icon

Môžem byť tehotná mesiac po mimomaternicovom?

kima2
18. aug 2012

Baby mala som pred 2 mesiacmi mm, nerobili mi kyret, len laparku. po laparke som dostala ms a odvtedy nic. doktor povedal, ze nic sa nestane, ked hned otehotniem, kedze mi nerobili kyret. po mesiaci od mm, sme skusili, tak neviem ci je mozne, ze by sa nam zas hned podarilo. mam citilve prsia, ale nic ine. len ta meskajuca ms. len neviem ci je to nasledok po laparke, co si myslite? zazili ste nieco podobne?

soldi
19. aug 2012

@kima2 po prve netusim, co je mm. po druhe, vestecka gula funguje len v rozpravach, preco si preboha neurobis test? 😕

halienka
19. aug 2012

My s babami používame skratku mm ako "môj muž" ale tuto to dáko nesedí 😀 tiež neviem čo iné to môže znamenať 😀 Samozrejme, že je možné že si tehotná, treba kúpiť test a budeš mať istotu 😉

lenka1108
19. aug 2012

mimomaternicove tehotenstvo???

svetllana
19. aug 2012

Jasne, ze mimomaternicove.. Ale toto je naozaj otazka pre Tvojho zenskeho, pripadne signal pre tehotensky test. Tu Ti ani jedna neodpovie, moze len tipovat, co Ti je prd platne. 😉

bianca
19. aug 2012

predpokladam ze mas na mysli mimomaternicove tehotentvo a po pravde som v tom mala jasno hned ako som skratku precitala ale co uz... najlepsie bude ak si spravis test.A potom to riesila dalej.Aky je tvoj zdravotny stav to mi zial na fore posudit nemozeme ale ked vam dal dr. pozehnanie tak by som sa na tvojom mieste nebala no ak mas akekolvek pochybnosti alebo otazky neboj sa a zajdi za gyndosom.Je tam preto aby ti poradil.Ak budu na teste // tam ale v prvom rade gratulujem 😉

liave
19. aug 2012

@kima2 ja som sice nemala Mimomaternicove tehu ,ale mama som MA a poviem ti ze velmi dlho sa moje telo dostavalo do normalu 😒 pretoze uz samotne tehotenstvo je obrovsky hormonalny proces a preto sa telo niekedy spametava dlhsie...neviem ako daleko si bola ale telo dostalo podla mna riadne zabrat...urob si test a potom k dr.ale podla mna este chvilu pockaj,pretoze ci uz by sa zadarilo alebo nie lepsie chvilu vydrzat ako byt sklamana zbytocne z toho ze nie si...vela bab co poznam sa po MA zadarilo velmi rychlo ,no co poznam baby z MM tak zvacsa prislo bud dalsie MM 😢 alebo len telo malo nevysporiadane hormony...napriek tomu hlavku hore a drzim prsty

@soldi nic v zlom ale trosku vaz slova 😉 pre babenku po "mm" nemusi byt prijemne citat take ustipacne poznamky...mne prisla jej otazka uuuplne normalna...skuste ist na stranku www.anjeliky.sk a uvidite kolko zien sa tam po MM pyta na taketo veci...

vavrenka
21. aug 2012

je to mozne, preco nie? 😉 vela zien otehtonelo hned, dokonca po kyrete. a po mimomaternicovom tehu, kde nerobia zakrok v maternici sa mozes snazit hned (pokial lekar neurci inak 😎 )a hned to moze vyjst.. takze skus testik a vela stastiaaaa

milagrosss20
21. aug 2012

a co je to mimomaternicove tehu?prejavuje sa ako normalne?