Môžem byť tehotná po roztrhnutí kondómu?
ahojte,mala som 16 a včera som mala sex... priateľ mi povedal že sa mi roztrhol kondom,ale že sa nemám báť,pretože si to hneď všimol(2-3 min) mám dostať menzes o 3-4 dni,no nemám ju 100% pravidelnú. urobila som ho až potom ako sa roztrhol,takže je možné že budem tehotná? nechcem veľmi antikoncepciu,alebo aby o tom vedeli rodičia
Dievča zlate, prečo máš sex, keď nie si v stave znášať jeho potencionálne následky? Možno je toto pre teba varovný prst zamyslieť sa nad tým, že so sexom ide ruka v ruke aj zodpovednosť. Z toho čo sa stalo je šanca na tehotenstvo absolútne minimálna. Ale do budúcna takých nehôd môže byt viac, môžu byt aj väčšie nehodyx Môže dokonca zlyhať aj HAK. A potom čo? Každý, kto sexuálne žije, musí vždy rátať aj s tehotenstvom. Si mladá, načo si takto komplikujes život?
Minimalna sanca v takom vysokom datume. Do buducnosti sa mozes poistit nejakym kremom / penou / capikom so spermicidnym ucinkom v kombinacii s kondomom.
@patrike prosím ta, nemiesaj sa do takýchto ženských vecí, je to nechutné.
Bože moj má 16 rokov jasne že niektorí skúšajú niektorí majú sex neskôr nemá 12 alebo 13… sa tu niektoré hráte na matky Terezy.

@anonym_525c32 Hlupost,opakovane mam gynekologom potvrdenu ovulaciu 3-4 dni pred MS.
@iwesska tak bud pises blbosti, alebo gynekolog by mal vratit dipllom