icon

Môžem byť tehotná z predejakulačnej tekutiny?

Dnes o 04:58

Dobrý deň žienky, chcela som sa spýtať v deň čo mi mala prísť ms sme s priateľom mali ráno styk ale urobil sa mimo na 100% a moja otázka, môžem byť tehotná? (Veľa žien čo som tu čítala takto otehotneli) Jedine z čoho by som mohla byť je predejakulačná tekutina ale keďže partner sa už raz predtým urobil a bol medzi tým na wc tak to znižuje riziko že by obsahovala spermie nie? Plus ms mi mešká už 2 dni ale to je ešte stále normálne takže počkám, len som sa chcela spýtať. Ďakujem za každú odpoveď a poprosím slušne.

anonym_4a8007
Dnes o 05:08

Ak nechces zostat tehotna ale planujes sexovat, v prvom rade si nastuduj nieco o tom.

To, ze ste isli 2x za sebou, vzdy zvysuje sance pri nechranenom styku na otehotnenie. Presne naopak, ako si "Ty myslis".
A ak neplanujes mat dieta, zacni sa normalne chranit. To, ze Ty "veris" nejakemu chlapovi, ze "100% isiel mimo" je naozaj chaba uroven ochrany.

Naozaj Ta prosim zacni sa chranit ked nechces byt tehotna, lebo tymto stylom to dopadne zle.

anonym_2d3467
Dnes o 05:12

Neni dna...

anonym_d30113
Dnes o 05:18

A presne takto som vznikla ja 🙂 Lebo sa urobil mimo plodnych dni vela... a presne takto moja kamoska pocala 2 deti.

natalka13
Dnes o 05:25

Dobre vies ze ano, k comu tato otazka? Nik ti tu neodpovie ze nie nemozes.

ivik4
Dnes o 05:39

Kamoska takto 3x otehotnela 🙃

andrejka2424
Dnes o 05:44

Matroš pre žltého slona .

anonym_ea3775
Dnes o 05:46

V den príchodu ms otehotnieť? Ak si mala posunutu ovulaciu, tak mozes.

monro
Dnes o 05:49

Velmi malá pravdepodobnosť, ale áno, môže sa stať. Ak Ti mešká menzes, dúfam, že Ti je jasné, že nie preto, že by si bola tehotná zo spomínaného styku.

anonym_42a195
Dnes o 05:52

Moze aj nemusi mas to 50:50. To ze bol na wc este neznamena ze spermie na nom neostali.

anonym_df06ba
Dnes o 06:28
@anonym_d30113

A presne takto som vznikla ja 🙂 Lebo sa urobil mimo plodnych dni vela... a presne takto moja kamoska pocala 2 deti.

@anonym_d30113 Ved ona nepise ze sa urobil mimo plodnych dni, ale ze sa urobil mimo (ako ze nie do nej ale mimo nej)

anonym_38db5b
Dnes o 07:08

Síce malá pravdepodobnosť, ale stať sa môže, treba byyť viac zodpovednejší a použiť jeden z xy druhov ochrany

nikha2809
Dnes o 07:12

Mužova predejakulačna tekutina nam nastupuje tento rok do ZŠ 😂

anonym_4714c1
Dnes o 07:36

@anonym_autor neverím ze si taka sprostá alebo nemáš 5e na kondómy sorry.

klotildabazarik
Dnes o 09:02

@anonym_autor v mene všetkých z modrého kona ti gratulujem dufam ze budes mat decko