Môžem byť tehotná po roztrhnutí kondómu?
ahojte,mala som 16 a včera som mala sex... priateľ mi povedal že sa mi roztrhol kondom,ale že sa nemám báť,pretože si to hneď všimol(2-3 min) mám dostať menzes o 3-4 dni,no nemám ju 100% pravidelnú. urobila som ho až potom ako sa roztrhol,takže je možné že budem tehotná? nechcem veľmi antikoncepciu,alebo aby o tom vedeli rodičia
Pravdepodobnosť je malá.
Ale minimálne, mini pidi riziko je vždy prítomné.
Byť na tvojom mieste, aj pre svoj pokoj si kúpim tabletku PO, a nespekuluj, tá sa má zobrať čo najskôr (ak je prúser, už možno včera bolo neskoro).
Ak chceš pohlavne žiť, je najvyšší čas začať riešiť HAK v kombinácii s inou ochranou (lebo HAK nechráni pred pohlavnými chorobami).
Ak nechceš, tak ti zostáva len spoliehať sa na inú ochranu plus stresy, alebo proste to nerobiť.
@oblecenie99 prečo by mal byť prúser už včera prosím? 24. okolo 3tej sme to mali. rozhodne si ju idem kúpiť hneď po škole,no bojim sa,že som tehotná... síce začínam mat menšie krce ale neviem,či sú to kvôli menzesu...
@oblecenie99 prečo by mal byť prúser už včera prosím? 24. okolo 3tej sme to mali. rozhodne si ju idem kúpiť hneď po škole,no bojim sa,že som tehotná... síce začínam mat menšie krce ale neviem,či sú to kvôli menzesu...
@miska2121 zbytocne si rozhadzes hormony s tbl po v tejto situacii ked je riziko takmer nulove
@miska2121 Lebo tá tabletka netuší, aké rýchle budú tie spermie, ak tam vôbec nejaké sú 🤷 ja som diskusiu až do tej hĺbky nečítala, len som preletela časy,.len ma zaujalo, ako píšeš, že ešte počkáš a mala som.pocit, že čas akoby posúvaš a čakáš na menzes či čo.. skôr preto som to písala. Pozri, ja sa budem opakovať, myslím si, že šanca je mizerná, ale čo ti poviem, môj cyklus bol ako hodinky, ale druhé tehotenstvo doteraz nechápem, nakoľko počítam ako počítam, musela som otehotnieť tesne pred menštruáciou, lebo to nijako ináč nevychádza, čiže tak no... Ja som tabletku PO mala len raz v živote, podobný poplach ako ty, akurát som nebrala HAK, ale mala som 29, pár mesiacov pred svadbou, ale proste som nechcela riskovať a vydávať sa s bruchom a dieťa ešte vtedy nebolo ani v pláne. Či ti to rozhadze cyklus povedať nevieme, môže byť. Rozhodnutie je na tebe. Z tehotenstva kŕče mať teraz nemôžeš, pravdepodobne to bude menštruácia. Neboj sa, lebo stresom to len oddiališ.
@anonym_525c32 Ako povies, pani doktorka ordinujuca podla chatu GPT🫡 😂
@iwesska to su take základné vedomosti, ze na tie ozaj chat gpt nepotrebujes
@anonym_29fc9a 13 rocne to bezne nerobia. Mozno tak v osade.
@belllinka jooj to si len myslíš 🙈
@anonym_29fc9a OK, uveď ma teda do problematiky, aký sexuálny život majú 13- ročné deti? Jednu 13-ku mám doma a aj v okolí ich dosť poznám, tak som zvedavá
@belllinka Ak pod sex pocitas aj masturbaciu, tak nepochybne bohaty a casty a postupne sa prida kontakt s druhym (alebo rovnakym) pohlavim a cez petting sa dostanu ku styku.
@belllinka Ak pod sex pocitas aj masturbaciu, tak nepochybne bohaty a casty a postupne sa prida kontakt s druhym (alebo rovnakym) pohlavim a cez petting sa dostanu ku styku.
@patrike bavíme sa o pohlavnom styku, nie o masturbácii. A neopovedal si, či ty teda schvaľuješ pohlavný styk u 13-ročných?
@patrike bavíme sa o pohlavnom styku, nie o masturbácii. A neopovedal si, či ty teda schvaľuješ pohlavný styk u 13-ročných?
@belllinka Neschvalujem, ale prirodu neoklames, sused mal taku dceru, v 13 rokoch plne zenska postava, vyzerala starsie, sama behala za chlapmi. Vychovou nieco poriesis, ale vyhrat nad hormonmi je tazke.
@anonym_1a518c inak tu na koni si vela zien mysli, ze antikoncepcia = tabletky. Minule sa so mnou jedna hadala, ze ja som blba lebo neviem, ze kondom nie je antikoncepcia, ale ochrana 🤦♀️
@belllinka kondom je aj antikoncepcia aj ochrana
@anonym_525c32 Hlupost,opakovane mam gynekologom potvrdenu ovulaciu 3-4 dni pred MS.
@iwesska urcite nie...pri takej kratkej lutealnej faze to je biologicky nemozne.. nehovorim ze raz za cas sa ovu posunut nemoze, ale od ovulacie sa jasne odvija aj MS... lutealna faza pri normalnom cykle v ktorom je mozne aj otehotniet je niekde medzi 12-16 dni... ak mas tak kratku lutealnu fazu a ms dostanes 3 dni po ovulacii. odporucam zmenit lekarat, tak to tehotna nebudes nikdy
Dievča zlate, prečo máš sex, keď nie si v stave znášať jeho potencionálne následky? Možno je toto pre teba varovný prst zamyslieť sa nad tým, že so sexom ide ruka v ruke aj zodpovednosť. Z toho čo sa stalo je šanca na tehotenstvo absolútne minimálna. Ale do budúcna takých nehôd môže byt viac, môžu byt aj väčšie nehodyx Môže dokonca zlyhať aj HAK. A potom čo? Každý, kto sexuálne žije, musí vždy rátať aj s tehotenstvom. Si mladá, načo si takto komplikujes život?
