny menzes,ale zajdi si ku gynekologovi,ked sa to neupravi. a uzivaj si dievcensky zivot,na motanice s chlapmi mas casu, ja keby som mohla chcem stretnut,len mojho manzela a som uplne spokojna,ze je prvy aj posledny. s nespravnym clovekom ti sex nic dobre neda,len chvilkovu rozkos a to ostatne koniec koncov stoji za houby. 😝 Takze vklude si pockaj,cestuj,studuj,zabavaj sa,nic ti naozaj neutecie 😉 a pri sexe je vzdy sanca, ze otehotnies 😉

verion
22. máj 2013

Zbytocne tu riesite vek.. pred cca 10 rokmi este na zakladke spoluziacky sa rady chvalili tym ako ich frajer "vyprstoval" a ine veci.. dnes tie spoluziacky maju deti vo veku 4-7 rokov (my mame 23r.).. vsetky maju bud pomerne starych partnerov alebo ostali slobodne mamicky a dokonca jedna ma dieta s romom...vzdy sa sexovalo pomerne sko ro podla mna, ale nikdy sa o tom nehovorilo tak ako teraz... nehovorim ze ja som bola anjel ale so sexom som zacala v 19tich a vedela som o tom vsetkom uz ovela ovela skor nie ored sexom, ale pred prvym bozkom 🙂 teraz som stastne vydata s vymodlenym a planovanym dietatom a hlavne zabezpecena...lebo som bola takto vychovana a vzdy som rozmyslala... a ked teraz stretavam tie spoluziacky, ktore boli kedysi hrdinkami, uprimne ich lutujem.. znicene a bez penazi a s problemovymi partnermi... to je tak.. nie je sa kam ponahlat, mate pravdu.. ja som prisla o panenstvo az na vyske a nikdy nebuxem lutovat...

veva123
23. máj 2013

súhlasím s @verion, vôbec to nie je len o dnešnej dobe, viem z rozprávania starších, že to takto bolo aj pred 20timi rokmi, len sa o tom nehovorilo... Samozrejme ale nesexovali všetci v 15tich, a viem, že nesexujú všetci v 15tich ani teraz, skrátka záleží od výchovy a povahy mladého človeka... Ja som tiež dlho čakala, celá trieda mala už dávno skúsenosti... Ale ako hovorím, je to od konkrétneho človeka a nie od dnešnej doby. Ibaže teraz to nie je tabu, píše sa bežne o týchto veciach na internete atď.
A mimochodom v úvodnom príspevku sa píše že priateľ mal prsty od "kvapky lásky" a niekto si tu robil srandu, že z čoho potom mohla otehotnieť, že to sa dá len zo spermií... Ja nie som odborník, ale kvapky lásky myslím môžu obsahovať maličké množstvo spermií...
Ale je to strááášne moc nepravdepodobné, takže nestresuj a zmeň gynekológa na takého, ktorý ti trošku upraví cyklus 😉

hviezdicka111
23. máj 2013

V prvom rade by mal byt na sex clovek aj psychicky pripraveny...u niekoho to moze byt skor, u niekoho neskor. Ale musi tam byt aj urcita zodpovednost, ochrana... a hlavne vediet, akym sposobom sa da otehotniet :D, lebo v poslednej dobe citam straaaaaaasne vela podobnych prispevkov od bab v mladom veku, ktore sa boja ze su tehotne. Takze bud k tomu pristupovat ozaj zodpovedne a nejakym sposobom sa chranit,zistit ako vlastne funguje ludske telo a z coho je mozne otehotniet, alebo take veci este neskusat. Ja som tiez zacala skor, ale s partnerom sme spolu doteraz, takze nic nelutujem. No v zivote som neriesila otazku Som/Nie som tehotna? az teraz, ked sme dietatko planovali 🙂

tinuska0306
23. máj 2013

@happyfrog80 nemyslím, že všetko záleží na výchove, ale na vzťahu medzi rodičmi a detmi

h2
24. máj 2013

@mnaty1 Ahoj, je mi veľmi ľúto, že sa tu nájdu dospelé a "rozumné ženy", ktoré sa Ti vysmievajú a moralizujú, keď Ty si vystrašená a píšeš sem, aby Ti niekto pomohol. A neviem, odkiaľ sharlotta berie, že nemáš sebaúctu a že Tvoj priateľ si ťa neváži. Ale späť k Tvojmu problému: Nemusíš sa báť, tehotná nie si. Si ešte dosť mladá, neviem, od koľkých rokov máš menzes, ale mne sa v podobnom veku často stávalo, že mi vynechal, tak Tebe možno vynechal 2x po sebe, nemusí ísť hneď o nejaký zdravotný problém, ale z Tvojho príspevku mám dojem, že si riadne vystrašená, tak radšej povedz mame, nech s Tebou zájde ku gynekológovi, budeš mať istotu.
Čo ma ale znepokojuje, je to, čo si písala o tom dietovaní, to je podľa mňa väčší problém, než to, keď Ti, s prepáčením, chlapec strčí ruku medzi nohy. Predtým si držala diéty...? Kedy predtým? V 14-tich? V 13-tich? Nad tým sa nikto z tých moralizujúcich počestných dám nepozastavil?!?! V Tvojom veku sú diety nebezpečné a zbytočné, ak máš pocit, že Tvoja postava nie je ideálna, tak radšej športuj, aj keď v 15-tich nie je spokojná s postavou asi žiadna baba. V každom prípade, som rada, že už ješ normálne. 🙂 Drž sa a neboj, všetko bude v pohode.