icon

Môžem byť tehotná, keď užívam Cerazette?

zumbacka
22. nov 2010

Mám 16 mesačné dieťa,dojčila som ho do 13 mesiacov,hned na to som bola na prehliadke u lekára a dal som si predpísať antikoncepciu,keďže som nemala ešte menzes dal mi cerazette na prekrytie obdobia kým ho dostanem.Začala som ju užívať,menzes som dostal koncom augusta-začiatkom septembra a mala som ho 2 týždne 4 dni pauza zase 1 týžden 3 dni pauza a zase týžden,potom v októbri chvilu nič a znovu som ho dostala 16 .10. a mala som ho skoro 5 týždňov.Väčšinou mi povedali,že to môže byť aj preto,že som nemávala a kým sa mi upraví,preto mi to takto rapluje ale ja mám aj tak strach,či som neni v tom.

anjelicek26
•
22. nov 2010

No tehotna asi nie, ale tato antikoncepcia ti absolutne nesadla, taketo krvacanie nie je normalne a mala by si rozhodne ist k lekarovi, nech ti predpise nieco ine.

martinex
•
22. nov 2010

cerazzete je antikoncepcia pri ktorej niektore zeny maju menzes stale a niektore vobec-ja som nemala vobec napriklad..a aj po vysadeni este pol roka neprisiel. takze pri tejto antikoncepcii je takko urcit ci si tehu..jedine tehu test je spolahliva odpoved 😉

zuzkat1
•
23. nov 2010

ja som takto reagovala na inu antikoncepciu a ked som ju vysadila krvacanie zmizlo, daj si inu predpisat..🙂

katkapa
•
26. nov 2010

ak správne užívaš tabletky/to znamená, že nevynecháš/tak tehotná nie si, Cerazzete je ATK iba s jedným druhom hormónov, preto môže spôsobovať špinenia, resp. slabé krvácania, daj si ju zmeniť, ak ti vadí,že musíš používať vložky skoro celý mesiac, inač to nič neznamená

sharona67
•
16. apr 2015

Ahojte, ja som vysadila antikoncepciu Cerazette a ostali mi 4 neotvorené balenia (na 4 mesiace), sú použiteľné do 10/2015, ak má niekto záujem píšte na hankova.gabi@gmail.com