Môžem byť tehu?
Ahojte pisem sem prvy krat dufam ze my budete vediet aspon troska pomoct.Poslednu ms som mala na konci Maja cely august sa snazime o babo a dnes ked som bola na wc po utreti som mala cely papier od krvy bolesti mam stale to bolo pred kazdou ms ci ovulacne dni ale ms bez bolesti vzdy som to mala len 2 dni vcera vecer na odpadnutie na vracanie bolesti krizou a dnes ta krv testy mam negativne na jednom je velmi slabunky duch vo stvrtok som objednana na krv a na moc neviem co cakat.To by bolo moje 3 tehu a velmi ponom tuzime roky pribudaju neviete co od toho cakat??
Na konci mája si mala posledný menzes, a doteraz si nebola u lekára?Prepáč, ale na čo čakáš? 🙈🙈🙈Už dávno si mala, sedieť v ordinácii, nie ze teraz po troch mesiacoch meškania sa, objednáš na krv...
Poslednu ms si mala v maji??🤦♀️🤦♀️
Ano poslednu som mala v maji pred 2 rokmi som bola laparoskopicky kontrolovana na cisty a od vtedy som mala ms kazdy druhy mesiac lekari hovorili ze ked mam tak je dobre neriesila som ze meska.A az teraz ma objednali kvoli korone zijem v zahranici tak je problem sa objednat keby to brali oni za nieco vazne tak ma objednaju hned a nie ze vyse tyzdna mam cakat
No tak podla toho menzes nemáš tri mesiace... To už je dosť dlho aj na nepravidelny cyklus... Dupľom keď si mala cysty, tak určite to treba riešiť....
@jaskolka tak sa to bude riesit az vo stvrtok do vtedy musim cakat a uvidim podla vysledkov co bude ani neviem ci sa stale snazit o babo alebo co
Asi ti nič iného neostáva toto je fakt len na lekárske posúdenie. No priala by som ti to, lebo vidno, že po bábatku moc túžiš
@svettii Uvidime co vybavim zajtra ale prisla ms takze na babetko si pockame a ano tuzime velmi po tom ale ide este o to ze pri druhom tehu som mala 3 mesiace ms a brala som aj antiku a bola som v 3 mesiaci a dcerka je zdrava velka skoro 12 rocna clecna tak dufam ze nam ro vide a nebudu ine zdravotne problemy

@zuzanazuzana26 a jún a júl si nemala?