icon

Môžem byť tehotná po roztrhnutí kondómu?

miska2121
Dnes o 14:07

ahojte,mala som 16 a včera som mala sex... priateľ mi povedal že sa mi roztrhol kondom,ale že sa nemám báť,pretože si to hneď všimol(2-3 min) mám dostať menzes o 3-4 dni,no nemám ju 100% pravidelnú. urobila som ho až potom ako sa roztrhol,takže je možné že budem tehotná? nechcem veľmi antikoncepciu,alebo aby o tom vedeli rodičia

Strana
z2
anonym_525c32
Dnes o 18:41
@iwesska

@anonym_525c32 Hlupost,opakovane mam gynekologom potvrdenu ovulaciu 3-4 dni pred MS.

@iwesska tak bud pises blbosti, alebo gynekolog by mal vratit dipllom

lucia147852
Dnes o 18:55

Dievča zlate, prečo máš sex, keď nie si v stave znášať jeho potencionálne následky? Možno je toto pre teba varovný prst zamyslieť sa nad tým, že so sexom ide ruka v ruke aj zodpovednosť. Z toho čo sa stalo je šanca na tehotenstvo absolútne minimálna. Ale do budúcna takých nehôd môže byt viac, môžu byt aj väčšie nehodyx Môže dokonca zlyhať aj HAK. A potom čo? Každý, kto sexuálne žije, musí vždy rátať aj s tehotenstvom. Si mladá, načo si takto komplikujes život?

anonym_d4f292
Dnes o 19:24
@patrike

Minimalna sanca v takom vysokom datume. Do buducnosti sa mozes poistit nejakym kremom / penou / capikom so spermicidnym ucinkom v kombinacii s kondomom.

@patrike prosím ta, nemiesaj sa do takýchto ženských vecí, je to nechutné.

anonym_11ae5e
Dnes o 19:51

Bože moj má 16 rokov jasne že niektorí skúšajú niektorí majú sex neskôr nemá 12 alebo 13… sa tu niektoré hráte na matky Terezy.

Strana
z2