@lucia147852 naozaj si myslis, ze mat sex= mat zodpovednost za nasledky?
@anonym_29fc9a 13 rocne to bezne nerobia. Mozno tak v osade.
@belllinka no by si sa velmi cudovala, 13 mozno nie ale 14 rocne maju viac od*** ako polovica z nas tu
@belllinka kondom je aj antikoncepcia aj ochrana
@krasneleto ? Napíš sem prosím ťa, čo znamená slovo "antikoncepcia" a čo znamená slovo "ochrana." Nechápeš, že ona a aj niektoré iné ženy si myslia, že slovo antikoncepcia znamená = tabletky, ktoré sa užívajú proti otehotneniu?
@krasneleto ? Napíš sem prosím ťa, čo znamená slovo "antikoncepcia" a čo znamená slovo "ochrana." Nechápeš, že ona a aj niektoré iné ženy si myslia, že slovo antikoncepcia znamená = tabletky, ktoré sa užívajú proti otehotneniu?
@belllinka antikoncepcia- proti pocatiu, ochrana- voci pohlavnym chorobam... ale da sa vnimat aj ako ochrana voci nezelanemu tehotenstvu.... niekto nevie ani rozdiel medzi uzivat a pouzivat... uzivanie anti - tablekty, pouzivanie- kondom, gel, ina forma
uplne zbytocne si das tu tabletku po, ak si ju das az dnes. pri nej tiez ide o cas. to nie je potratova tabletka. tiez ma len obmedzeny ucinok. rozhadzes si cyklus a ak na nejaky dalsi cyklus otehotnies aj napriek kondomu(ktory nie je 100%), tak to ani nemusis zistit.
@anonym_8115 mladé baby? 16 je na prvý sex už neskoro bežné to robia od 13 dnešné dievčence .
@anonym_29fc9a Ale prosim Vas poďme to normalizovať. Nevypisujte taketo kraviny po internete lebo si ozaj budu myslieť taketo dievcata, ze je to v poriadku. Hlavne taketo nepripravene niest nasledky.
@anonym_811aa5 Ziadna trestnopravna rovina.Od 15 rokov v pohode, zakon pamata len na pripady, ked je druha osoba v postaveni ako ucitel / vychovatel a pod. Vtedy od 18.
Dvaja nad 15 rokov mozu sulozit uplne zakonne.
@patrike Prosim Vas nepoucujte ma co je trestnopravna rovina a citajte s porozumenim. Keď budete mat z toho odvetvia titul a budete s tym robit potom sa mozeme porozpravat. Robila som s obeťami trestnych cinov a skuma sa aj psychická vyzretost tej danej osoby niekedy to taketo mladucke dievcata niekedy nevedia vyhodnotit co je nasilie a natlak. Nehovorim ze je to pripad tejto slecny.. Mne to je uplne jedno kto si kedy zacne zit pohlavne. Moj zivot to nie je. A keď sa tu urazili na mňa nejake panie asi sa v tom same nasli.🤣
@lucia147852 naozaj si myslis, ze mat sex= mat zodpovednost za nasledky?
@anonym_5eb71b áno, malo by to tak byt. Každý považuje sex za príjemne potešenie, že so sebou prináša už aj iné veci, na to mysli málokto. Či už tehotenstvo, pohlavne choroby… potom už je neskoro plakať
@lucia147852 Sex nie je komplikacia zivota, ale silny zakladny pud. Je uplne prirodzne mat ho najsilnejsi prave v puberte a tesne po nej. Ty jej radis co ? Celibat a zacat v 25-ke po VS ?
@patrike pudom môžu žiť zvieratá, ľudia majú mať aj rozum a nie sa nechávať ovládať rozkrokom. Nehovoriac o tom, že tieto mladé baby majú často sex ani nie tak pre vlastne potešenie, ale pre nátlak ich pudom poháňaného partnera. Následky ale ostávajú na ich pleciach. Sex ma mať človek vtedy, keď je naň zrely. Dievca očividne zrelé nie je.
@miska2121 Ak máš taký strach, daj si tabletku po. Tiež som raz musela užiť tabletku po a žiadne problémy som nemala. Otehotnieť by si nemala ale tak pre pokoj na duši ju uži.
@anonym_8924ec to by si aj svojej dcére poradila?
@anonym_8924ec to by si aj svojej dcére poradila?
@anonym_21ec53 Ak by bolo tehotenstvo neprípustne, bude tabletka po vždy lepšie riešenie
@patrike pudom môžu žiť zvieratá, ľudia majú mať aj rozum a nie sa nechávať ovládať rozkrokom. Nehovoriac o tom, že tieto mladé baby majú často sex ani nie tak pre vlastne potešenie, ale pre nátlak ich pudom poháňaného partnera. Následky ale ostávajú na ich pleciach. Sex ma mať človek vtedy, keď je naň zrely. Dievca očividne zrelé nie je.
@lucia147852 a vy odkiaľ viete či som,alebo nie som zrelá? o dva mesiace mám 17 a ako ti vyššie spominali žienky,ja práveže nie som jedna z tých,ktorá rozťahuje nohy len tak do vetra...

@patrike
@beronsche Ale ja netvrdím, že sa to nedeje, ale iste sa nedá povedať, že to je bežné. Ak postavíš triedu siedmakov, tak sa tam možno vyskytnú 2-3 kusy, čo to už robili, viac iste nie. Takže je to skôr výnimka
@belllinka no to áno