icon

Môžem byť tehotná po nechránenom styku?

miska2121
15. aug 2026

ahojte,dnes som mala nechránený styk s priateľom,stihol vytiahnut pred urobenim. toto je piaty deň po menzese,ktorý mi začal 6.8. cykly zvyknem mávať cca 31 dňové a trvajúce 5-6 dní. nechcem žiadnu tabletku po/antiku,pretože mi to veľmi narušilo menzes(mala som raz 36 dňový cyklus)

anonym_8475d3
15. aug 2026

Vzdy je sanca ze mozes byt tehotna, ak sa normalne nechranic. A ak nechces byt tehotna, je velmi kratkozrake ist stylom "stihol vytiahnut". Takych deti uz poznam kopu 😉

anonym_0405ca
15. aug 2026

@miska2121 neviem, urob si test

anonym_acad00
15. aug 2026

Áno môžeš

simsalabim
15. aug 2026

Mozes. Ak nechces byt tehotna, daj si tbl po.

anonym_ff43f2
15. aug 2026

mala pravdepodobnost, zavisi od jeho (ne) sikovnosti

anonym_1bdea7
15. aug 2026
@anonym_ff43f2

mala pravdepodobnost, zavisi od jeho (ne) sikovnosti

@miska2121 predpoklad malý, ale je to možné. vystihol to
@anonym_ff43f2

anonym_ff0559
15. aug 2026

Ja som minuly rok takto otehotnela. Pohl.styk bol cca 3 dni po nemzese. Cize ovulacia sa mi riadne posunula, pretoze som zvykla mavat az na 18-19 den cyklu

miska2121
autor
15. aug 2026
@anonym_ff0559

Ja som minuly rok takto otehotnela. Pohl.styk bol cca 3 dni po nemzese. Cize ovulacia sa mi riadne posunula, pretoze som zvykla mavat az na 18-19 den cyklu

@anonym_ff0559 fuha toto mi riadne nahnalo strach...mám žiaľ "iba" 17 a toto si nemôžem dovoliť

anonym_608a19
15. aug 2026
@miska2121

@anonym_ff0559 fuha toto mi riadne nahnalo strach...mám žiaľ "iba" 17 a toto si nemôžem dovoliť

@miska2121 môžeš veru, kondóm radšej pouzivaj,ak nič iné a ak už nieje niečo na ceste
Držím palce

anonym_30c3b2
15. aug 2026

Môj muž tiež vytiahol pred 18 rokmi,ale podľa všetkého nie včas , bo výsledok študuje na bilingválnom gymku

crazy_cat_lady
16. aug 2026

Ked si nemozes dovolit byt tehotna, tak nesexuj bez gumy. Pouzivaj antiku a nemusis pri kazdom sexe takto stresovat. A ano, mozee otehotniet
A plus, asi je lepsie vziat tabletku po, ktora ti moze rozhodit cyklus, ako byt tehotna

anonym_b8c997
16. aug 2026

Áno, môžeš otehotnieť. Ak si nemôžeš dovoliť otehotnieť, tak potom radšej nesexuj, pretože žiadna antikoncepcia nie je 100%, najmä nie pri nezodpovednom postoji...

anonym_5b674a
16. aug 2026

Mas 17 a uz niekedy si mala tabletku po, ked ti rozhadzala cyklus? A teraz zas rovnaky problem? Dievca, dievca, vazne sa nad sebou zamysli...

miska2121
autor
16. aug 2026
@anonym_5b674a

Mas 17 a uz niekedy si mala tabletku po, ked ti rozhadzala cyklus? A teraz zas rovnaky problem? Dievca, dievca, vazne sa nad sebou zamysli...

@anonym_5naozaj sa mám sa zamyslieť keď prvýkrát ma moj ex znásilnil a preto som užila po?

anonym_5b674a
16. aug 2026
@miska2121

@anonym_5naozaj sa mám sa zamyslieť keď prvýkrát ma moj ex znásilnil a preto som užila po?

@miska2121 po prve, to si nenapisala. Po druhe, po takej skusenosti by si si tym duplom mala davat pozor a mysliet na antikoncepciu

miska2121
autor
16. aug 2026
@anonym_5b674a

@miska2121 po prve, to si nenapisala. Po druhe, po takej skusenosti by si si tym duplom mala davat pozor a mysliet na antikoncepciu

@anonym_5b674a nechcem ju brat,pre mňa už aj tabletka po je svinstvo... a ano,mala som mat aspoň gumu čo je pravda. pravdepodobne si dnes pôjdem kúpiť po a modliť sa nech nie som tehotná,lebo rodičia ma zabijú

anonym_5b674a
16. aug 2026
@miska2121

@anonym_5b674a nechcem ju brat,pre mňa už aj tabletka po je svinstvo... a ano,mala som mat aspoň gumu čo je pravda. pravdepodobne si dnes pôjdem kúpiť po a modliť sa nech nie som tehotná,lebo rodičia ma zabijú

