Môžem byť tehotná napriek negatívnemu testu?
Ahojte, s priatelom sme mali chraneny pohlavny styk (15.05), s tym ze sa neurobil. Kondom bol neposkodeny ( skusala som potom do neho naliat vodu). No MS mi meska styri dni. V utorok a stredu som si skusala urobit test, bol negativny.
Mozem byt tehotna ?
Ja si neviem predstavit, v akom vesmire by som skumala pouzity kondom, ze lievam do neho vodu a este zvlast, ked sa ani neurobil do neho, naco??? A to co za sex mate, ked sa vlastne ani nespravite...a este ta paranoja s tehotenstvom. Toto mi pride ako otazka od 15 rocnych...
Gratulujem,si určite v tom keď ti mešká menzes
Skusala si kondom nafuknut a nechat pol dna, ci nesfukne?
Ja si neviem predstavit, v akom vesmire by som skumala pouzity kondom, ze lievam do neho vodu a este zvlast, ked sa ani neurobil do neho, naco??? A to co za sex mate, ked sa vlastne ani nespravite...a este ta paranoja s tehotenstvom. Toto mi pride ako otazka od 15 rocnych...
@anonym_841cd5 keď som bola mladá, mala som tiež paranoiu. Ešte nie je zrelá
Vsak sa nespravil a kondom nebol naruseny 😵💫. Z toho chces cakat dvojicky ? Nie nebudes tehotna
Mala si uz biologiu siedmy rocnik? Boze deti radsej nesexujte
Mala si uz biologiu siedmy rocnik? Boze deti radsej nesexujte
@anonym_6ee79f 8. ročník
Nieeeeeeee čosi nestresuj. Určite si ešte veľmi mladá ak tak stresuješ
@sisska96 a ak by som bola? ukazal by to uz ten test robeny v utorok a stredu?
@sisska96 a ak by som bola? ukazal by to uz ten test robeny v utorok a stredu?
@anonym_autor ešte nie neukázal,ale určite si tehotná
@anonym_autor už by tam bola slabá 2 čiarka. Ale nemáš z čoho byť tehotná
@sisska96 dobre, dakujem. ja sa pytam iba preto , lebo na roznych diskusiach sa pise, ze aj tak dievcata otehotneli, ze to neni moc spolahliva ochrana . a ms mi nikdy nemeska, tak som troska v strese, aj ked test bol negativny
@sisska96 dobre, dakujem. ja sa pytam iba preto , lebo na roznych diskusiach sa pise, ze aj tak dievcata otehotneli, ze to neni moc spolahliva ochrana . a ms mi nikdy nemeska, tak som troska v strese, aj ked test bol negativny
@anonym_autor otehotneli, lebo išli na naplno a zle používali kondóm, boli opité a pod.

@anonym_autor nie nie a ešte raz nie.