@miska2121 vies o tom, ze slovo antikoncepcia zahrna UPLNE VSETKY metody zabranenia pocatiu? Cize aj kondom, aj vsetko ostatne, nielen hormonalnu antikoncepciu. O to viac som presvedcena, ze na sexovanie si velmi nezrela, ked ani takyto zaklad nevies. Radsej sa sustred na ine veci v zivote, sex ti neutecie. Obzvlast po takej skusenosti, aku mas, mi to o to viac hlava neberie, ze ides bezhlavo na to

mogaa
16. aug 2026

samozrejme že tehotná môžeš byť...kvapôčky lásky pred vyvrcholením ti nič nehovoria? antika je aj na úpravu cyklu len treba vydržať.....možností antikoncepcie je viac, napr.nehormonálne teliesko, prezervatív, meranie teploty a plodné a neplodné dni....len účinnosť je rozna, ale ak nechceš otehotnie a nijako sa nebudete chrániť, tak jedine abstinencia....

anonym_836cf0
16. aug 2026

Viem sa do teba vcítiť, pretože som v tvojom veku stresovala rovnako aj keď som so sexom začala až po 18 a ochranu sme používali vždy, aj dvojitú (kondom + prerušovaná suloz počas neplodných dni). Zlyhať však môže všetko, mne sa stalo za môj život trikrát, že neporušený kondom v záruke praskol. Čiže naozaj je dôležité voliť si partnera, pri ktorom si vieš predstaviť, že ak by všetky metód antikoncepcie zlyhali tak sa naň nozes v prípade tehotenstva spoľahnúť. Taktiež som musela užiť tabletku po, rozhadze to cyklus a je t nálož hormónov avšak ak si v situácii kedy čo i len 1% šanca, zw si tehotná neprichádza do úvahy, je to určite zhodnejsia varianta ako neskôr riešiť potrat. Čo aa týka hormonálnej antikoncepcie, pokiaľ ti nevyhovuje kašli na to, sú aj iné možnosti. Ja som brala a tiež zo zdravotných dôvodov nemôžem.
Otehotnieť vo všeobecnosti naozaj nie je tak jednoduché no podľa všetkého ste vy trafili do možného plodného obdobia. Predejakulacna tekutina spermie obsahovať môže aj nemusí, riziko sa zvyšuje po predchádzajúcej ejakuláciu. Čiže odpoved na tvoju otázku je šanca tam je vždy aj keď je naozaj minimálna. Verím, že sa rozhodneš správne a do budúcna si dáte vacsi pozor 🙂.

anonym_3ddbb8
17. aug 2026

@miska2121 cisto teoreticky si mala nechraneny sex 10DC, co je menej pravdepodobne na tehotenstvo pri ejakulacii mimo, ale nic nie je nemozne...

danica2711
17. aug 2026

@miska2121 máš 17, nechceš žiadne tabletky, ale ani tehotenstvo - čo tak keby si mladý kúpil kondóm? O tom ste už počuli?

miska2121
autor
17. aug 2026
@anonym_836cf0

Viem sa do teba vcítiť, pretože som v tvojom veku stresovala rovnako aj keď som so sexom začala až po 18 a ochranu sme používali vždy, aj dvojitú (kondom + prerušovaná suloz počas neplodných dni). Zlyhať však môže všetko, mne sa stalo za môj život trikrát, že neporušený kondom v záruke praskol. Čiže naozaj je dôležité voliť si partnera, pri ktorom si vieš predstaviť, že ak by všetky metód antikoncepcie zlyhali tak sa naň nozes v prípade tehotenstva spoľahnúť. Taktiež som musela užiť tabletku po, rozhadze to cyklus a je t nálož hormónov avšak ak si v situácii kedy čo i len 1% šanca, zw si tehotná neprichádza do úvahy, je to určite zhodnejsia varianta ako neskôr riešiť potrat. Čo aa týka hormonálnej antikoncepcie, pokiaľ ti nevyhovuje kašli na to, sú aj iné možnosti. Ja som brala a tiež zo zdravotných dôvodov nemôžem.
Otehotnieť vo všeobecnosti naozaj nie je tak jednoduché no podľa všetkého ste vy trafili do možného plodného obdobia. Predejakulacna tekutina spermie obsahovať môže aj nemusí, riziko sa zvyšuje po predchádzajúcej ejakuláciu. Čiže odpoved na tvoju otázku je šanca tam je vždy aj keď je naozaj minimálna. Verím, že sa rozhodneš správne a do budúcna si dáte vacsi pozor 🙂.

@anonym_836cf0 ďakujem krásne za tento prístup,jediná osoba,ktorá ma tu nezhubovala❤️ užila som tabletku po(apreg) a teraz sa budem iba modliť či pri mojich 31 daňových cykloch sa mi neposunula ovulácia...

miska2121
autor
17. aug 2026
@danica2711

@miska2121 máš 17, nechceš žiadne tabletky, ale ani tehotenstvo - čo tak keby si mladý kúpil kondóm? O tom ste už počuli?

@danica2711 predstavte si že ano, mali sme popravde chut a sám ma upozorňoval že to nie je dobrý nápad,no ja som nepocuvla...